menios97 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 τα χριστούγεννα μου είχαν φέρει δώρο το Nokia Lumia 610 το δοκίμασα για κάνα μήνα καλή οθόνη χρώματα ήχος κάμερα όλλα καλά αλλά δεν έχω καλές επαφές με τα Windows Phone για αυτό θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να του περάσω android SOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη φίλε αλλά δεν υπάρχει τρόπο; να εγκατασταθεί android πάνω στο lumia σου. Ίσως στο μέλλον βγεί καμιά ΡΟΜ αλλά και πάλι χλωμό φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 τα χριστούγεννα μου είχαν φέρει δώρο το Nokia Lumia 610 το δοκίμασα για κάνα μήνα καλή οθόνη χρώματα ήχος κάμερα όλλα καλά αλλά δεν έχω καλές επαφές με τα Windows Phone για αυτό θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να του περάσω android SOS και να υπηρχε τροπος το κινητο εχει 256 RAM απαγορευτικο για χρηση με android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ίσως και με android 2.1 αλλά και πάλι φίλε λυπάμαι. Απ'την άλλη το Xperia X8 μου τρέχει Jelly Bean 4.1.2 με 256mb RAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για το Lumia 610 υπαρχει ηδη θεμα. Συνεχιζουμε εκει. http://www.insomnia.gr/topic/488133-nokia-lumia-610/?do=findComment&comment=52419814 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις