Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τελείωσε και το δεύτερο τουρνουά (νοκ άουτ αγώνες πλην του τελικού, που είναι διπλός). 6/6 νίκες, με μόνη σοβαρή αντίσταση, ουσιαστικά, από τις passing teams που αντιμετώπισα -προημιτελικός και ημιτελικός, high elves και dark elves. Είναι οι μόνες ομάδες που έχω δει σε medium/hard να πασάρουν (long/medium/hand-off), throw team-mate δεν έχω δει ούτε ένα. Νομίζω πως πρέπει να βρω ενεργό league να ενταχτώ, δεν βλέπω προκοπή με την ΑΙ, αδυνατεί να κάνει πράγματα που κατάφερνε η ΑΙ του BB1. Αν κάποιος παίζει και ξέρει league για σχετικά άπειρους παίκτες, πείτε. Ενεργή, όμως, η Younglings στα 10 λεπτά (ναι, το άφησα να τρέχει για τεστ) δεν μου βρήκε αντίπαλο για 1000αρα ομάδα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτάζοντας στο Reddit δεν βρήκα κάτι, ψάχνοντας μετά στο Steam, είχε βάλει ένας αυτό το forum section που έχει διάφορες leagues (αν και δεν βλέπω για beginners; ). https://forums.focus-home.com/category/46/bb2-league-info-recruitment
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω, οι περισσότερες που βρίσκω είναι μεικτές, δηλαδή έμπειροι και νέοι. Εντάξει, πέντε βασικά πράγματα τα κατέχω, αλλά δεν είμαι ανταγωνιστικός, σε σχέση με αυτά που βλέπω σε κάποια βίντεο. Στο Reddit μου είπαν έχουν league (μου απάντησαν κάποιοι στο fb σε σχόλιο που άφησα σε μια ανακοίνωση για το ΒΒ2) αλλά πολύ χαοτικό μου κάνει (δεν το χρησιμοποιώ κιόλας, γενικότερα). Στο μεταξύ, προσπάθησα να βρω ξανά παιχνίδι, νέκρα τελείως το Younglings (λογικό, εν μέρει, έχω κι εγώ μια ομάδα "ξεχασμένη" εκεί πέρα από το '15...)
Orgios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ε να κανουμε δικο μας league, ψηνομαι αν και κυριολεκτικά έχω παίξει μόνο ένα παιχνιδι και δεν καταλαβα και πολλα , απλά επαιζα ξύλο... Νομιζώ απλά μου αρεσουν τα leagues xexe
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω προτείνει να μαζευτούμε, αλλά μάλλον είμαστε λίγοι ή/και σε άβολα time zones. Πάντως, όποιος θέλει, νομίζω πως μπορούμε να κανονίσουμε έστω κάποιο παιχνίδι Σ/Κ ή όποτε βολεύει. Ψάχνω να βρω και κάποια λίγκα για αρχάριους ή με λιγοστή εμπειρία, το θέμα είναι πως για να φτάσεις να διοργανώσεις διεθνή λίγκα με voice channels κτλ. ασχολείσαι, άρα οι δημιουργεί είναι πολύ έμπειροι παίκτες. Υπάρχει, λένε, στο Reddit λίγκα για αρχάριους, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγάλω άκρη, αν έχω νέα θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα