newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τελικά μαζευτήκαμε 13 άτομα χθες, αριθμός πολύ καλός για το είδος του παιχνιδιού. Είχαμε ωραίες στιγμές, καλούς αγώνες και γέλιο στο teamspeak. Αν μπορέσω θα ανεβάσω και βίντεο από τους αγώνες.
darkphantomggr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 παρασκευη δεν εγραψες?... nevermind..βλακεια δικια μου εχασα τα παντα παλι
newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μάλλον έχασες κάποια δημοσίευσή μου πριν κάποιες μέρες... όχι τίποτα άλλο γιατί παίξαμε και 13 παίκτες!!!! Ο θεσμός των συναντήσεων θα συνεχιστεί αν και λόγω διακοπών τις επόμενες μέρες θα έχουμε αλλαγές ή ακυρώσεις. Θα ενημερώνω σε αυτό το θέμα.
darkphantomggr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καλα θα μπαινω και πιο συχνα στο ts γιατι θα χασω επεισοδια ετσι
wazzaa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Την επόμενη φορά κάντε κανείς Live Stream στο Twitch να πάρουμε όλοι μια γεύση....
aliakas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 και Golfακι και Hondaκι τι αλλο να ζητηση κανεις http://malagoligarage.wordpress.com/category/cars/
darkphantomggr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 παει εγινε και το assetto corsa oil burning sim
wazzaa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 παει εγινε και το assetto corsa oil burning sim AXAXAXAXAXA Κανόνισε να σε ακούσει κανένας Hondάκιας
darkphantomggr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 υπαρχει καποιος που εχει εμπειρια στην σχεδιαση κτηριων? λεω να αρχισω μια πιστα (δεν εχω καθολου εμπειρια σε racing games αλλα δεν νομιζω να διαφερει και πολυ απο το Hammer σαν ιδεα ) σκεφτομουν να φτιαξω μια προταση που ειχε πεσει πολυ παλια να γινει μια πιστα στο κεντρο της αθηνας αφετηρια: παν.σταδιο->ζαππειο αριστερα στην βας.αμαλιας δεξια στην θεατρο διονυσου ολο κατω μεχρι την αγ.ασοματων δεξια στην ερμου μεχρι το μοναστηρακι δεξια στην καπνικαρεας αριστερα στην αδριανου δεξια στην φλεσσα μεχρι την βασ.αμαλιας παλι δεξια προς το συνταγμα και ολη την βολτα απο βασ γεωργιου ολο αυτο το πραγμα ειναι κοντα στα 7χλμ προβλημα με τα geodata δεν θα εχω(βασικα τα εχω απο gps φανταζομαι καπως θα μπορουν να γινουν Import )το μεγαλο προβλημα θα το εχω με τα πολλα και διαφορα κτηρια και φυσικα με την ακροπολη (αμα ειναι να το κανω θα το κανω σωστα να κανω και μια μικρη διαφημιση για την χωρα μας) εαν οντως το αρχισω υπαρχει κανεις που πραγματικα να κατσει να ασχοληθει με το texturing κτλ κτλ?
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Γιατί να φτιάξεις κάτι που δεν υπάρχει και δεν ασχολείσαι με καμιά ανάβαση? Ριτσώνα πχ, Πιτίτσα ή ακόμα και την πίστα Σερρών/Μεγάρων.
darkphantomggr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το προβλημα σε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι δεν επιτρεπει τα point to point tracks οποτε αναβασεις γιοκ σε Multiplayer για τις πιστες ναι αλλα ειναι γεματο απο δαυτες αυτο που θελω να φτιαξω ειναι εντελως νεο (μεχρι στιγμης)
darkphantomggr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ...και ξαφνικα εχασα την οπισθεν στην g25 δοκιμασα τα παντα εβγαλα Drivers κτλ κτλ αλλα δεν κουμπωνει ξερει κανεις αν υπαρχει καποια λυση?
Voodooman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα μπορέσω και εγώ να ενταχθώ κανονικά στις συναντήσεις-αγώνες, για την ώρα η δουλειά με εμποδίζει. 1
darkphantomggr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 η γυσ ξερει κανεις αν δινει τοπογραφικα στοιχεια?
liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ακόμα να το αγοράσετε ??? http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/toyota-motor-corporation-license-officially-revealed.13738/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα