άδικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καθόλου ελάχιστη. Και δεν αναφέρομαι στην ισχύ μόνο. Εγώ θα ζήταγα τα λεφτά μου και θα αγόραζα από αλλού κάποιο καλύτερο από αυτό που πήρες. Είναι κρίμα που πήρες υποδεέστερο υλικό ενώ δικαιούσουν τουλάχιστον ισάξιο.
SR20DET Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ, είμαι ευχαριστημένος φίλε μου που πήρα μέσα σε 24ώρες ένα σχεδόν ισάξιο προιόν και μπορώ να συνεχίσω να γράφω τη διπλωματική μου. Τώρα αν εσένα σου φαίνεται οτι με κοροιδέψανε επειδή μου έδωσαν 6A λιγότερα στη 12αρα γραμμή και τα συναφή, πάω πάσο, για μένα δεν αξίζει περαιτέρω χάσιμο χρόνου.
άδικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Απλά τη γνώμη μου σου λέω. Το σημαντικό είναι που είσαι ευχαριστημένος και κάνεις τη δουλειά σου. Πάντως σχεδόν ισάξιο δε το λες. Και για να λέμε & του στραβού το δίκιο πάλι ευχαριστημένος ίσως ήσουν αν σου δίνανε και ένα turbox (για το πρώτο καιρό τουλάχιστο). Αυτό δε σημαίνει πως βγήκες κερδισμένος σε βάθος χρόνου. Φιλικά πάντα edit: Και η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις σε εξυπηρετούν άμεσα και με χαμόγελο. Όταν είναι να βγάλουν κέρδος, Όταν ο πελάτης διεκδικήσει τη πραγματική του αξία είναι που σκαλώνει η υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα