Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτα σας.

Εχω ενα παλιο ραδιο κλασικο αυτο του 1960.εξωτερικα σαν καινουργιο αλλα δεν παιζει.

Αυτο που σκευτηκα να κανω ειναι να παρω το σκαφος του δηλαδη να αδειασω τα εντοστια του,να βαλω δυο μικρα αυτοενισχυομενα ηχεια υπολογιστη και εχω παρατημενο ενα bluetooth  receiver belkin να το συνδεσω με τα ηχεια,ολα αυτα θα τα βαλω μεσα στο παλιο ραδιο(ειναι αρκετα μεγαλο)

θα παρω και ενα τριμπριζο και θα ειναι και αυτο μεσα στο σκαφος ωστε να παρνουν ρευμα και τα δυο(ηχειακια και  belkin) το τριμπριζο θα συνδεετε μεσω ενος καλωδιου στο ρευμα και θα εχει διακοπτακι.οταν το αναβω το διακοπτακι θα δινει ρευμα και στα δυο και μεσω του iphone  θα παιζω οτι γουσταρω.πως σας φαινεται?προτεινετε μου ηχεια μικρα αλλα δυνατα(και φτηνα αν γινεται)δεν θελω να γινεται χαμος αλλα να ακουγονται λιγο.

Δημοσ.

+1 στον νικο. Ψαξου λιγο και προσπαθησε να το φτιαξεις. Η τιμη σαν αντικα ειναι πολυ υψιλη ειδικα αν ειναι σε καλη εμφανισιακη κατάσταση

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια αλλα δεν ακουω καθολου μα καθολου ραδιο και δεν θελω να το δωσω κιολας.

οτι βγαλω θα το βγαλω προσεκτικα χωρισ να χαλασω οτιδηποτε οποτε ξαμαμπαινει στην θεση του.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια αλλα δεν ακουω καθολου μα καθολου ραδιο και δεν θελω να το δωσω κιολας.

οτι βγαλω θα το βγαλω προσεκτικα χωρισ να χαλασω οτιδηποτε οποτε ξαμαμπαινει στην θεση του.

μπορείς να ανεβάσεις φωτό να το δούμε;

τι μάρκα/μοντέλο αναγράφει;;

Δημοσ.

Εγω παλι γιατι πιστευω πως δεν ειναι πολυ καλη ιδεα να στριμωξεις ηχεια/πολυμπριζα και ρευματα μεσα στο κουτι?

Θεωρω πολυ δυσκολο να καταφερεις να εχεις αποδεκτο ηχο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...