imHeisenberg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο need for speed που εχετε παιξει οσον αφορα το singleplayer και το multiplayer;
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Need For speed 2 Special edition με 3dfx voodoo2 sli για να εχεις και τα effects μυγακια μελισσες :P 2
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Need for speed underground 1+2 και το most wanted 1
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Need for speed porsche unleashed και τα δυο Most Wanted (2005-2012) νομίζω. άλλα καλά ήταν το underground 1 και το NFS4: High Stakes
umbrella co. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 underground 1+2 nfs the run, shift 2 Tα underground παντως ειναι αυτα που "απογειωσαν" τη σειρα.
menios97 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Need for speed The Run δεν το έχω παίξει online αλλά μόνο η εμπειρία του single player σου φτάνει και μετά είναι το need for speed most wanted 2012 είναι όλλα τα λεφτά
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 NFS 1. Η στιγμή που σε σταματούσε ο μπάτσος είναι όλα τα λεφτά.
bele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 To πρωτο most wanted απο singleplayer..απο multi γενικα η σειρα νομιζω οτι δεν εχει να προσφερει κατι σημαντικο
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Need for speed The Run δεν το έχω παίξει online αλλά μόνο η εμπειρία του single player σου φτάνει και μετά είναι το need for speed most wanted 2012 είναι όλλα τα λεφτά Για πες μας την άποψή σου για το single player του The Run. Αξίζει ? Γιατί είμαι φαν της σειράς, έχω παίξει τα Hot Pursuit και Most Wanted (2010), (2012) αλλά το The Run δεν το έχω δει ακόμα. Είναι καλό? Οι φήμες διίστανται. Ευχαριστώ.
chrisogavros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 most wandet 2012 Και ειδικά για ps3 σε είναι όλα τα λεφτα..και απίθανα γραφκά
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Για εμένα είναι τα Porsche unleashed και το Shift. 1
hexenlord Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Για πες μας την άποψή σου για το single player του The Run. Αξίζει ? Γιατί είμαι φαν της σειράς, έχω παίξει τα Hot Pursuit και Most Wanted (2010), (2012) αλλά το The Run δεν το έχω δει ακόμα. Είναι καλό? Οι φήμες διίστανται. Ευχαριστώ. Καλυτερα εμπειρια στο πρωτο ΧΒΟΧ ηταν το most wanted black edition. Στο 360 μακραν και πεστε να με φατε ηταν το hot pursuit γιατι απλα εστελνε ολα τα arcade wannabe παιχνιδια (blur-split second etc) στον λακο με τα κ**οδαχτυλα. Πηγα λοιπον και πηρα στα καπακια το The run που ρωταει ο φιλος ο κορτανας και οπως το εβαλα το εβγαλα, αφου πρωτα επαιξα τουλαχιστον μεχρι τη μεση (μεσα σε 4 ωρες). Τα αυτοκινητα εχουν απιστευτα βαρυ στριψιμο, τα challenges ειναι ψιλοανουσια και η αισθηση της ταχυτητας δεν ειναι εκει. Αν θες κορτανα σου δινω το δικο μου αντιτυπο. ναι, τσαμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα