Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, γιατί οι 2 μας μόνο, λίγο δύσκολο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η noobιά στο max... 1oς αγώνας με Skaven αντιπάλους, εγώ orcs, δεν έβλεπα αυτόν μπροστά μου και πήγα να φύγω (fail dodge / reroll) χωρίς να έχω μαζέψει την μπάλα και turnover με αποτέλεσμα να φάω εύκολο TD μετά. Ύστερα, λίγο τα ζάρια, λίγο ότι είμαι άμπαλος στις γραμμές, έφαγα άλλα 3. Μόνο 1 KD και 3 injuries του έχωσα και στην 16η το τέλειωσα απλά, ενώ το σκεφτόμουν πολύ να σπάσω μούτρα, γιατί να του χαλάσω έναν καλό (για εκείνον) αγώνα; Οπότε τα Orcs μπήκαν με το αριστερό χέρι στο online BB.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σου βρήκε αντίπαλο σε ίδιους πόντους τουλάχιστον; Είναι πολύ βασικό αυτό, το πρώτο είχε συχνά θέμα στη λίγκα του σε αυτό το κομμάτι και γι' αυτό ασχολήθηκα ελάχιστα. Υπόψη, πάντα θα βρίσκονται και τύποι που παίζουν σε λίγκες "νέων" ενώ είναι εξαιρετικά έμπειροι, αλλά από αυτό δεν υπάρχει προστασία. Τη διάρκεια του αγώνα τη συμφωνείτε εσείς ή ορίζεται από τη λίγκα; Έκανα το λάθος στο φιλικό και έπαιξα με δίλεπτο turn και στην αρχή που είχα "γεμάτη" ομάδα δυσκολευόμουν να κλείσω σωστά το γύρο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 1000 εγώ και 950 εκείνος. Πρώτος του αγώνας και στην league κι εκείνου. 3 λεπτά ήταν από το league, δεν πειράξαμε κάτι απ' όσο γνωρίζω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από ισοπαλία ενάντια σε 1350 Skaven (μου έδωσε λεφτά για να πάρω πράγματα) που σχεδόν μου την έδωσε, πολύ καλύτερος και απλά δοκίμαζε πράγματα και μου έλεγε και στο τέλος ήθελε να προστατέψει τα ποντίκια του (έτρωγαν injuries, αλλά εκτός ενός που έχασε αγώνα μετά, οι υπόλοιποι no long term effect), μια ήττα από αντίπαλη Orc ομάδα που έβγαλε μακρινή 67% pass - 50% catch με reroll και μετά το ξύλο κοντά στην γραμμή, 50% dodge - 33% pickup - GFI και έκανε TD νικώντας, έπαιξα με μια ομάδα Chaos που έλειπε το theme του Benny Hill αφού δεν μπορούσα να ξεφύγω από καμιά μεριά και στο ημίχρονο 0-0, μετά πήρα πάλι την μπάλα από touchback και μια δεξιά, μια αριστερά. Ευτυχώς ξέμενε από beastmen (έφευγαν KO), αλλά σε μια φάση ο Μινώταυρος έκατσε δίπλα στον thrower, ο οποίος την γλύτωσε, αλλά ένας blitz beastman του φόρεσε τα κέρατα και η μπάλα έφυγε...στα χέρια λίγο πιο απομακρυσμένου Blitzer.Αυτός κι ένας ομόσταυλός του έφυγαν στο πλάι, τους ακολούθησαν ένας beastman και warrior, οι υπόλοιποι πλακώνονταν λίγο πιο κάτω με τους δικούς μου και ο Μινώταυρος είχε σκοράρει ένα both down που τον έκανε stun και αφού έδειραν τον έναν blitzer, o carrier έφυγε dodge και από τους 2 (χωρίς reroll), μικρό κλουβί και turnovers από τον αντίπαλο (0 rr left εκείνος), oπότε TD.Μετά το kick-off, πήγε να σηκώσει την μπάλα, turnover, ξύλο, πήγε πάλι, turnover, ξύλο, μετά (16ο turn) την σήκωσε, κάνεi πάσα, turnover. Και ερχόταν λέει από σερί 3 νικών. Μου χαμογέλασε ο Nuffle, μια φορά. Περιμένω σερί 5 ηττών...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Skaven γενικά είναι από τις δυνατότερες ομάδες, και στην αρχή ξεκινούν καλά και στην πορεία μπορούν να εξελιχτούν πολύ καλά (ειδικά αν πέσουν και τα σχετικά mutations) αλλά το χαμηλό AV μπορεί να τους στοιχίσει (έχω δει Wood Elves να τους μπλοκάρουν τα dodge χάρη στο υψηλό agility και κάποια skills στυλ tackle) και να έχουν άγριες απώλειες. Πολύ ωραίοι αγώνες με γερές απώλειες εκατέρωθεν έχω δει να γίνονται μεταξύ Skaven και Norse στο πρώτο. Τώρα, στο θέμα της λίγκας, υπομονή μέχρι οι πραγματικά έμπειροι να ανεβούν επίπεδα, ώστε να μην έχουμε (τόσα πολλά) περιστατικά γερών παικτών με low-level ομάδες, αν και δεν αποφεύγεται τελείως αυτό. Οι μεταγραφές δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν, πρέπει να μπω σε κάποια λίγκα για να δω τι πιάνουν οι humans μου. Ετοιμάζω και Lizardmen, που στην αρχή είναι... μεχ, αλλά μπορούν να εξελιχτούν σε ωραία ομάδα, αν και έχουν μόνο 3 είδη παικτών.
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το έβαλα και γω μετά από σύσταση φίλου να δω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος. Απο τι φαίνεται είναι μία μίξη Μπουνιδοκλωτσίδια και American Football. Βέβαια αφού καταλάβεις τα βασικά (που είναι μπόλικα) είναι αρκετά ευχάριστο . Ξεκίνησα με το tutorial το οποίο σε πιάνει απο το χεράκι και σε οδηγεί βήμα βήμα σε συνθήκες με αυξανόμενη δυσκολία αν και απο συμβουλές γνωστού σου μαθαίνει κάποια πράγματα λάθος στην αρχή. Έχω φτάσει στο σημείο με τις witches που μετά απο ένα χορταστικό σακάτεμα της προηγούμενης ομάδας το συγκεκριμένο με έχει δυσκολέψει αρκετά(κυρίως το objective). Παράλληλα σκέφτομαι μα φτιάξω και μια team με Orcs ώστε να δώ το online και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αυτόματο matchmaking? ή θα με βάλει με randoms και φάω το ξύλο της ζωής μου και θα ξενερώσω?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω παίξει ακόμη multi, ο Ghost που το δοκίμασε λέει πως οι αντίπαλοι είναι -γενικά- του ίδιου επιπέδου. Μπορείς να δοκιμάσεις πρώτα μία από τις λίγκες που έχει έτοιμες το παιχνίδι ή να φτιάξεις μία με τις παραμέτρους που προτιμάς, εκεί σου βάζει αυτόματα αντιπάλους του ίδιου επιπέδου, +/- 150 πόντους. Πράγματι το objective με τις μάγισσες είναι από τα πιο δύσκολα στο campaign. Δοκίμασε να τις παρασύρεις προς τα πλάγια για να τις σπρώξεις απλά έξω από το γήπεδο, γίνεται και με break armor, αλλά εκεί θέλεις τρεις καλές ζαριές, ενώ με την απώθηση εκτός γηπέδου μόνο μία. Τα Orc θεωρούνται καλή ομάδα για ξεκίνημα. Κυρίως παίζουν ξύλο, πάσα ελάχιστη, τρέξιμο αρκετό. Στη λίγκα (ΑΙ) που παίζω τώρα, παρότι νίκησα 1-0 τα Orcs, μου σκότωσαν έναν lineman και μου έφαγαν 1 agility από ένα δεύτερο. Βέβαια, τους τραυμάτισα κι εγώ δύο, αλλά όχι τόσο σοβαρά. Όπως είπα, με αυτούς κυρίως ξύλο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω παίξει ακόμη multi, ο Ghost που το δοκίμασε λέει πως οι αντίπαλοι είναι -γενικά- του ίδιου επιπέδου Του ίδιου TV (Team Value), επιπέδου...depends. (είμαι και άχρηστος άλλωστε) Ο έχων το μικρότερο TV παίρνει και ανάλογα λεφτά για ξόδεμα, μόνο για να πάρει μερικά βοηθήματα για να εξισορροπήσει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστά, λάθος έκφραση το "επιπέδου". Το TV εννοούσα. Και πάντα είναι σχετικό αυτό, δηλαδή άλλο είναι να πάρεις lvl. 2 σε ένα παίκτη και να κερδίσεις ένα βασικό skill, και άλλο να σου βγάλει διπλό 6αρι και να βρεθείς με +1 STR. Γι' αυτό πάντοτε βλέπουμε το ρόστερ του αντιπάλου πριν τον αγώνα. Εντωμεταξύ, ένας λόγος που διστάζω να μπω στο multi είναι το θέμα του χρόνου. Παλεύω να τελειώσω μια απλή λίγκα (ΑΙ) οκτώ ομάδων, του ένα αγώνα, στο σύνολο 7 δηλαδή, με βαθμολόγηση 3/1/0. Χθες δύο παιχνίδια χρειάστηκε να τα βάλω στο pause ώρα λόγω δουλειάς που προέκυψε. Με άνθρωπο αυτό δε γίνεται, προφανώς. Υ.Γ. Πολύ εύκολα ανεβαίνουν τα coaching levels ή μου φαίνεται; Σε πέντε αγώνες, 4 νίκες και 1 ισοπαλία, και έχω πάει lvl. 4; Εντωμεταξύ, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το tickets που γράφει κάτω από τις νίκες ή τι κάνουν τα νομίσματα (cyans) που σου δίνει όταν ανεβαίνεις επίπεδο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Tελείωσε το πρωτάθλημα. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες. Συμπέρασμα: οι ομάδες με dodge στα πρώτα στάδια -τουλάχιστον- έχουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, αν δεν ατυχήσουν στο ζάρι. Στον τελευταίο αγώνα μου με τους Skaven, κατάφεραν να μου βγάλουν δύο τραυματίες (ευτυχώς χωρίς συνέπειες) και 3 KO, απέναντι σε δύο τραυματίες δικούς τους και 1, νομίζω, KO. Έφυγε το 10+ σύννεφο, αν ήταν άνθρωπος θα του έλεγα να ρίξει ένα τζόκερ, κάτι, αμαρτία τέτοια ρέντα. Αντίθετα οι επίσης δαιμονισμένοι Wood Elves δεν είχαν καλό ζάρι στον αγώνα μας (κι εγώ είχα αρκετά καλό) και μάζεψαν 3 τραυματίες και 4 KO. Μετά από αυτό το πρωτάθλημα, έφτασα lvl. 7, που μου φαίνεται πάρα πολύ ψηλό επίπεδο, αν έχω καταλάβει σωστά και το μέγιστο είναι 20. Φεύγω με ένα νεκρό (linesman με 0 SPP, αν είναι να χάσεις κάποιον, χάσε έναν τέτοιο), ένα μόνιμα τραυματία (linesman που πλέον έχει 2 AG) και δύο blitzers 3ρηδες, 2αρη Catcher, Thrower και Ogre. Καθόλου άσχημα. Δεν ήρθε κάποιο stat increase, αλλά έφερα τρία διπλά. Πάμε για άλλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τα cyans λένε ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθούν στο (όταν έρθει) player customisation, μιας και τώρα μόνο κεφάλια / ονόματα αλλάζουμε όταν κάνουμε αγορά παιχτών.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ που έχεις συμμετοχή σε multi λίγκες, η αγορά παικτών λειτουργεί; Θα μπω μάλλον στην επίσημη του ΒΒ ΙΙ, αλλά πρέπει να φτιάξω καινούργια ομάδα. Δεν έχω καταλάβει τα κριτήρια για να μπεις (αυτά τα νούμερα που γράφει από κάτω μάλλον ο αριθμός παικτών είναι). Γενικά, αυτά ήθελα να μου εξηγήσουν, αντί να με βάζουν σε tutorial να πετάω block χωρίς ζάρια...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει την αγορά ακόμα... Ναι, τα νούμερα είναι οι ομάδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Oι αγώνες, πώς ορίζονται να διεξαχθούν; Θέλω να πω, έστω ότι στήνουμε μια λίγκα 4 ατόμων. Α, Β, Γ, Δ. Παίζει ο Α με το Δ, ο Β με το Γ πρώτη αγωνιστική. Ο Α-Δ έρχονται 1-0, οι Β-Γ δεν έχουν παίξει. Υπάρχει χρονικό όριο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνει ο αγώνας; Είδα πως υπάρχει λειτουργία forfeit (concede, νομίζω). Ρωτάω γιατί όταν έστησαν στο μπλα κάποια μέλη τουρνουά σκάκι, υπήρχε κάποιες φορές θέμα να βρεθούν για να παίξουν τους αγώνες ώστε να ρολάρει το πρωτάθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα