Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά πάνω από 50 για ΑΑΑ τίτλο, πρέπει να έχει κάτι πολύ σπουδαίο μέσα.

Η ΕΑ άλλωστε τσιμπάει τις τιμές κανονικά, βλέπε π.χ. το "αδερφό" BF4.

Εγώ συνεχίζω να λέω κανονική τιμή αυτή που είναι σε US$ και Eυρώ.

Το ότι μου αρέσει το Titanfall και το ότι έχω κάψει αρκετές ώρες πάνω του, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω και στην συγκεκριμένη περίπτωση, την τιμή του.

Γιατί παρεξηγιέσαι τόσο;

Εdit: Μιλώντας για κριτική, ακόμα περιμένω να δω διαφορετικό χρώμα ή κάποιον indicator για party members όταν παίζουμε. :/

Aν σε ενα παιχνιδι εχεις παιξει 800ωρες αξιζουν τα 60 ευρω που εδωσες ? Σαν προσωπικη εκτιμηση στο ζηταω γιατι αν κανω την αναγωγη σε σχεση με αλλα games με Ευρω /ωρα ακομα και 30 ευρω να εχουν ολα τα story mode games που θελει ο Psycho (ειπα τυχαια μια καλη τιμη) η απαντηση ειναι πολυ ευκολη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Aν σε ενα παιχνιδι εχεις παιξει 800ωρες αξιζουν τα 60 ευρω που εδωσες ? Σαν προσωπικη εκτιμηση στο ζηταω γιατι αν κανω την αναγωγη σε σχεση με αλλα games με Ευρω /ωρα ακομα και 30 ευρω να εχουν ολα τα story mode games που θελει ο Psycho (ειπα τυχαια μια καλη τιμη) η απαντηση ειναι πολυ ευκολη .

Αν έχω παίξει τόσες (καλά, 800 με τίποτα, εκτός από απειροελάχιστες περιπτώσεις) ώρες, ναι. Και πάλι όμως θα πονέσει την τσέπη, δεν είμαστε στα καλύτερα τελευταία.

Αλλά αυτό είναι post-buy και δεν το ξέρω την ώρα που τα δίνω.

Ξαναλέω π.χ. για το Battlefield 4, που το πήρα γιατί παίζει η clan μου, αλλά δεν με κράτησε (και το ίδιο λάθος έκανα με το 3, έλεγα ότι αυτή τη φορά θα έκαναν καλύτερα τα jet). 

Επίσης είναι franchise starter, οπότε βαριά τιμή για κάτι που δεν ξέραμε εκτός από previews.

Γενικά πάνω από 50 για ΑΑΑ τίτλο, πρέπει να έχει κάτι πολύ σπουδαίο μέσα.

Η ΕΑ άλλωστε τσιμπάει τις τιμές κανονικά, βλέπε π.χ. το "αδερφό" BF4.

Εγώ συνεχίζω να λέω κανονική τιμή αυτή που είναι σε US$ και Eυρώ.

Το ότι μου αρέσει το Titanfall και το ότι έχω κάψει αρκετές ώρες πάνω του, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω και στην συγκεκριμένη περίπτωση, την τιμή του.

Γιατί παρεξηγιέσαι τόσο;

Εdit: Μιλώντας για κριτική, ακόμα περιμένω να δω διαφορετικό χρώμα ή κάποιον indicator για party members όταν παίζουμε. :/

καθολου δεν παρεξηγιεμαι ρε συ. μαλλον ειναι ο γραπτος μου λογος παρεξηγισιμος :D

και αφου εισαι και γειτονας παμε και καφε για να δεις τι τυπος ειμαι. κουλ. ;)  παμε στο θεμα:

φυσικα και μπορεις και πρεπει κιολας να κανεις κριτικη για την τιμη του, ειδικα αφου ασχολεισαι με δαυτο.

πιο πολυ μετραει η δικη σου γνωμη απο οτι πχ του youtuber που κυνηγαει τα κλικς ή του αλλουνου που πχ το αγνοει/μισει με πεισμα για οποιοδηποτε λογο.

και ρωταω: κρινουμε το αν αξιζει το (καθε) titanfall 30 ή 40 ή 60 ευρω με ποια λογικη?   με τη λογικη του "αγοραζω καθε μηνα κανα-δυο παιχνιδια" ή με τη λογικη του "δινω εστω και ευρω για παιχνιδι μονο οταν αυτο ειναι η ιδια η αποκαλυψη του ιωαννη και η δευτερη παρουσια μαζι ταυτοχρονα στο ιδιο κουτι"?

εχει μεγαλη διαφορα το τι αξιζει τα λεφτα του για τον πρωτο, και τι για τον δευτερο. οπως επισης και τι ειναι ο πρωτος και τι ειναι ο δευτερος.. :)

Αν έχω παίξει τόσες (καλά, 800 με τίποτα, εκτός από απειροελάχιστες περιπτώσεις) ώρες, ναι. Και πάλι όμως θα πονέσει την τσέπη, δεν είμαστε στα καλύτερα τελευταία.

Αλλά αυτό είναι post-buy και δεν το ξέρω την ώρα που τα δίνω.

Ξαναλέω π.χ. για το Battlefield 4, που το πήρα γιατί παίζει η clan μου, αλλά δεν με κράτησε (και το ίδιο λάθος έκανα με το 3, έλεγα ότι αυτή τη φορά θα έκαναν καλύτερα τα jet). 

Επίσης είναι franchise starter, οπότε βαριά τιμή για κάτι που δεν ξέραμε εκτός από previews.

Aν δεν κανω λαθος το bf2 το ειχες παιξει πανω απο 600 ωρες ,ετσι θυμαμαι καποτε ειχες πει ...

Τελος παντων σιγουρα οταν τα σκας με την μια ποναει ,αλλα οταν τα βαζεις κατω να κανεις εναν υπολογισμο να δεις αν εβγαλε τα λεφτα του το game θα λαβεις υποψη τις ωρες που επαιξες συνολο .Εδω δηλαδη με αλλα λογια θα υπερασπιζομουν το Tf οχι για την τιμη που εχει βαλει το origin ,ετσι και αλλιως μαλακια να μην το παρεις 20 ευρω φθηνοτερα απο αλλου ,αλλα γενικα για ενα 50ρικο να το παρεις ξερω γω απο το πλαισιο με κριτηριο τις ωρες που θα ασχοληθεις .Αν λοιπον ασχοληθεις πανω απο καποιο οριο ωρων τοτε τα λεφτα επιασαν τοπο .Το αν αρεσει λιγοτερο ή περισσοτερο σε καποιον το παιχνιδι αναγεται στην υποκειμενικη κριση του καθενος .

• Like 1

• Moderators

και ρωταω: κρινουμε το αν αξιζει το (καθε) titanfall 30 ή 40 ή 60 ευρω με ποια λογικη?   με τη λογικη του "αγοραζω καθε μηνα κανα-δυο παιχνιδια" ή με τη λογικη του "δινω εστω και ευρω για παιχνιδι μονο οταν αυτο ειναι η ιδια η αποκαλυψη του ιωαννη και η δευτερη παρουσια μαζι ταυτοχρονα στο ιδιο κουτι"?

εχει μεγαλη διαφορα το τι αξιζει τα λεφτα του για τον πρωτο, και τι για τον δευτερο. οπως επισης και τι ειναι ο πρωτος και τι ειναι ο δευτερος.. :)

Εξαρτάται από διάφορα. Π.χ. το Titanfall δεν ήξερα τι θα είναι, μου άρεσε στην beta, αλλά με ό,τι μου έδειξε, για 60ρι δεν πήγαινε σίγουρα. Γενικά, πάνω από 50 μόνο για καμιά collector's (να έχω και κάτι παραπάνω), αλλά δεν πάω πολύ ψηλότερα. Ας πούμε επίσης για το Dead Space 3, 60 (δεν θυμάμαι αν το είχαν τόσο, αλλά ΕΑ αυτή), πάλι δεν θα έδινα και το είχα πάρει φτηνότερα από αλλού.

Αν άξιζε τα λεφτά του γενικά το TF, ναι, σίγουρα δεν θα πω ότι ήταν κακή αγορά, αλλά είναι λίγο γουρούνι στο σακί σαν franchise starter όπως είπα, αλλά και πάλι λόγω ΕΑ, ακόμη και το Χ της σειράς (βλέπε BF), μπορεί τελικά να αποδειχτεί (παραδόξως) ακόμη χειρότερο των προηγουμένων σε τεχνικά / balance.

Από την άλλη, ας πούμε στο Mechwarrior Online, είχα δώσει για Founder's pack, οπότε έδωσα αρκετά, αλλά είχα χρόνια να δω Mechwarrior παιχνίδι και ήθελα να το υποστηρίξω.

Aν δεν κανω λαθος το bf2 το ειχες παιξει πανω απο 600 ωρες ,ετσι θυμαμαι καποτε ειχες πει ...

Τελος παντων σιγουρα οταν τα σκας με την μια ποναει ,αλλα οταν τα βαζεις κατω να κανεις εναν υπολογισμο να δεις αν εβγαλε τα λεφτα του το game θα λαβεις υποψη τις ωρες που επαιξες συνολο .Εδω δηλαδη με αλλα λογια θα υπερασπιζομουν το Tf οχι για την τιμη που εχει βαλει το origin ,ετσι και αλλιως μαλακια να μην το παρεις 20 ευρω φθηνοτερα απο αλλου ,αλλα γενικα για ενα 50ρικο να το παρεις ξερω γω απο το πλαισιο με κριτηριο τις ωρες που θα ασχοληθεις .Αν λοιπον ασχοληθεις πανω απο καποιο οριο ωρων τοτε τα λεφτα επιασαν τοπο .Το αν αρεσει λιγοτερο ή περισσοτερο σε καποιον το παιχνιδι αναγεται στην υποκειμενικη κριση του καθενος .

636 ώρες στο BF2 (τσέκαρα το tracker :P).

Όπως προέγραψα, μου αρέσει και δεν θεωρώ ότι έκανα λάθος, αφού ειδικά για μερικές μέρες μόνο αυτό έπαιζα (και είχα καιρό να καώ τόσο), αλλά για 60ρι δεν θα πήγαινε. 60ρι θέλει το κάτι παραπάνω, κάτι σε bonus ξέρω γω, soundtrack, artwork, something.

• Moderators

Nαι ενταξει 60αρι χτυπαει ασχημα ,το 50αρικο νομιζω ειναι το πολυ αυστηρο οριο .

Καλώς ή κακώς έτσι είναι και το συνήθειο, αλλά οι "γνωστές καλές" μας εταιρείες, βάζουν λίγο παραπάνω.

Ίσως στο μέλλον να δοκιμάσουν και άλλο την τύχη τους.

Το V-sync δεν το χρησιμοποιείς στο TitanFall, και όχι μόνο.Πάντα το V-sync προσθέτει input lag, οπότε για τα FPS δεν προτείνεται.Επίσης για τα FPS είναι πολύ καλό πάντα να έχουμε το ''Maximum Pre-rendered Frames = 1''.

Τώρα το TitanFall χρειάζεται patch, έχει γελοία θέματα.Για παράδειγμα αν μπεις στο παιχνίδι και παίξεις την Lagoon που είναι η πίστα με το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα δεις ότι πάει μια χαρά.Αν συνεχίσεις να παίζεις χωρίς να βγεις από το παιχνίδι και σου ξανατύχει η Lagoon θα τρέχει πολύ χειρότερα, γι' αυτό το λόγο έχει βγει ένα ''fix'' που πρέπει όταν μπαίνεις στο map να βάζεις το shadows στο Medium και ξανά στο High.Και υπάρχουν κι' άλλα όπως το ότι κάποιες φορές μετά από Alt-tab έχει ξαφνικές πτώσεις απότομες στα frames το παιχνίδι και πρέπει να το βάλεις σε window mode και ξανά σε Full Screen για να φτιάξει.

Επίσης, πολύ σημαντικό για όσους παίζουν FPS παιχνίδια και θέλουν να 'ναι ''καλοί'', πρέπει να έχουν το mouse acceleration disabled.

Control Panel - Mouse Settings - Pointer Options - Ξετσεκάρουμε το ''Enhance pointer precision''.

Αφού το κάνουμε αυτό, πρέπει να βάλουμε και ένα fix ακόμα διότι όπως λέει και το παλικάρι πιο κάτω δεν είναι αρκετό :

Το Fix θα το βρείτε εδώ μαζί με ότι πληροφορίες επιπλέον χρειαστείτε :

http://donewmouseaccel.blogspot.gr/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html

In XP, Vista, Windows 7 and Windows 8.x, Microsoft changed how mouse pointer accelerationworked.

Now when those games call the function (asking that all movement be accelerated), Windows enables the mouse 'Enhance pointer precision' feature, which adds mouse acceleration using avarying curve to control the mouse response. (It enables it even if you have it turned off in the Control Panel Mouse settings.)
  • Like 2

Είμαι αυστηρός και απαιτητικός gamer όσον αφορά μεγάλες εταιρίες με ακριβές τιμές.

Δεν δέχομαι να σκάω 50-60e , να είμαι στην Ελλάδα (που κανονικά οι τιμές θα έπρεπε να είχαν πέσει όπως σε κάθε τριτοκοσμική πλέον χώρα) , να λαμβάνει ένα κάρο Pre-order η σοβαρή και γνωστή εταιρία και να βγάζει στη φόρα για να μην χάσει το "Deadline" που είχε ανακοινωθεί αρχικά σαν release date , με ότι συνεπάγεται αυτό ..

Συνήθως έχουμε postpone σε υποσχέσεις αλλαγών της beta, μεταφέρονται για επόμενο Release = patch 

Προβλήματα της Beta που είχαν επιλυθεί εμφανίζονται ξανά και προβλήματα που δεν υπήρχαν στην Beta κάνουν την εμφάνισή τους στην Full release 

Η Μεγάλη εταιρία οφείλει την Day #1 , εφόσον έχει πάρει τα 50-60e από τον καταναλωτή να έχει διαβάσει ΙΣΤΟΡΙΑ του χώρου με αρκετά παραδείγματα ... και να έχει φροντίσει αν μη τι άλλο να έχει επάρκεια στην διαδικτυακή της υποδομή (που ακόμα και σε worst case scenario να έχει την δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης του δικτύου της) = Major lag issues, Αδυναμίες Login , downtime, Ανεπάρκεια άδειων server ή server με χαμηλά Pings. Ουσιαστικά να κάνει deal με κανα σωστό tier 1/Data center να φιλοξενήσει τους server της σε κομβικά γνωστά σημεία, βάση έρευνας των προβλεπόμενων πωλήσεών της/Region = Frankfurt , London, Amsterdam, Moscow etc.  

Να έχει σωστές μεθόδους αυτοματοποιημένης αποστολής -> αποδοχής του feedback που ισοδυναμούν με ταχύτερη επίλυση προβλημάτων . 

Στα τέτοια μου αν θα παίξω 10-20 ή 60 ώρες το Single player κομμάτι που έχει καταντήσει Ταινία σε όποιο game βγαίνει . 

Οι εταιρίες τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει αρκετά δικά τους Studio απολύοντας έμπειρους εργαζόμενους και δίνοντας την εργολαβία σε ανεξάρτητα μικρά studio με αποτέλεσμα να έχουμε σαν παραδοτέο υλικό ένα μύδι και μισό. 

Πάει πραγματικά καιρός που έχω να δω ένα παιχνίδι με ελάχιστα προβλήματα since day #1. 

Και το χειρότερο σου promote-άρουν το παιχνίδι τόσο πολύ που το αποτέλεσμα είναι να τρως μεγαλύτερη ξενέρα. Γενικά διαφωνώ τελείως με την λογική 50-60e το game σήμερα, και σε μισό χρόνο πάρε 2 DLC και next year expansion. Άρμεγμα χωρίς loyality πρόγραμμα. 

Υ.Γ 

Θα ακολουθήσουν σκοτεινά χρόνια δυστυχώς στην gaming σκηνή με newcomers Που θα καταναλώνουν ότι τους σερβίρει η εταιρία (βλέπε music industry) σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από ότι σήμερα (βλέπε p2p multiplayer system του cod που δεν μείωσε τις πωλήσεις κτλ) Ότι λάθος γίνεται καλύπτεται και ο κόσμος ξεχνά .  

Θα βγεί όμως κάποτε ένας μάγκας που θα φτιάξει μία εταιρία μικρή αρχικά και θα σου λέει,  άραξε, συνδρομή ένα αρχικό ποσό ΧΧe και στην συνέχεια μία μικρή συνδρομή Χe / year που θα σου αναβαθμίζει συνέχεια ένα game που αγαπάς. Έτσι και θα αναπτυχθεί σωστά το competitive και θα έχεις dedicated servers και θα έχεις Anticheat της προκοπής και θα έχεις ακόμα και ένα εμετικό Public της προκοπής ! ! ! και θα έχεις δυνατότητα με low end Rig να το παίξεις.  

Έχουμε πει πολλές φορές ποια είναι η μόνη εταιρεία πλέον που νοιάζεται πραγματικά για το PC.CD-Projekt RED - The Witcher.Οι υπόλοιποι, nUbisoft/EA/DICE και πάει λέγοντας είναι μόνο για γρήγορα φράγκα, αν και η nUbisoft μία βγάζει ένα παιχνίδι όπως πρέπει(Splinter Cell Blacklist) μία του μαμάει τη μάνα τελείως(Assassin's Creed).Είναι και ανάλογα το studio, από την άλλη την ΕΑ δεν θυμάμαι να την έχει νοιάξει έστω και μια φορά τελευταία.Το Battlefield 4 μας άλλαξε θρησκεία, τα NFS είναι ότι να 'ναι και έπεται συνέχεια με το Dragon Age 3.

10 ώρες - 10 gooser kills και μου λέει ο αλλος οτι βγαινει.....

Που βγαίνει?

Παει να ξεκινήσει το παιχνίδι και παρακαλάω στο chat αμα κάνουν Eject να το κάνουν straight μπας και παρω κανα Kill...

Βγαίνω μουτρομένος για καφέ και με ρωτάν οι φίλοι τι έχω.

Και τους λεω δεν μπορώ να βγάλω το gooser challenge και κοιτάω το πάτωμα απο την ντροπή μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...