hitman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 γειας σας παιδια ξερετε ποσο κοστιζει το γεμισμα της μελανης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πρωτα απ'ολα εισαι σε λαθος section. Τι πραμγα κοιτας να γεμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 μελανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 μελανιασμένες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Η απο πανω μελανιασμενη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 για ενα πολυμηχανηιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 για ενα πολυμηχανηιμα Τρεχω μεχρι τους Δελφους να ρωτήσω την Πυθεια για ποιο μηχάνημα μιλάμε!! Ερε βουρδουλα που θέλετε μερικοί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εχουμε γεμίσει μαγαζιά που γεμίζουν τα μελάνια με πολύ καλό κόστος. Εμένα το δικό μου που έκανε 21 (hp 337) μου το γέμιζε ένα μαγαζί με 10€ με πολύ καλό αποτέλεσμα... Βέβαια στην πορεία (βίντεο-google) μαθαίνεις και τα γεμίζεις μόνος σου (ιδίως το μαύρο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τρεχω μεχρι τους Δελφους να ρωτήσω την Πυθεια για ποιο μηχάνημα μιλάμε!! Ερε βουρδουλα που θέλετε μερικοί!! Το βρηκα εγω, μη τρεχεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα