kostas/88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Εχω την Samsung T24B300EW LED TV-Monitor 24'' έχει όμως ένα μεγάλο αρνητικό... έχει μόνο μια θήρα hdmi και θέλω να πάρω ένα σπλιτερακι για συνδέσω επάνω εκτός από το pc και το ps3 Και τα ερωτήματα είναι τα εξής... Τι να προσέξω για να αγοράσω ένα,γενικά παίζει tpt με την ποιότητα ήχου εικόνας κλπ κλπ Αν έχετε να προτείνεται κάποια ακόμα καλύτερα, Θα προτιμηθούν από ελληνική αγορά για να γλιτώσω το παίδεμα για 5-10 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγω έχω πάρει απο ebay με 3θυρες εδώ και 2-3 χρόνια και ναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κι εγω ενα 5 σε 1 το ειχα παρει απο ebay κοντα στα 9-10 ευρω αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 HDMI switch θες. Καθως θες ανα παρεις απο διαφορετικές πηγες και να στείλεις σε ενα monitor. Οχι το αντίθετο που κάνουν τα splitter. Στο επισημάνω για να μην μπερδευτείς. Και απο Ελλαδα φθηνά ειναι. Κοιτά να ειναι 1,3 συμβατό. https://www.skroutz.gr/c/248/kalodia-hxou-kai-eikonas.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ειδικά εσένα graphist8 που μου έδωσες και μια πληροφορία που δεν την ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απο το παραπάνω link, το 1ο που φέρνει στα αποτελέσματα, το έχω αγοράσει. Μια χαρά δουλειά κάνει. Απο το ebay θα το βρεις ακόμα πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/3-Ports-Hub-Splitter-Switcher-Switch-Box-HDMI-1314/310732395861/item τι λέτε παιδιά αξίζει κάτι τέτοιο??? ή θα μας βγει μάπα?? λέει και αυτά στο κάτω μέρος και με ανησύχησε το είναι?? Not support Ethernet Channel Not support Audio Return Channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα