newlynx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια αν μπορει καποιος ας με κανει και μενα add στο steam stel106 ετσι λιγο να δω σε τι επιπεδο βρισκεστε Δεν σε βρίσκω στο steam. Αν θες κάνε με add ως newlynx.
vlgeor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Στην εσωτερική κάμερα του αυτοκινήτου μου τα δείχνει όλα τραβηγμένα προς τα μπροστά. Είναι γενικότερο bug του παιχνιδιού ή σε εμένα τα βγάζει έτσι?
SlackulatoR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στην εσωτερική κάμερα του αυτοκινήτου μου τα δείχνει όλα τραβηγμένα προς τα μπροστά. Είναι γενικότερο bug του παιχνιδιού ή σε εμένα τα βγάζει έτσι? Μείωσε το FOV στις ρυθμίσεις ή στο On Board Settings widget στην δεξιά μπάρα.
newlynx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Συνάντηση αυτή την Πέμπτη στις 22.30, πρώτα για συζήτηση (διαδικαστικά θέματα) και μετά αγώνες με Fiat 500 - Valellunga Club Booking: 10 λεπτά (ξεκινάει όποια ώρα τελειώσει η κουβέντα) Qualifying: 20 λεπτά Race: 10 laps (~10 λεπτά) GT3 - Imola Booking: 10 λεπτά (Θα λειτουργήσει και σαν διάλειμμα) Qualifying: 20 λεπτά Race: 7 laps (~13-15 λεπτά) Όποιος δεν έχει κάνει add ας προσθέσει εμένα (newlynx) ή τον orgios στο steam.
pavlos1908 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι τσαμπε το online μπα ε; επίσης από ποιότητα το παιχνίδι τι λέει; gameplay εννοώ. Να δω αν προλάβω μέχρι την Πέμπτη να το κατεβάσω και να σας βρω!
aliakas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να δω αν προλάβω μέχρι την Πέμπτη να το κατεβάσω και να σας βρω! Να δω αν προλάβω μέχρι την Πέμπτη να το ΑΓΟΡΑΣΩ και να σας βρω! FIXED !!!
newlynx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 H επόμενη συνάντησή μας θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή (θα το αναρτήσω μόλις το μάθω) και θα έχει τους εξής 2 αγώνες Tatuus Formula Abarth - Silverstone International Booking: 21:45 - 22:00 Qualifying: 22:00 - 22:20 Race: 22:20 18 laps (τέλος πριν τις 22:45) GT2/GT3* - Nurburgring Sprint Booking: 22:45 - 23:00 Qualifying: 23:00 - 23:20 Race: 23:20 13 laps (τέλος πριν τις 23:45) *BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Lotus Evora GTC, Mclaren MP4-12C GT3, P4/5 Οι αγώνες θα γίνονται από εδώ και πέρα μόνο σε booking mode οπότε όποιος δεν μπει στην προβλεπόμενη ώρα δεν θα μπορεί να πάρει μέρος.
wargasm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη τη πεμπτη επιστρεφω και εγω πιθανοτατα.... 1
newlynx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά ο αγώνας θα γίνει Παρασκευή 17/9 . Καλή εξάσκηση!!!!
Djole_7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω αγορασμενο το παιχνιδι και δεν μου το εμφανιζει στο steam γ να το κατεβασω..τι φαση? Ακυρο μου το εβγαλε τωρα.
liakjim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν η ψηφοφορια εδώ http://doodle.com/ywtbkyn3w9dv9kp3, έδειξε αγώνα σήμερα. Βάζω τους αγώνες (link http://www.thelab.gr/1063748728-post92.html) : 1ος αγώναςΜercedes SLS AMG @ MonzaBooking: 21.45Qualifying: 22.00Race: 22.20 (11 γύροι)2ος αγώναςGT3 @ Μugello Βooking: 22.45Qualifying: 23.00Race: 23.20 (13 γύροι)Server password από steam και teamspeak. Τα λέμε στις πίστες
Orgios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες !!! Ο δευτερος αγωνας τουλαχιστον που συμμετειχα και γω είχε πολλες ωραιες μαχες!Εχει ανοιξει ηδη το Poll για την αλλη εβδομαδα ! και θα ισχύει για 48 ωρες! οποτε παρακαλώ να φροντίσετε να δηλωσετε μέρα καθως ψήφος σημαίνει και εγγυημενη συμμετοχη για την περιπτωση που είμαστε πάνω απο 15!Doodle: Greek Gathering [Assetto Corsa]Τα combo της επομενης εβδομαδας θα τα ανακοινώσει ο DjKostas όποτε προετοιμαστείτε ψυχολογικα καθώς μας βλέπω κανενα super ψαγμενο mod με τρακτερακια που θα φέρουν νιτρομπουκαλα πανω Οτι και να τρέξουμε πάντως μην ξεχνάτε πως θέλει βενζινη για να τρέξει!! ετσι @djkostas ?? Στην περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί επιστρέψαμε στις 2 μερες poll Πεμπτη - Παρασκευή να εξηγήσω τα εξης:1.Αυτη ηταν η κοινη μας απόφαση στην πρώτη μας συναντηση και για καποιο λόγο ξεχαστηκε στην πορεια2.Πρεπει να έχουμε μία σταθερη ημέρα που να βρισκόμαστε ώστε ο καθένας μας να μπορει να προγραμματιζει ανάλογα την εβδομάδα του , επισης βοηθαει να έχουμε ενα σημείο αναφορας και για παίκτες καινούριους ή και παλιους που θελουν να ξανασυμμετεχουν (εχω ήδη 3 ατομα που μου ειπαν οτι θέλουν να ξαναερθουν στις "συναντήσεις της Πεμπτης" . Η σταθερή μέρα έγινε επιλογη μεσω Πεμπτης Παρασκευης για να αποκτήσουμε μια μικρή ελαστικότητα3. Χρειαζεται χρόνος για practice μεταξυ αγώνων , μη ξεχνάτε οτι πολλοι απο μας ασχολούνται και με αλλα παιχνίδια και όχι μόνο (βλέπε γυναικες παιδια αθλητισμος υποβρυχιο σκακι whatever κτλ κτλ ) Αν κλεισει ενα Poll Κυριακη και πουμε Race σε 2 μέρες τότε δεν θα υπάρχει χρόνος για εξάσκηση και οι νέοι παικτες θα είναι σακος του μποξ για τους παλιους. Η Πεμπτη/Παρασκευη εγγυαται πάντα εναν ελαχιστο χρόνο για practice...Καταλαβαίνω οτι κάποιοι απο σας παίζουν μόνο racing games , αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τον παικτη που παίζει πολλά και διαφορετικά παιχνίδια και με διαφορετικες παρεες (προγραμματισμος required και εκει)4. Ποιος σας είπε οτι πρέπει να τρέχουμε ολοι μαζί μόνο την ημέρα του Greek Gathering??Όταν ξεκινήσαμε αυτη την ενέργεια με τον newlyx και τον Ακη σκοπος μας δεν ηταν να μαζευόμαστε ολοι να τρέχουμε μία φορα την εβδομαδα, αλλά να γίνουμε μία παρεα και να τρέχουμε εν δυνάμει και κάθε μέρα!!!Μπείτε στο TS που σας δώσαμε , τρέξτε αγώνες κάνετε practice μαζι! Ανταλλάξτε setup κτλ κτλ Και όποτε θελουμε λέμε ρε Akis Miyagi-San θελουμε να τρέξουμε την Κυριακη εμεις οι 5-10 Valleluga με Shelby , αναλογες επιθυμίες/ανακοινώσεις θα μπορούν να εκφράζονται/ανακοινώνονται και μεσω forum .Αυτα το ολιγα ... Συγγνωμη για το μεγάλο ποστ , θα ηθελα να οργανωσουμε και αλλα πραγματα όπως κανενα μαθημα πως κανουμε προσπέραση? Do and Donts , πως ρυθμιζουμε το setup μας? Αλλά αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να χώσουμε τους pro μας!! γκουχ γκουχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα