Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ευτυχώς και τα δύο modes που αφαίρεσαν δεν αξίζουν για Titanfall.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Το Pilot Hunter ήταν μακράν το καλύτερο game mode στο TF. Θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής στη θέση του attrition. Το CTF είχε και αυτό την πλάκα του. Απλά απαράδεκτοι οι τύποι και φανερά ανίκανοι να διαχειριστούν το προιον τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλά προσθέτουν κάτι και μετά στα καπάκια το αφαιρούν; Τουλάχιστον δεν μας λειπούντε για το bandwidth που καταναλώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Γιατί τα βγάλαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Γιατί δεν τα έπαιζε σχεδόν κανείς..Αλλά τι σημασία έχει, έστω αυτοί οι δέκα που τα έπαιζαν, πλήρωσαν όπως και οι υπόλοιποι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 πρώτον,το dlc δεν αξιζει τα λεφτά του ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ,ευτυχώς ταξίδεψα μεχρι το μεξικο με τη βοήθεια ενος φίλου εδω. δεύτερον,αυτο το προγραμματακι 616μβ για το κινητό,ειναι μια μ***** και μιση και απευθύνεται στους κατόχους ΧΒΟΧ. edited δεν καταλαβα γιατι ειναι μια μ******* και μιση? ολοι μας κουφαθηκαμε που ο full screen χαρτης του παιχνιδιου γινεται πιο γρηγορα updated στο ipad/android απο οτι γινεται updated ο χαρτης μεσα στο ιδιο το παιχνιδι. τι ακριβως βρηκες που δε σου αρεσε? edit: μολις ειδα και τα νεα για τα pc playlists. καλα ρε? δε ντρεπεστε? τοση ερημια οι pcακηδες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 10 euros για 3 map ? Really ? Τους έχω τεντώσει πάντως στο variety pack Multiplayer. Ψάχνω αντίπαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πηρα το παιχνιδι απο την πρωτη μερα και οταν συνειδητοποιησα οτι πρεπει να σκοτωνω bots για να βγαινει πχ γρηγοροτερα o titan ξενερωσα απίστευτα(αν δεν ηταν συνδεμενο με το origin μου θα το ειχα στειλει ήδη). Εχανα την συγκεντωση μου με το σκωτωνω bot ενω οι αλλοι παιχτες να με γαζωνουν..Ερωτηση επειδη ειδα οτι βγαλανε ενα dlc βαλανε κανενα mode ή τελεσπαντων υπαρχει δυνατοτητα να παιζει καποιος αντιπαλος μονο με παιχτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ρε ησυχια λεμε γατακιαααα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ρε ησυχια λεμε γατακιαααα... Α, εσύ γίνεσαι καλύτερος!!! Για να μπούμε ξανά team να σπείρουμε ! Πάντως για ερημιές ακούω αλλά πάντω βρίσκω game σε δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Γενικά έχω την εντύπωση ότι παρά το λιβανισμα, το παιγνίδι δε πήγε καλά σε πωλήσεις... Είναι φορές που περιμένω ώρα για βα βρω συμπαίκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Γενικά έχω την εντύπωση ότι παρά το λιβανισμα, το παιγνίδι δε πήγε καλά σε πωλήσεις... Είναι φορές που περιμένω ώρα για βα βρω συμπαίκτες ειναι με τις ωρες του..χθες ειχα κατι αυπνιες και ειπα να προσπαθησω να παξω καπου στις 4 με 5 το πρωι..τελικα επαιξα BF4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πόσοι φτάσαν απο δω Generation 10 και με πόσες ώρες (όχι απο τις ώρες που αναγράφει το Origin)? Έγω έγραψα 122 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω στο 2 ειμαι ακομα 25level αλλα ειμαι φονικος Αγορασε κανεις το expedition pack ? Αξιζει το 10ευρο ?? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2014 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τι έγινε ρε παίδες? Ψόφησε το Titanfall στο PC? Με το ζόρι βρίσκεις παίχτες, σε οποιοδήποτε mode, εδώ και μέρες. Αίσχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα