Προς το περιεχόμενο

Case Fan Screws Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω ειναι λιγο τρελο :P, Υπαρχει πιθανοτητα ομως να βρουμε στην ελληνικη αγορα τετοιες βιδουλες μαυρες για ανεμηστιρες κουτιου?Σε αναζητηση μου μονο σε ebay βρηκα να πουλανε αλλα δε εχω ξαναπαρει απο εξωτερικο και δε ξερω αν συμφερει!Ευχαριστω!

post-266038-0-54587900-1370538861_thumb.jpg

Δημοσ.

Για πλαι στο κουτι θελω στο αφερουμενο για δυο ανεμιστηρες,αν ειναι σταθερα τα σιλικονατα ναι γιατι οχι.αλλα θα προτιμουσα τις κανονικες βιδουλες?απο εβαυ αν παρω αξιζει?δε ξερω και πως αγοραζεις απο εβαυ,αλλα λογικα τα μεταφορικα θα ναι ακριβωτερα απο την αξια τις βιδες που θελω.

Δημοσ.

Για πλαι στο κουτι θελω στο αφερουμενο για δυο ανεμιστηρες,αν ειναι σταθερα τα σιλικονατα ναι γιατι οχι.αλλα θα προτιμουσα τις κανονικες βιδουλες?απο εβαυ αν παρω αξιζει?δε ξερω και πως αγοραζεις απο εβαυ,αλλα λογικα τα μεταφορικα θα ναι ακριβωτερα απο την αξια τις βιδες που θελω.

Paypal πρέπει να έχεις για να πληρώσεις στο ebay, και όχι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις πολλά μεταφορικά. Δε ξέρω πως το κάνουν οι κινέζοι και στέλνουν μικροπράγματα ακόμα και με δωρεάν μεταφορικά. Ότι βλέπεις στο ebay.gr έρχεται Ελλάδα και σου γράφει και μεταφορικά ξεκάθαρα. Ότι βλέπεις σε ebay.com και ebay.co.uk πρέπει να τσεκάρεις αν έρχονται Ελλάδα γιατί μερικά δεν έρχονται. Αλλά και πάλι αναφέρονται τα μεταφορικά όταν έρχεται το προϊόν Ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για ελληνικα μοντιφο-καταστηματα ξερω το, http://www.hac.gr/ και το http://www.eworld.com.gr/

Μπορει στις σελιδες τους να μην το εχουν αλλα κανε ενα τηλεφωνο και εξηγησε τι ψαχνεις.

Μια εποχη που ειχα και εγω την τρελα ειχα παρει απλες βιδες και μαρκαδορο οινοπνευματος, σαν και αυτους που γραφεις στα CD και απλα εβαψα το κεφαλι τις βιδας αφου την ειχα βιδωσει.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες,Ορκ μου δωσες ιδεα Με μαρκαδορο αν δε βρω θα καταληξω σε κατι τετοιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...