Προς το περιεχόμενο

Blood Bowl 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει πουθενά schedule.

Δηλαδή, ψάχνεις και βρίσκει κάποιον online από την league και παίζετε.

Concede = +2 goal ο άλλος και δεν παίρνεις MVP εσύ και +1 MVP ο άλλος, αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης δεν παίνεις SPP.

Χρόνος παιχνιδιού...45+ λεπτά νομίζω. Εξαρτάται και το turn time της κάθε league.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έπαιξα 1340 TV με νέο παίχτη 1000 που είχε Dark Elves.

340k petty cash του έδωσε και πήρε μάγο και extra training (δεν πρόλαβα να δω αν είχε κάτι άλλο).

1ο turn του, μου βγάζει έξω injured (no long term effect) το Troll που μόλις πήρα.

Δεν έκανα stagger την άμυνα, οπότε άρχισε να ξεχύνεται, αλλά φάνηκε το squishyness των DEs, αφού έφευγαν stuns και γενικά τους κράταγα. Του έκατσαν και μερικά άσχημα rolls και αφού μπούκαρα κόσμο δίπλα στην μπάλα, έριξε fireball ο μάγος και έκανε stun 2 orcs και τον έναν DE δικό του που ήταν δίπλα. Τελικά την πήρα την μπάλα, αλλά δεν είχα αρκετά turns για TD. Επίσης βρήκα έναν δικό του blitzer και αποφάσισα να πάρω εκδίκηση για το Troll. Ευτυχώς, not permanent injury, οπότε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρω, πρέπει να είμαι πιο "ruthless" γενικά, αλλά θα είχε ενοχές να φάω νέου τον παίχτη του με foul και kill.

Μετά ήμουν στο receive και έσπρωχνα γενικά και άνοιγε δρόμος, με χτυπάει κοντά στα πλάγια, πετάει η μπάλα, touchback από το κοινό και πέφτει στα χέρια άλλου blitzer μου (με την πρώτη...) και που ήταν σχετικά ξεμαρκάριστος. Έβαζε κόσμο μπροστά, αλλά κατάφερνα ή να τους έχω μαρκάρει ή να βρίσκω χώρο, μέχρι που στο τέλος, έκανε λάθος και ξέχασε το blitz του, οπότε δεν χτύπησε τον carrier και το δικό μου blitz, block και TD.

Karma μετά που ένιωθα καλά και σκέφτηκα απλά να μαρκάρω (ναι, βλάκας) τον μόνο που έστειλε στο βάθος και να κάνω blitz μπροστά

facepalm20collage203.jpg

Περνάει πάσα, το intercept από προωθημένο orc δεν πιάνει, την μαζεύει, τρέχει αλλά τον πετυχαίνει το orc που είχα αφήσει για μαρκάρισμα, reroll, GFI, TD. 1-1

Μετά turn 16 και για τους 2, έριξα μερικές μάπες (1 next match miss injury, 1 KO - πιο νωρίς ρε Nuffle) και μετά κρανιάκια.

E, μετά είπαμε τα Good Game μας, εκείνος χάρηκε γιατί ήταν και ο πρώτος του αγώνας και φύγαμε. :P

• Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω τώρα ένα μεγάλο (troll; ) topic που ζητάει ένας να τελειώνουν οι αγώνες πριν το 16ο turn, γιατί νικούσε 5-0 στο ημίχρονο (!!) και μετά ο αντίπαλος απλά τον κοπάναγε και του έριχνε casualties.

Και φυσικά προσπαθούν όλοι να του εξηγήσουν ότι έτσι είναι το ΒΒ, δεν θα λήξει νωρίτερα και ότι Skaven = squishy block magnets.

• Super Moderators
Δημοσ.

5-0 στο ημίχρονο; Τι διάβολο, πώς γίνονται αυτά; 

Πώς γίνεται να βάζεις 5 γκολ (λιγότερο από 2 γύροι το γκολ, δηλαδή, δυσκολεύομαι και σενάριο να σκεφτώ) και να μην ξέρεις να φυλάγεσαι;

Από εκεί και πέρα, δεν είναι πρωτοφανές να το ρίχνει στο ξύλο όποιος μένει πολύ πίσω στο σκορ. Θέλει προφύλαξη η ομάδα πάντοτε, ειδικά αυτές που σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν AV 7.

• Moderators
Δημοσ.

Έλα ντε, ακόμη κι εγώ δεν τρώω τόσα σε HT. :P

Σήμερα να δω αν θα κάνω κανένα ματς γιατί παίζει απασχολημένο απόγευμα... -_-

Εdit:

(όχι δικό μου)

11052480_1825590914333848_24400460142945

If Nuffle wills it. :P

• Moderators
Δημοσ.

Και άλλη μια φορά, αν δεν σε θέλει, περνάει όλα τα dodge, pick-ups (με βροχή, οπότε -1 στο roll και εχθρούς κοντά) και GFI για σκορ στο τέλος ο αντίπαλος.

Αυτή τη φορά δεν τον υποτίμησα καθόλου, αλλά έκατσαν τα ζάρια.

Από την άλλη, σκότωσα (τα πρώτα μου online) 2 beastmen του και αν δεν είχε την βροχή και μπότσαραν το μάζεμα τα orcs, μπορεί να είχα νικήσει, αλλά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι μεγάλη γκαντεμιά ο καιρός, το έχω ζήσει. Ισοφάριση με dodge από διπλό tackle, διπλό gfi κτλ. 

Ζάρι, τι να πεις. 

• Moderators
Δημοσ.

Όσο σκέφτομαι μετά τι κάνω πάντως... προχωράω πολύ τους blitzers και πρέπει να κρατάω 2 προς τα πίσω για κάτι τέτοια, αντί να βάζω να τρέχουν τελευταία στιγμή. Κάποια στιγμή θα μάθω καλύτερο positioning.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, έχω δει καλούς παίκτες που έχουν πάντοτε έναν γερό αμυντικό πίσω (συνήθως block/tackle, ιδανικά και dodge για τη δική του άμυνα).

Θεωρητικά, είναι τέλεια λύση αυτή, ειδικά αν έχει και καλό ΜΑ, με το blitz ό,τι πάει να ξεφύγει το θερίζει. Πρακτικά... δεν ξέρω, δεν είμαι αρκετά καλός ώστε να το πω με σιγουριά. Όταν το βλέπεις να λειτουργεί, πάντως, είναι εξαιρετικό. Έχω πετύχει τέτοιο "sweeper" και μάλιστα 4αρη, δε χρειαζόταν καμία υποστήριξη. Συνήθως, όμως, τους 4αρηδες τους κάνω επιθετικούς, θέλει μεγάλη πειθαρχία για να κρατάς πίσω τέτοιο αστέρι.

Κι όπως είπαμε, είναι και θέμα ζαριού. Σε κάποιους αγώνες δε θα πάει καλά, όσο προσεκτικά κι αν παίξεις. Σε άλλους... Μου έτυχε να δεχτώ block τριάρι μάλιστα, και να του βγουν τρεις νεκροκεφαλές και στο reroll έσκασε το loner. Εντάξει, ευτυχώς ήταν παιχνίδι απέναντι στην ΑΙ, αλλιώς δε θέλω να σκέφτομαι τι σιχτίρισμα θα έριχνε ο τύπος στον άλλο υπολογιστή...

Πάντως, αν μαζευόμαστε για λίγκα δική μας θα είχε γούστο. Μου λέει φίλος πως έχει μπει σε μία για "νέους" και τον έχουν ρημάξει, είδα κι ένα replay κι αν ο αντίπαλος ήταν "νέος" εγώ είμαι ο Σούπερμαν. Προφανώς κάποιος "χτίζει" άκοπα ομάδα για δυσκολότερη λίγκα και, δυστυχώς, από τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχει προστασία.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, είδα να κυκλοφορούν replays από 6-5, 5-5 (δεν έγραφε από ποια league) στα οποία μια ο ένας και μια ο άλλος παίρνει την μπάλα και κάνει TD και ο αντίπαλος κάνει skip τα turns. Καταλαβαίνεις SP farming... -_-

Από εδώ, μόνο οι 2 μας παίζουμε, τελικά;

Τι nickname έχεις στο Steam by the way; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Nosakos δεν επανήλθε, ίσως να μην τον κέρδισε το παιχνίδι.

Οπότε, οι δυο μας. Αν έχεις κάποια αξιόπιστη λίγκα, πες, αν και έχω θέμα με το χρόνο αυτό το διάστημα. Μπαίνω στο Steam, αλλά προτιμώ τα single player που δεν θα κρεμάσω κανέναν αν χρειαστεί να σταματήσω. Σήμερα, για να βγάλω μια αποστολή στο Mordheim πήγα σε pause πέντε φορές μέσα σε μία ώρα, δε λέει για multi τέτοια κατάσταση.

Για το sp farming τι να πεις. Προσωπικά, το βρίσκω ανούσιο (συν του ότι, υποθέτω, ξύλο δε θα πέφτει σε αυτά τα στημένα, και υπάρχουν κατηγορίες παικτών, big guys κυρίως, που ρεαλιστικά από το ξύλο μαζεύουν SPP, άντε και από κανένα MVP) αλλά χειρότερα με ενοχλεί να σου λέει ο άλλος "είμαι πρωτάρης" και να βλέπεις άμυνες που δεν αφήνει μισό τετράγωνο ακάλυπτο, sweepers, 3 επιθετικούς σε βεντάλια στο πρώτο turn και άλλα τερπνά.

Πες ρε φίλε ότι είσαι βετεράνος, δεν τρέχει κάτι, απλά μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Δημοσ.

Το πέρασα το σημείο, μάλιστα έχω φτάσει στο σημείο που στην ξαναπέφτουν οι bretonians.  Τελικά άμα δεις μερικά tutorials το AI δεν είναι και τόσο σοβαρό (ειδικά άμα βοηθάει και σου δίνει τον

Bob-ultra cheat , Zug 

), δεν ξανακόλλησα μετά τις witches .

Έβαλα και ένα online ματσάκι στο official league όπου ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερο TV (αν και μου δώσε το κατι της μου και μένα).  Εϊχα orcs και αυτός wood elves, μου κάρφωσε 2 tds και με πήρε αλλά τουλάχιστον του φαγα 3 παίχτες όπου ένας μάλιστα  ήταν lvl 3 και τον ψόφησα...μια μικρή παρηγοριά :P  .

Το μεγάλο πρόβλημα που έχω με το game είναι η διάρκεια που θέλει το κάθε match (γύρο στην ώρα) .. τόσο χρόνο καθημερινές δυστυχώς δεν έχω οπότε το έχω αφήσει λίγο. Οπότε για online δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω.

• Moderators
Δημοσ.

Forum Open League είμαι, αλλά παίζω μέχρι στιγμής περισσότερο στην Younglings (newbs).

Βέβαια, όταν Orcs TV 1390 vs Chaos TV 2200 Killer Team (Claw / Mighty Blow / Block), έκανα το πρώτο μου concede.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι έσωσες την ομάδα σου απο mass genocide.  :-D

Χαλάλι τα 2 mvp του!

Αν και σε μεγάλες διαφορές TV μπορείς να πάρεις κάποιους δυνατούς star players αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, το σκεφτόμουν να δω τι θα παιχτεί.

Turn 1

Black Orc (δικό μου, unskilled) vs Chaos Warrior (block, τίποτ' άλλο)

1o roll: attacker down

reroll: both down

Black Orc dead

Αpothecary result: Misses next game

"Sorry man, I'll concede."

Ήταν σημάδι από τον Nuffle. Oπότε την έκανα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...