Karelia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 mpori na mou protini kapios mia psifiaki camera mexri 400-500 euro? eixa tin jaga,tin eixa pari 189 euro,alla i poiotita ton fotografion tis einai xalia,pote tholes,pote den fenonte katholou,ktlp ktlp.. an exi kapios kapia,ke theli na tin protini,tha ton parakalousa poli na mou bgali merikes fotografies k na tis anebasi kapou..
unforgiven Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Όλα αυτά που θέλεις θα τα βρεις στο: http://www.dpgr.gr
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 to ksero auto to site,alla mias k pisteuo oti poloi apo esas exete psifiakes,kalitera apo edo. euxaristo poli pantos.
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να ανεβάζουμε εδώ φωτογραφίες, καλύτερα να ψάξεις σε εξειδικευμένα sites. Έχω αρκετά δείγματα, αλλά η μηχανή μου είναι εκτός των ορίων που έθεσες. Δεν είπες όμως τι απαιτήσεις έχεις από τη μηχανή... Ακόμα, το ποσό που ανέφερες είναι μόνο για τη μηχανή, ή το συνολικό που θα διαθέσεις; Γιατί θα χρειαστείς οπωσδήποτε μεγαλύτερη μνήμη, φορτιστή, μπαταρίες και θήκη που ανεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος.
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 mpori na mou protini kapios mia psifiaki camera mexri 400-500 euro?eixa tin jaga' date='tin eixa pari 189 euro,alla i poiotita ton fotografion tis einai xalia,pote tholes,pote den fenonte katholou,ktlp ktlp.. an exi kapios kapia,ke theli na tin protini,tha ton parakalousa poli na mou bgali merikes fotografies k na tis anebasi kapou..[/quote'] Loipon file mou,exo faei tin agora kathos psaxno kai ego mia.Loipon mou exon proteinei tis:Canon A40,Nikon Coolpix 2100,4300,Sony Cybershot me 5 mpixel kai olympous C-720.Tora oi times apo magazi se magazi pioikiloun kai den exo ftasei se teliko simperasma,ayta...
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Όλα αυτά τα μοντέλα που αναφέρεις ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Επομένως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ιεραρχίσεις τις προτεραιότητές σου και τις ανάγκες σου.
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 i anagkes mou den ine kai poli sobares..apla thelo kapia camera pou na bgazi kapies photos,me sebasti analisi. diladi,me tin jaga ebgaza photos apo prosopa pou tha efeugan taksidi eksoteriko,ke molis pigaina na tis balo sto pc den blepontousan. lipon i fotografiki thelo na exi kapia sebasta mpixels,zoom gia to skotadi,kali rithmisi gia to fos ktlp.
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Το ότι οι φωτογραφίες δεν βλεπόντουσαν δεν έχει σχέση με τα πόσα Mpixels είναι η μηχανή. Έχει να κάνει με την απαράδεκτη ποιότητα των επιμέρους στοιχείων της: φακός, ccd, μηχανικά μέρη, υπολογισμός έκθεσης κτλ... Τα "σεβαστά Mpixels" είναι σχετικό, έτσι και αλλιώς δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο. Είναι σημαντικά για την εκτύπωση. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων (10Χ15 εκτύπωση) 3 Mpixels είναι αρκετά. Το zoom δεν έχει σχέση με το σκοτάδι ή το φως. Απλά "φέρνει κοντά" ή "στέλνει μακρυά" τα αντικείμενά σου, με απλά λόγια... Αν την θέλεις για περιστασιακή χρήση, θα σου πρότεινα να μην δώσεις τόσα χρήματα... Βολέψου με μια μεταχειρισμένη γύρω στα 300€... Δεν μου είπες... Αυτό είναι το συνολικό ποσό που διαθέτεις ή μόνο για τη μηχανή;
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 ine gia tin mixani. tora an ine gia kati kalitero,p.x mpataries ktlp na doso merika euroulakia parapano,den me pirazi.
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δεν είναι "μερικά ευρουλάκια παραπάνω"... είναι αρκετά χρήματα... Για μνήμη υπολόγισε 50€, για μπαταρίες και φορτιστή άλλα 40€ και για θήκη 20€... Μαζεύονται αρκετά γι' αρχή... Στην κατηγορία που θέλεις υπάρχουν πολλές επιλογές. Εγώ προσωπικά θα διάλεγα την A70 μόνο και μόνο για τις manual ρυθμίσεις της. Κάθε συσκευή όμως έχει τα υπέρ και τα κατά της που μόνο με ψάξιμο θα δεις αν σου ταιριάζουν. Πώς έψαξα εγώ: -Βρήκα ενδεικτικές τιμές από Πλαίσιο. -Είδα ποιά μοντέλα μου αρέσουν και μπορώ να τα αγοράσω -Ρώτησα στο Dpgr γνώμες -Κοίταξα στο Dpreview.com με λεπτομέρειες τις δυνατότητές τους καθώς και τα υπέρ και τα κατά τους. -Ξαναρώτησα στο Dpgr έμπειρους χρήστες για την τελική αξιολόγηση. -βρήκα την πιο φτηνή τιμή γι΄αυτή που ήθελα και την αγόρασα.
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 sto profile sou lei oti ta hobbies sou ine digital photography... pia mixani exis i pies mixanes ixes?
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Έχω μία Sony-717 με ένα σωρό "τσουμπλέκια" Αυτή είναι και η πρώτη μου μηχανή.
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 sou ine kopos na bgalis merikes fotografies kai na tis anebasis kapou?se skotadi,se fos me ilio,se fos sto spiti kai kanonika..episis mia an nixtoni..
unforgiven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δες: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/unforgiven72/10889 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/unforgiven72/12493 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/unforgiven72/12519 Είναι τραβηγμένες σε διάφορες συνθήκες και με καθόλου έως ελάχιστη επεξεργασία. Έχουν γίνει (αναγκαστικά) scale στο Photoshop και έχουν χάσει και λίγο λόγω συμπίεσης. Μια ιδέα μπορείς πάντως να πάρεις.
Karelia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 posa mpixels ine? poso kani? tromeres fotografies,malon autin tha paro! k kati allo: video mporis na trabiksis?an ne me ixo?euxaristo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.