Προς το περιεχόμενο

Blood Bowl 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Lizardmen vs Dwarfs, 0-1 (έφυγε η μπάλα στην δική τους άκρη μετά από block στο Skink τους και κατάφερα να την σηκώσω με runner).

Εκτός του επόμενου αγώνα ένας δικός μου, αλλά τους έστειλα κι εγώ 2 με τραυματισμούς.

Bλέπω την διαφορά ταχύτητας, αλλά το tackle σώζει καταστάσεις. Επόμενη ομάδα φαίνονται για elves, because Nuffle won't stop trolling.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς κάνεις setup eternal league;

Το έχω ρίξει στα challenges και τo campaign, αλλά λέω να ξεκινήσω μια ομάδα.

Σκέφτομαι τίποτε goblins ή κάποια από τις καινούργιες (δεν έχω τους Khemri και τους Chaos Dwarves), αλλιώς θα πάω με τους τιμημένους Πρίγκιπες της Μετριότητας, τους humans.

• Moderators
Δημοσ.

Τσέκαρα κι εγώ λίγο τα challenges. Puzzle stuff τα 2 πρώτα, δεν κοίταξα τα άλλα.

Για EL, την αφήνω όπως έχει και απλά κάνω register.

Αν εννοείς πώς μπαίνεις, είναι Main Menu -> Play in a League -> διαλέγεις ομάδα -> join a league και την έχει στις επιλογές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα καμάρια του Κέμπερμπαντ, έτοιμα για δράση (να δούμε πόσοι θα γλιτώσουν από τον πρώτο αγώνα):

Airpxnv.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρενθετικά, ο σπόνσορας, έχει κάποια σημασία/ρόλο, ανάλογα με το ποιον επιλέγεις, ή είναι διακοσμητικό στοιχείο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Mπήκα σε ένα κύπελλο στο Eternal League, πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Spiteful Spiders (Dark Elves). O assassin του στο πρώτο χτύπημα μου βγάζει με stab τραυματία τον ogre μου και δύο ζαριές μετά μου τραυματίζουν έναν blitzer (niggling injury, αλλά το γλίτωσε ο apothecary).

Γενικά οι πρώτοι γύροι δεν μου πήγαν καλά, και το ότι δεν έμπλεξα χειρότερα οφείλεται στην εμμονή της ΑΙ να παίξει ξύλο (βέβαια, με +2 παίκτες στο γήπεδο είχε βάση αυτό) και τελικά να αφήσει ακάλυπτο τον ball carrier.

Δυστυχώς, απέτυχα σε hand off και έχασα σίγουρο td στον τελευταίο γύρο του α' ημιχρόνου.

Στο δεύτερο το ξύλο συνεχίστηκε, ευτυχώς το ζάρι ήταν πιο μοιρασμένο, και παρότι ο ogre μου έκανε επίδειξη όλων των αρνητικών χαρακτηριστικών του, κατάφερα να σκοράρω ένα td και να πάρω το παιχνίδι. Mάλιστα, κατάφερα να σκοτώσω και έναν αντίπαλο, οπότε τσίμπησα και μερικά ssp από εκεί.

Κανένα level up, αλλά μια νίκη είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά αν δεν συνοδεύεται από απώλειες. 3αρι στα κέρδη, reroll και ήρθε το 6αρι (+70k).

9cocbG8.jpg

Επόμενος αγώνας, απέναντι σε orc. Βασικός στόχος να μη χάσω τη μισή ομάδα... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεύτερο παιχνίδι, απέναντι στα orcs, και όπως ήταν αναμενόμενο έφαγα πολύ ξύλο.

Τελικά, τη "γλίτωσα" με μια ήττα, 1-0, και έναν παίκτη να χάνει το επόμενο παιχνίδι. Όμως, με τόσα break armor που μάζεψα, δεν μπορώ να έχω παράπονο:

dCp77Ig.jpg

Aν είχα έναν ακόμη γύρο, μπορεί και να ισοφάριζα, αλλά με τα "αν" δουλειά δεν γίνεται. Βρέθηκα από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, κάποια στιγμή ήμουν -3, έβγαλα κι εγώ 2 έξω, αλλά τραυματισμοί ή νοκ άουτ μόνο 1, και επανήλθε στο ημίχρονο, οι δικοί μου από τους 3 μόνο 1 επέστρεψε.

Γενικά, αν έπαιζα με άνθρωπο και όχι την ΑΙ, θα είχα χάσει άσχημα. Όμως το θέμα είναι πως τα orc είναι πάρα πολύ δυνατά, άρα με 3 black orc μέσα και τους υπόλοιπους 3αρηδες με γερό armor είναι σαν να παίζεις με 14, και ο μοναδικός δυνατός δικός μου, το ogre, είναι τελείως αναξιόπιστο στην άμυνα.

Τέλος πάντων, με το 3 στα κέρδη έφτασα τις 100 χιλιάδες, άρα θα πάω για ένα ακόμη reroll.

Επόμενο παιχνίδι με undead, νέος γύρος βρωμόξυλου.

Υ.Γ. Ο MVP βγάζει player not found, κάτι προσπαθεί να φορτώσει αλλά τζίφος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλύτερα τα πράγματα με τους undead: ήμαστε και οι δύο μείον έναν παίκτη, οπότε εμένα μου έδωσε έναν generic lineman (ο οποίος στο τέλος του αγώνα κληρώθηκε MVP και αναγκάστηκα να τον κρατήσω, δεν πετάς εύκολα 5 spp σε lineman...) και η ΑΙ, που είχε χρήματα κάβα, πήρε για τον αγώναν έναν star player, με το αναθεματισμένο stab, αλλά και το malus της αποβολής στο τέλος του drive.

Οπότε, έχοντας κερδίσει το κορώνα-γράμματα, πήρα τη μπάλα και (παρότι έφαγα 1 KO στην πορεία) κατάφερα να σκοράρω, να πάρω την αποβολή και να έχω αριθμητικό πλεονέκτημα για τον υπόλοιπο αγώνα.

Γενικά, η ΑΙ έπαιξε αξιοπρεπώς, υπό την έννοια ότι οι undead δεν έχουν passing game, οπότε το κλουβί λειτουργεί πειστικά, αλλά οι μούμιες σέρνουν τα πόδια τους. Οπότε, με συνετή άμυνα, πήρα τη νίκη και τους έβαλα από κάτω στη βαθμολογία.

xRUjY38.jpg

Ανέβασα επίσης δύο παίκτες επίπεδο, έναν lineman που τον έκανα kicker (μιας και ετοιμάζω αυτόν που φορτώθηκα για defense αφού πήρα 5 spp) και ο thrower μου...

O thrower μου, έριξε εξάρια:

hzRDw9i.jpg

Πιστός στην αρχή πως δεν αφήνουμε skill increase να μας ξεφύγει, πήρα το +1 strength (αν και πολύ θα ήθελα ένα +1 agility). Προφανώς, επόμενο skill το block, αν ζήσει ως τότε.

Επόμενος αγώνας, με τα προπορευόμενα και αήττητα, παρακαλώ, halflings!

• Moderators
Δημοσ.

Να έριχναν και μένα 6ρια στο level up... :P

Οκ, "καλό" (στο ότι δεν είναι μόνο από δικής μου πλευράς το πρόβλημα) που δεν φορτώνει τον MVP. Ελπίζω να το φτιάξουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ντέρμπι κορυφής με τα halflings μόνο ντέρμπι δεν ήταν:

DxdjWC1.jpg

Eίναι γεγονός πως οι halflings είναι εξαιρετικά δύσκολη ομάδα για να παίξεις καλά (και το ρίσκο είναι απαραίτητο στοιχείο, αν και με dodge/stunty οι άτιμοι ξεγλιστράνε εύκολα) όμως του κάθισαν 2 high kick, και τις δύο φορές πήγε να την πιάσει με treeman, αν είναι ποτέ δυνατόν.

Τελικά, με το σκορ στο 0-3 και στα τελειώματα, μου ξεφεύγει ένα kick, πάει touchback και δίνει τη μπάλα, ναι, σωστά μαντέψατε, στον treeman. 

Τον οποίο παρκάρει δίπλα στον έτερο, ριζωμένο treeman, και το παιχνίδι έληξε με τους δικούς μου να μοιράζουν μπουνίδια αφειδώς (και 2 injuries, μαζί με stunned/ko'd).

H βαθμολογία:

EU3cBMg.jpg

Eπόμενος αγώνας, amazons. Πρέπει να κερδίσω οπωσδήποτε, οι amazons έχουν μείνει αρκετά πίσω και δεν έχουν ελπίδα για τις δύο πρώτες θέσεις, όμως εγώ με ήττα μπλέκω άσχημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά το κέρδισα το παιχνίδι με τις Amazon, αλλά με το "ταπεινό" 1-0, αφού με ένα σωρό dodge και εξαιρετικό ζάρι (χωρίς reroll, block με 1, ή διπλό κόκκινο να τους βγάζει defender down...) μπόρεσαν να βγάλουν 2 άμυνες πάνω στη γραμμή.

Πάντως, το πλήρωσαν ακριβά, αφού είχαν 5 injuries, συν του ότι, έχοντας μπει με καλό inducement αφού υστερούσαν απέναντί μου (τους είχε σκοτωθεί παίκτρια στον προηγούμενο αγώνα), τα έριξαν όλα σε ένα goblin star player με αλυσοπρίονο, αλλά κέρδισα τη μπάλα στο κορώνα-γράμματα, έκανα touchdown και έτσι έπαιξαν όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10, αφού ήταν βέβαιη η αποβολή...

Και πάμε στα απεχθή elves, που όμως η ΑΙ τα αδικεί τραγικά: ολόκληρο το παιχνίδι δεν επιχείρησαν μία πάσα, ενώ στη μόνη τους σοβαρή επίθεση πήγαν να φτιάξουν... κλουβί.

Δεν είναι τυχαίο που η μόνη μου ήττα σημειώθηκε απέναντι σε bashy team, τα Orcs, που είχαν υπεροχή στο 1 vs. 1 και τους πηγαίνει ως τεχνική το κλουβί. Οι passing teams, τίποτε, ούτε οι Dark Elves (που, εντάξει, δεν είναι τόσο passing αλλά έχουν σαφώς δυνατότητες), ούτε οι High Elves.

Και κάπως έτσι, το παιχνίδι κρίθηκε εύκολα, με 2-0, και μπαίνω στην τελευταία αγωνιστική, απέναντι στα Ogres, με το εισιτήριο για το κύπελλο εξασφαλισμένο:

g55WfYC.jpg

Με ισοπαλία είμαι σίγουρα πρώτος, αλλά δεν μπαίνουμε ποτέ για την ισοπαλία, πάμε για νίκη και κάμποσα spp.

Περιμένω να δω τι θα κάνει η ΑΙ με τα Ogres: με τα Halflings δεν επιχείρησε μισό teammate throw, ελπίζω τα Ogres να δείξουν κάτι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...