Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Πατάω το κουμπί να ξεκινήσει και δεν κάνει τίποτα -νεκρό.

Επόμενη κίνηση κλεινω το διακόπτη του τροφοδοτικου και πατάω μερικές φορές το κουμπι.

Ανοίγω το διακόπτη του τροφοδοτικού και ξαναπατάω το κουμπι- ΑΝΑΒΟΥΝ τα λαμπάκια για δεκατα του δευτερολέπτου.

Το προβλημα είχε ξαναεμφανιστεί πριν ~8 μήνες και πέρασε μόνο του, το ίδιο ξαφνικά όσο εμφανίστηκε.

Τι λέτε να φταίει ??

psu GX550

mobo: 990FXA UD3 

Δημοσ.

τροφοδοτικο λεω εγω,   μαλον αυτη την φορα τα τηναξε τελειως,  αν εχεις πολυμετρο κανε εναν ελεγχο,

Δημοσ.

βγαλε τις ram για αρχη να δεις αν θα ακουσεις το χαρακτηριστικο beep. λογικα τροφοδοτικο ειναι οπως ειπε και ο Πανος.

Δημοσ.

δοκίμασα αλλο τροφοδοτικο και δουλεψε μια χαρα. Παω πλαισιο οποτε αυριο για αλλαγη....

Βλεπω σε μεγαλη "εκτιμηση" το χετε εδω μέσα και αρχιζω να ανησυχω για το τι να περιμενω! 

Δημοσ.

δοκίμασα αλλο τροφοδοτικο και δουλεψε μια χαρα. Παω πλαισιο οποτε αυριο για αλλαγη....

κοίτα μονάχα μην πάρεις/προτείνουν καμμιά πατάτα/τροφοδοτικό turbo-x.δεν έχει και πολλές επιλογές σε τροφοδοτικά.

κοίτα την σειρά corcair cx 500w/600w ;)

Δημοσ.

δικαιουμαι να ζητησω πιστωτικο ισο με την "τότε" αξια του gx550 (72 ευρω) σε περιπτωση που δεν έχουν απόθεμα στο ίδιο τροφοδοτικο (το πιθανοτερο);

Δημοσ.

δικαιουμαι να ζητησω πιστωτικο ισο με την "τότε" αξια του gx550 (72 ευρω) σε περιπτωση που δεν έχουν απόθεμα στο ίδιο τροφοδοτικο (το πιθανοτερο);

στο site μόνο corsair έχουν.δεν ξέρω τι έχουν στα ράφια απο σοβαρά Psu.εκτός απο turbo-x

αν σου φέρουν καινούριο σαν και αυτό που έχεις,δεν μιλάς καθόλου.

αν δεν υπάρχει πήγαινε σε κάποια απο την σειρά cx 500w/600w.

η άλλες σειρές tx/hx πάνε ποιό ψηλά.

Δημοσ.

Ο νομος λεει ίδιο προϊον ή αντιστοιχων τουλαχιστων δυνατοτητων ή πιστωτικο στην αξία αγοράς ή τα λεφτα σου πίσω! Το GX ειναι καλύτερο απο το CX! Αντίστοιχα μπορεις να ζητησεις αυτο

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το πήγα χθες το τροφοδοτικό στο service του πλαισίου και σήμερα με ενημέρωσαν οτι δικαιούμαι αλλαγή. Με ρώτησαν αν προτειμώ corsair VS 550 , CX 500 ή (κάποιο)TurboX. Επέλεξα το CX500 και πριν λίγο το παρέλαβα καινούργιο στο κουτί του.

Δεν ξέρω για τις αλλες περιπτώσεις αλλά σε εμένα ήταν άψογοι και δεν έχω κάποιο παράπονο. 

Δημοσ.

Στην ουσία υποβάθμισες το σύστημα σου.

Πως να μην είναι άψογοι έτσι...

Εντάξει, ελάχιστη η διαφορά. Άσε που ήταν πιο θορυβώδες το cm. 

δουλέυει τελικά τώρα το pc σου?

Ναι δουλεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...