panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αν εξαιρεσουμε την τιμονιερα οντως τα αλλα ειναι υπερβολες. Ακομα και μια 21" σε καλυπτει.
wargasm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Να και εκπληξη ενα βιντεακι που εγραψα δοκιμαστικα απο τη συναντηση της παρασκευης! 3
newlynx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν σε εκείνο το σημείο που έχασα τον έλεγχο και -αναγκαστικά- έπεσες πάνω μου, σε πραγματικό αγώνα μάλλον θα ήμουν στα θυμαράκια τώρα....
wargasm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν ειμασταν σε πραγματικο αγωνα, θα ειχαμε αλλα αντανακλαστικα και οι δυο και μαλλον θα το αποφευγαμε, αλλα η αληθεια ειναι πως θα ηταν ακραιο και πιθανοτατα μοιραιο... γι'αυτο προτιμουμε assetto, ποιος ριασκαρει τωρα... 2
newlynx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τελικά και αυτή την Παρασκευή θα βρεθούμε για μερικούς φιλικούς αγώνες. Ξέχασα να γράψω για τους αγώνες τις προηγούμενης εβδομάδας πως ένα από τα παιδιά που συμμετέχει έχει στήσει server οπότε μπαίνουμε εκεί και τον κλειδώνουμε για να τρέχουμε μόνοι μας. Όσοι θέλετε να μπείτε προσθέστε με στο steam (newlynx) για να τα πούμε μέσω teamspeak.(μικρόφωνο απαραίτητο)
wazzaa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ακούγεται τόσο καλό ρε γαμ@@Το.... Πόσα άτομα μαζευτήκατε συνολικά την προηγούμενη Παρασκευή????
newlynx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) 9 άτομα βρεθήκαμε. Τελικά η επόμενη συνάντηση θα γίνει αυτή την Πέμπτη 9/8 στις 22.30 και όχι την Παρασκευή. Ελπίζω εντός ημέρας να ανεβάσω track/car list . EDIT: Βγήκε η λίστα με τα αυτοκίνητα και τις πίστες Δοκιμαστικά 12 λεπτά ανά combo. 1.BMW M3 E30 - Vallelunga Club (7 laps) 2.GT3 - Imola (6 laps) 3 .Mercedes F1 - Silverstone (6 laps) Το τρίτο απαιτεί το το FCM - F1 2014 Season Beta. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από newlynx 3
darkphantomggr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ντροπη και αισχος τον χειροτερο αγωνα μου βρηκες να ανεβασεις? (airfathaaaaa)
Orgios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ντροπη και αισχος τον χειροτερο αγωνα μου βρηκες να ανεβασεις? (airfathaaaaa) χαχααααα και γω το ιδιο σκεφτομουν
jumaru99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Λέω να περάσω και γω μια βόλτα σήμερα..δεν έχω mic βέβαια..παίζει πρόβλημα?
newlynx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μπορείς να μπεις (κάνε με προσθήκη στο steam - newlynx) αλλά καλύτερα να έχεις ένα μικρόφωνο. Είναι πιο εύκολο για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας.
darkphantomggr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 χαχααααα και γω το ιδιο σκεφτομουν δεν σταυρωσα γυρο μιλαμε πολυ τραγικο ολο εξω ειμουν
Orgios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν σταυρωσα γυρο μιλαμε πολυ τραγικο ολο εξω ειμουν Τι παραπονιαρης!! Δεν με περνας με τιποτα φαινεται και στην τελικη καταταξη! τελευταιος βγηκα!
darkphantomggr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τι παραπονιαρης!! Δεν με περνας με τιποτα φαινεται και στην τελικη καταταξη! τελευταιος βγηκα! σαφως! καθομαι 2 μερες να ρυθμιζω τιμονια και ffb revenge in mine ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα