Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τα black orcs είναι μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν skills. Μετά, καταλήγουν φονικές μηχανές (όχι ότι πριν είναι σαμιαμίδια). Οι Chaos Warriors νομίζω στην αρχή είναι ανώτεροι. Πάντως, καθόλου καλό match από το σύστημα αυτό, 800 πόντοι διαφορά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Chaos Warriors από default δεν έχουν skills κι εκείνοι. Ίδιο ST έχουν, ΑV μεγαλύτερο από το 9 των BO δεν έχουν (δεν θυμάμαι πόσο έχουν οι warriors), αλλά έχουν καλύτερο ΜΑ, οπότε αν πιάσουν μπάλα, υπάρχει ένα θέμα να τους φρενάρεις, ειδικά αν έχουν καλό κλουβί. Οπότε μπορούν να ανέβουν πιο γρήγορα από TD, σε αντίθεση με τα BO. Edit: Κανονικά δεν έπρεπε να τους έβλεπα καν αυτούς τους 2200 ΤV Chaos σε league με 368 ομάδες, αλλά...
headbanger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδιά κάντε με αντ για κάνα παιχνίδι. το μόνο πρόβλημα θα είναι η διαφορά ώρας. :/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, παλιότερα που ήμουν σε ένα ΜΜΟ με βασικό player base στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, βρίσκαμε ώρες, λίγο απογευματάκι γι' αυτούς, λίγο βραδάκι για εμάς, βολεύεται το πράγμα. Άντε να μαζευόμαστε, να ξέρουμε με ποιους παίζουμε :Ρ 1
headbanger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εω θα με βρείτε http://steamcommunity.com/id/headbang3r
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Mπήκα σε multi λίγκα, κάνω αναζήτηση αντιπάλου και έψαχνε, έψαχνε, έψαχνε. Βαρέθηκα και το ακύρωσα. Πίστευα πως θα έπιανα Δυτική Ακτή την ώρα που μπήκα αλλά, δεν... Εντωμεταξύ, δε σε αφήνει να ενταχτείς σε πολλαπλές λίγκες; Είπα όσο περίμενα να έπαιζα κανένα παιχνίδι με την ΑΙ, να ανεβώ και λίγο γιατί έχω μόλις 970 ΤV αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή -ή, έστω, δεν τη βλέπω εγώ. Ξαναλέω, πρέπει να οργανωθούμε από εδώ, να φτιάξουμε δική μας λίγκα με invitation ώστε να μη μπαίνει ο κάθε άσχετος (με εμάς, όχι με το παιχνίδι) και να ξέρουμε ότι ο τάδε είναι γενικά εύκαιρος εκείνες τις ώρες, εκείνες τις μέρες, ο δείνα κάπου παραπλήσια, να κανονίζουμε. Κάποια στιγμή είπα, να μου βγάλει στους 970 καμιά ομάδα με 1900, να κάνω τι, δηλαδή; Θέλει βελτίωση νομίζω στο κομμάτι αυτό, κι αφού ουσιαστικά single player δεν έχει, η ανάγκη είναι ακόμη πιο επιτακτική.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Όχι με την ίδια ομάδα σε πολλές leagues. Κάθε μία θέλει διαφορετική ομάδα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, βρέθηκε αντίπαλος, Orcs στα 960. Γενικά, ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά. Στάθηκε και τυχερός, γιατί μου έβγαλε injured (no long term) τον Kroxigor μου και γενικά τα πράγματα απλοποιήθηκαν πολύ γι' αυτόν. Παρ' όλα αυτά, προηγήθηκα στο ημίχρονό μου 0-1, νωρίς γιατί δεχόμουν ήδη πίεση χωρίς τον Krox, αμύνθηκα καλά και δεν του επέτρεψα να ισοφαρίσει όταν πήρε τη μπάλα, αλλά στο δεύτερο έφαγα άγριο ξύλο και δέχτηκα την ισοφάριση στον τελευταίο γύρο. 1-1 τελικό, για πρώτη προσπάθεια απέναντι σε έναν αξιόλογο παίκτη δεν έχω παράπονο, καλά ήταν. Στα θετικά ότι δεν εισέπραξα κανένα μόνιμο τραυματισμό στα Skinks μου, παρότι στον επόμενο αγώνα θα μου λείψει ένα. Ο apothecary έβγαλε ΤΡΕΛΑ τα λεφτά του, αφού σε both down δικό του, μου έριξε dead έναν Saurus, αλλά με τη βοήθεια της επιστήμης (και του ζαριού) πήγε στις αλλαγές, άθικτος. Στα επίσης θετικά ότι ο Krox, προτού βγει, έριξε κι αυτός έναν τραυματισμό και πήρε τελικά το MVP, οπότε απέκτησε ήδη το πρώτο του level. 70.000 το purse, θα πρέπει να εμπλουτίσω την ομάδα όμως και χωρίς skills στα παλικάρια που παίζουν ξύλο... Δύσκολο. Είχα και αρκετά καλό ζάρι, αν και στο τέλος του κάθισαν κι αυτού τρεις πολύ σημαντικές ζαριές, κυρίως το dodge χωρίς reroll από το οποίο ισοφάρισε. Θετική πρώτη εμπειρία, ευγενικός ήταν, αν και άργησα να καταλάβω ότι μου έστελνε μηνύματα (νόμιζα πως εμφανίζονται αυτόματα, ή δεν τα πρόσεχα ή κάτι δεν έχω φτιάξει στο options). 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τα μηνύματα βγαίνουν κάτω-αριστερά (σε μένα τουλάχιστον), αλλά μετά από λίγο σβήνουν, αλλά αν πατήσεις το enter για να γράψεις, εμφανίζονται πάλι. Πάνω από 150k στα λεφτά ανεβαίνει το Team Value, οπότε κόσμος (κι εγώ) πληρώνει για πράγματα που το κρατάνε χαμηλότερα.Π.χ. stadium stuff. ΥΓ. Έκανε και πάσα με τα orcs. Μεγάλες στιγμές των greenskins.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 PATCH 1.8.0.7 General info:Version : 1.8.0.7Size : 81 MB Content outline :- The skill Pass Block is now available- New cut-scenes option: you can now display Block cut-scenes only when Armor is broken.- Players can now see leagues and competition settings.- For better legibility, goal posts are not displayed anymore on the player side.- Full screen mode optimization is possible via a small manipulation in the game files Gameplay / Rules o The skill Pass Block is now available.o You can now use Leap when blitzing if the player just stood up.o You can now use stab after moving a player with blitz.o You can't block anymore after standing up a player for free with the skill Jump Upo After a draw, the team fan factor decreases of 1 if the end-game dice roll is lower than the team fan factoro Fix of an issue allowing to spend gold in inducement before a game and get the money back at its endo During a block, the choice of the case where you push your opponent is now always correctly taken into accounto The “In dodge we trust” achievement is now unlockable.o Players statistics can't equal to 0 or less anymore. Feedback, HUD o Fix a graphical bug during the Skinks and Kroxy touchdown cutscenes.o During the campaign, solo league or friendly match, the GUI "Open chat" has been removed.o The friendly matches are correctly displayed in the team statistics.o The bretonnian lineman has now a touchdown cutscene. Menu o You can now delete league and competition members with a mouse easily.o [GamePad] You can't be stuck in the league transfer menu.o [GamePad] The team tab in league and competition management is now displayed properly. Campaign o It's no longer possible to be stuck at the end of match 6 when leveling up a player.o It's no longer possible to be stuck before match 4 during the team reroll purchase.o Bretonnian blitzers have now 7 MA in the campaign.o During a double red dices block on AI, fix a bug forcing you to use a team reroll. Solo Leagues o Fix an issue deleting team data when using the « New Edition » option. Crash / technical o Fix a crash with the display of the BoneHead or Loner hints during match 6 against Dark Elf in the campaign.o Upon disconnecting during apothecary timer, the player does get the injury, and the blocker gets SPP for causing the injury.o Fix of a crash during a player purchase. Known issues: - Leap can’t be used with Pass Block.- Diving Catch can't be used on Hail Marry Pass.- In solo league, a player level-up isn't saved if you leveled-up by clicking on the MVP card in the results board after a match.- To change the rank of a board member, the administrator must first delete the rank then give a new one. - Goal posts aren't displayed during penalty shoot-out.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Nαι, πράγματι, έπαιξε καλά. Δεν ξέρω αν έβαλε τα δυνατά του, πάντως ήταν ο president της Λίγκας. Δεύτερος αγώνας απέναντι σε Dark Elves, 930 εγώ (είχα το Skink τραυματία), 1360 αυτός και λέω πάει, το έχω χαμένο το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Πήρα όμως ένα star player, κάπως μπαλώθηκε η κατάσταση. Ξύλο στο πρώτο μέρος, με πέρασε και είχε σχεδόν σίγουρο το td, αλλά του την έδωσε που φαινόταν να έχω αποδεχτεί το γκολ και έριχνα μπούφλες στους σκοτεινούς φλούφληδες, οπότε γύρισε πίσω τους συνοδούς για να με αντιμετωπίσει, δεν τα κατάφερε και τελικά τα χρειάστηκε, αφού πρόλαβα και έστειλα έναν Saurus να μαρκάρει τον ball carrier. Άνετο dodge και σκοράρισμα, τελικά, στο turn 8. Δεύτερο ημίχρονο πάει να με πιέσει, προλαβαίνω και φτάνω με τη μπάλα στο line of skrimage, κλουβί κλασικά με τον Krog και τον star player, κουτσοπροχωρούσα, ώσπου του κάθονται κάτι τρελά ζάρια, εγώ ρίχνω απανωτές νεκροκεφαλές, σπάει το κλουβί αλλά προλαβαίνω να διώξω το skink με τη μπάλα προς το τέρμα του. Φτάνει και ο star (με guard) για ενίσχυση, κι από πίσω άλλο ένα skink. Αντί για διπλό μπλοκ τρώω απλό, both down, η μπάλα μένει μπροστά στο skink, pick up και td, γύρος 15ος. Ορμάει στην επίθεση, ρίχνει ό,τι έχει (είχα μείον 3 εντωμεταξύ, δύο τραυματίες και 1 KO'd, όσους και αυτός), μαρκάρω καλά αλλά μου τα χαλάει το block που θα έριχνε κάτω τη φαρμακό-μάγισσά του: δύο both down, όρθιοι αμφότεροι, και με αυτή την άτιμη μου έριξε κάτω το skink που έκλεινε δρόμο στον πασέρ του. Πάει να στείλει την άλλη μάγισσα στο τέρμα για να κάνει catch και td αλλά, ω γλυκό ζάρι, τρώει σαβούρα στο gfi, και τραυματισμό, ανώδυνο αλλά θα ήταν τρομερή αδικία με τόσο χειρότερη ομάδα, με μόλις 1 block και με το ζάρι γερά προς το μέρος του, να έχανα στον τελευταίο γύρο. Αίμα θα φτύσω για να φτιάξω αυτή την ομάδα, αν δεν πέσω σε τίποτε δυνατά orc να σκοτώσουν τους πάντες εντωμεταξύ. Δεύτερη ισοπαλία, ευχαριστημένος είμαι με το αποτέλεσμα, αν βάλω μέσα και τη διαφορά δυναμικότητας. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Mεγάλη αποτυχία αυτό το Σ/Κ, ούτε έναν αγώνα δεν κατάφερα να παίξω. Εντωμεταξύ, δεν καταλαβαίνω γιατί δε σε αφήνει να έχεις την ομάδα σου σε περισσότερες της μίας λίγκες. Αφού ούτως ή άλλως δομή δεν υπάρχει σε αυτές, όποτε θες μπαίνεις και όποτε θες βγαίνεις, αγώνες συγκεκριμένους δε δίνεις, όποιος τύχει να είναι μέσα την ώρα που ψάχνεις για αντίπαλο κληρώνεται μαζί σου, γιατί πρέπει δηλαδή να μπαινοβγαίνω σε λίγκες; Τουλάχιστον μία multi και μία AI ταυτόχρονα έπρεπε να σε αφήνει. Αν υπήρχε συγκεκριμένο πρόγραμμα αγώνων με ομίλους, μετά φάση νοκ άουτ, προημιτελικούς κτλ., να το καταλάβαινα. Τώρα, όμως; Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου λείπει το campaign του πρώτου παιχνιδιού. Να το δεχτώ πως θέλουν να στρέψουν τον κόσμο στο multi (που σιγά τον απαιτητικό σχεδιασμό που θα έπρεπε να ρίξουν για να ξαναφτιάξουν το campaign του πρώτου, αλλά τέλος πάντων). Δώσε μια δομή, κάτι, να έχει ο κόσμος να ασχολείται ουσιαστικά.
headbanger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 snoob εγώ μπήκα στο Νfl που δεν θέλει προσκληση . με λιώνουν το κορμί στα γκολ μιας και με dwarf είναι πρόκληση να ΣΗΚΏΣΩ την μπάλα με τον runner. από ξύλο τους ανεβάζω SP όλους. 2 σε κάθε τραυματισμό που ρίχνω., Έκανα μόνο 2 νίκες στα 15 παιχνίδια γιατί ο αντίπαλος τα παράτησε στο 1 γύρο. ειδικά ένας κακόμοιρος χθες με humans του κανα 2 θανάτος και 1 τραυματισμό 1ο turn . πολύ ξύλο οι κοντοί αλλά είναι τόσο λιάρδες ούτε κατα διάνοια να πιάσουν μπάλα. Πριν το κλείσω χθες αγόρασα και 1 deathrolla για να σπείρω πανικό. θα τον δοκιμάσω σήμερα το βράδυ, μουχαχαχαχα Να κάνουμε μια λίγκα, αλλά αν δεν έχει 40-50 άτομα το Matchmaking θα είναι @@. εκτός αν πάμε με challenges
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα