Προς το περιεχόμενο

Blood Bowl 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Eκεί που λέει πως οι ομάδες χρειάζονται διαφορετικό ΑΙ σταμάτησα να διαβάζω (θα το συνεχίσω, απλά έπρεπε να σχολιάσω):

Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ οι άνθρωποι. Πρώτον το SP κομμάτι που χρειάζεται την ΑΙ είναι πρακτικά ανύπαρκτο και δεύτερον, όσο έχω παίξει, ΟΛΕΣ οι ομάδες παίζουν το ίδιο. Έχω παίξει με αντιπάλους Orcs και τελείωσαν το παιχνίδι με 2 πάσες και έχω παίξει με Elves και τελείωσαν με μία πάσα.

Για να δω τι άλλα μαργαριτάρια θα πετύχω στη συνέχεια.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή αν υπάρχει retail pc version στην Ελλάδα; Γιατί με τα capital δεν υποστηρίζουν paysafe τα sites που έχω ψάξει, και με την pre paid μου βγάζει error.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετά από μια πολύ μεγάλη παύση, θα αρχίσω και πάλι να ασχολούμαι με το Blood Bowl II: κάποια στιγμή το βράδυ τελειώνει η beta και το official expansion (ή Legendary Edition σε standalone, Official Expansion αν έχετε ήδη το παιχνίδι) ενεργοποιείται, προσθέτωντας νέο single-player mode, νέες δυνατότητες multi, νέες φυλές και γήπεδα.

Δυστυχώς, η Cyanide και η GW συνέχισαν την κάκιστη τακτική να κυκλοφορούν τα BB σε δύο μέρη, προσπαθώντας αυτή τη φορά να καλύψουν κάποιες γκάφες και προβλήματα στο πρώτο μισό (που απογοήτευσε οικτρά αν ήθελε κάποιος single player επιλογές) δίνοντας δωρεάν ορισμένες από τις φυλές που βγήκαν ως DLC.

Αυτή τη στιγμή το base παιχνίδι έχει 9 DLC, και πιθανότατα να υπάρξει και μια "definitive edition" (Chaos όπως την είχαν ονομάσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς), οπότε το άρμεγμα καλά κρατεί.

Πλην όμως, το παιχνίδι είναι όμορφο και, γενικά, παίζεται εύκολα. Το matchmaking του (τουλάχιστον μέχρι και πριν από 1 χρόνο που ασχολούμουν) ήταν επιεικώς άθλιο, αφού μάτσαρε επίπεδο ομάδων και όχι επίπεδο παικτών, αλλά ελπίζω πως με τις νέες επιλογές για single αλλά και για multi θα είναι πιο καλά τώρα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, και ίσως με τον καιρό μαζευτούμε αρκετοί να στήσουμε κανένα πρωτάθλημα της Μεγάλης Αϋπνίας. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίπα να κάνω Norse team που το είχα άχτι, (είχα παίξει με Orcs παλιότερα) να δω το Eternal League που είναι single player stuff.

(ΥΓ. Είμαι άμπαλ(λ)ος στο παιχνίδι γενικά)

1o match με Amazons απέναντι, που απλά μοιράζαμε μάπες. Nothing special αλλά είδα ότι είναι like Norse but with dodge.

2ο match τώρα με Ogres (που είχαν 4 από "Fuck you and your AV7 team, puny man" δαύτα), απώλειες:

- 1 ulfwerener (werewolf) νεκρός.

- Yhetee (the big guy) και 2 linemen με τραυματισμούς που τους βγάζουν από το επόμενο παιχνίδι + 1 που παίζει, αλλά έχασε 1 πόντο AV από το ήδη γνωστό χαμηλό 7 των Norse. Θα ήταν 2, αλλά ο ένας που χάνει το παιχνίδι είναι γιατί τον "έσωσε" ο αποθηκάριος.

Toυλάχιστον έβαλα γκολ και κέρδισα και είχε πόντους ο Berserker για Mighty Blow.

Next Match: Chaos Beastmen...

Edit: 0-0 με niggling injury που θα δίνει +1 σε injury roll στο μέλλον. Khemri team next.

Με βλέπω να αλλάζω αν συνεχίσω έτσι ή να πιάσω τα βιβλία.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι Norse θέλουν τεράστια υπομονή και τύχη στην αρχή, μέχρι να αποκτήσουν ικανότητες που να αντισταθμίζουν το χαμηλό AV τους.

Μεγάλη ατυχία η απώλεια του werewolf, αλλά καλύτερα τώρα παρά πιο μετά.

Ατυχία και το ότι βγάζει σερί αγώνες με bashing teams. Θέλει ζάρι τώρα, και αποφυγή των συγκρούσεων όσο γίνεται: μην τους δίνεις πάνω από ένα χτύπημα στο γύρο, κολλώντας πάνω τους, άμυνα από απόσταση και βλέπεις αν θα σου δώσει τοπική υπεροχή κάποιος ξεμοναχιασμένος: με Khemri θα έχεις πλεονέκτημα στην ταχύτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Από την μία γουστάρω τους Norse λόγω Vikings, etc. Αλλά από την άλλη ίσως πρέπει να πάω και σε καμιά πιο ανθεκτική ομάδα, ίσως Dwarves ή back to Orcs. Έχω να παίξω τόσο καιρό άλλωστε που έχω ξεχάσει πολλά...Δεν θυμόμουν καν ότι είχα κάνει posts στις προηγούμενες σελίδες...

Είμαι γενικά πολύ του blocking. Τουλάχιστον με τους Khemri θα επιστρέψει ο yhetee και οι υπόλοιποι τραυματίες και δεν θα έχω 5 journeymen πάλι.

Για το ζάρι θα δούμε σε τι κέφια θα είναι ο Nuffle. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχα παίξει προ καιρού με αντίπαλο με elf, που ουσιαστικά σου έδινε μόνο το blitz σε κάθε γύρο και κοίταζε να κλέψει μπάλα με το dodge, και μετά πολύ με πάσα, σχεδόν καθόλου block.

Αλλά, εκεί ευνοεί η φυλή, οι Norse είναι ζόρι, κι εμένα μου αρέσουν αλλά δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ομάδα της προκοπής, κυρίως γιατί δεν ζουν αρκετά ώστε να δυναμώσουν.

Το άλλο το θέμα -δεν έχω δει καθόλου το παιχνίδι, γιατί έμπλεξα με το Gwent- είναι πως είχε άθλιο match στο multi, μου πετούσε συνέχεια παίκτες εξαιρετικούς με ομάδες νιούφηδων, όμως αυτό δεν έκανε και τους παίκτες νιούφηδες... (Το Gwent σε αυτό το κομμάτι δείχνει πολύ καλύτερο, αν και έχω πέσει σε κάτι ασιάτες άπιαστους...)

• Moderators
Δημοσ.

Για online δεν με βλέπω να γυρνάω (ακόμα). Αν και το ΑΙ συγχωρεί εκεί που παίχτης δεν θα το έκανε.

Π.χ. είχαν 3 γύρους να πάρουν την μπάλα και να ξεφύγουν, αλλά απλά έκαναν κλουβάκι γύρω της και κυνηγούσαν τους δικούς μου οι Beastmen.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρα, τη μανία της ΑΙ να παίζει "κλουβί", ό,τι faction και να έχει, ακόμη να τη διορθώσουν...

Τα ίδια και στο πρώτο. Τι να πω, ανεπίδεκτοι. Σε στέλνουν στο multi, αλλά εκεί δεν έχουν ένα καλό σύστημα να ματσάρει τους παίκτες: αν ξαναπαίξω με ομάδα "νέων" που κάνει παπάδες, θα το παρατήσω, το ρημάδι.

Γι' αυτό και είμαι υπέρ των leagues με γνωστούς, που τουλάχιστον ξέρεις με ποιους παίζεις και το χαβαλεδιάζεις σε άλλο επίπεδο: να σου λέει ο άλλος "είμαι νέος" και να έχει μαρκαρίσματα διπλά σε 3 γραμμές άμυνας, ε όχι, ρε φίλε, δεν είσαι νέος. Και δεν έχω πρόβλημα που δεν είσαι νέος -αφού το match είναι όπως είναι- αλλά μη με δουλεύεις, τουλάχιστον.

Τέλος πάντων, θα πάω να φτιάξω μια ομάδα halflings, να τρώω ξύλο να το ευχαριστιέμαι :)

• Super Moderators
Δημοσ.

E, μα ναι.

Και να βλέπεις Dwarves ή Orcs ή Khemri ή τέλος πάντων κάποια ομάδα με μέτριους ή ανύπαρκτους χειριστές της μπάλας, τίγκα στο γομάρι/τρίφυλλη ντουλάπα να παίζει κλουβί, εντάξει.

Να παίζουν κλουβί τα διάφορα Elves; Να παίζουν κλουβί ομάδες με 4αρια και 5αρια dodge; Να στέλνει τα βαμπίρ για κλουβί, και τα thralls στην απέναντι μεριά, να βοσκήσουν;

Δεν υπάρχει ελπίδα, χρόνια τους τα έλεγα στο πρώτο (όπου δεν φιλοτιμήθηκαν καν να φτιάξουν τα ρημάδια τα achievements...) δεν ελπίζω σε κάτι τώρα, με αυτή την ΑΙ θα πορευτούμε και αναπόφευκτα θα πέσει σφαλιάρα μόλις δοκιμάσουμε τις ανοησίες που μας επιτρέπει η ΑΙ απέναντι σε κανονικούς αντιπάλους.

• Moderators
Δημοσ.

Το ματς με τις μούμιες ήταν μια χαρά (αν εξαιρέσουμε ότι "κούρασαν" την ομάδα μου και την έβαλαν για ύπνο στο χορτάρι αρκετές φορές.

Μόνο ένας τραυματισμός που κράταγε για το ματς, ούτε apothecary δεν χρειάστηκα. Έριξα κι εγώ 2 τραυματισμούς και μια μούμια χάνει τον επόμενο αγώνα και πάλι ένα badly hurt.

1-0 το σκορ.

Ήσυχα πράγματα κι επειδή ο Nuffle δεν είδε καλό ξύλο, άλλη μια ομάδα beastmen incoming στον επόμενο αγώνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...