Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παιδιά έχω την μητρική Asus p8z77-v lx.Έχω πρόβλημα με τις θύρες sata.Η μητρική έχει 6 sata.Είναι χωρισμένες σε 3 και 3.Οι κάτω 3, δύο άσπρες και 1 μπλέ δουλεύουν.Οι 3 πάνω δεν δουλεύουν γιατί όταν συνδέω σε αυτές το dvd δεν το αναγνωρίζει στο bios.Τί γίνεται;(Οι άσπρες είναι sata 3 και οι μπλέ sata 2.)
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μιας και λέει ότι υποστηρίζει raid,μήπως εκείνες οι θύρες δουλεύουν μόνο με τους raid driver και μέσα από τα windows;;; Ρίξε και μια ματιά στο εγχειρίδιο, λογικά θα σου λέει τι παίζει.
STORM1978 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δες στο bios σε τι ειναι γυρισμενο το sata(IDE, AHCI, RAID) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ AHCI ή RAID αν ειναι ενεργοποιημενο το HOT PLUG.
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το sata είναι σε AHCI.Το hot plug ήταν απενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα μήπως και δουλέψει αλλά τίποτα.
STORM1978 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γυρνατο σε ide και δες! Κατεβασε επίσης και τους raid drivers για τα windows που εχεις και καντους και αυτους εγκατασταση και δες αν αλλαξε κατι.
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ΤΟ γύρισα σε ide δεν το αναγνώρισε και στο boot έβγαλε BSOD. Raid drivers δεν πρέπει να υπάρχουν.Εγκατέστησα και νέους chipset drivers που έβγαζε ένα θαυμαστικό στο device manager στο SMBus και πάλι τίποτα.
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Έλεγξε το εγχειρίδιο της μητρικής. Αυτές που δε δουλεύουν ανήκουν στον ελεγκτή ASMedia; Αν ναι τότε δεν μπορείς να συνδέσεις οπτικές συσκευές εκεί αλλά μόνο δίσκους.
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Έβαλα τον ένα σκληρό σε μία απο αυτές και ούτε αυτός αναγνωρίζεται.
Silverage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Μήπως είναι χαλασμένες;Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Silverage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Σε κάνα μήνα θα έχει περάσει 1 χρόνος.Δεν ξέρω αν δούλευαν.Δεν τα δοκίμασα μέχρι τώρα.
άδικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αν έχει ακόμα εγγύηση μη το σκέφτεσαι. Δωσ'τη για έλεγχο.
Silverage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Θα δοκιμάσω ένας cmos reset αύριο και αν δεν δουλέψει πάλι θα την στείλω.Το κακό είναι πως την είχα αγοράσει απο το Digital Master το οποίο βρίσκεται στα Χανιά και πέφτει λίγο μακριά απο Αθήνα.Επικοινωνώ με αυτούς ή με την Asus κατευθείαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα