gkalas Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιδια πως μπορουμε να μιλαμε με τους συμπαιχτες μας?Εχω συνηθισει στο xboxlive και στο pc δε ξερω τι μου γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Default key Z, το πατάς και ...μιλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το πατάς και μιλάς ναι, αλλά ο ήχος είναι χάλια.Καλύτερα να χρησιμοποιείς Skype ή TS αν θες να μιλήσεις στην ομάδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Default key Z, το πατάς και ...μιλάς Ή το πατάς και ουρλιάζεις όπως κάνουν κάμποσοι ξένοι. Γι' αυτό έχω σχεδόν (περίεργο ότι με την μπάρα στο 0, ακόμα έχει ήχο) κλειστό το VoIP volume. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ξέρουμε ημερομηνία για το Patch? Με βλέπω για μια ζωη στο G5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Έλα μωρέ, παίξε με chaingun, μια χαρά βγαίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Απο θειο μπορουμε να το παιξουμε ή αναγκαστικα αγορα για να παιξεις αυτο το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αφού είναι μόνο online, αναγκαστικά το αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8980-Titanfall-Its-Got-Big-Stompy-Robots Κι έχει δίκιο για την τιμή o Yahtzee. αυτος δεν υποτιθεται οτι κανει reviews για core gamers? παραπονιεται γιατι τον εβαλε να παιξει με level 40 αντιπαλο? παραπονιεται γιατι στο story mode η αντιπαλη ομαδα ειχε ηδη τελειωσει το πρωτο μερος και αρα "ηταν πιο εμπειρη"? παραπονιεται γιατι τον εβαλαν να παιξει με αντιπαλο που ειχε ..lmg? παραπονιεται ....απλα για να παραπονιεται νομιζω εγω... η τιμη ενος πραγματος μπορει να κριθει συμφωνα με ενα checklist που εχει επικολλημενο στη συσκευασια του, ή μπορει να κριθει απο το ποσο χρησιμο (διασκεδαστικο στην εδω περιπτωση αφου μιλαμε για video game) ειναι. Η δουλεια ενος core reviewer νομιζω ειναι να βλεπει περα απο τα checklists. συν οτι το 79.99 που ειδα στο βιντεο ειναι η τιμη του παιχνιδιου ΜΑΖΙ με το season pass. οσο για σενα, που το εχει το δικιο για την τιμη ακριβως αυτος ο γιατζης? στις 150 ωρες που εχεις γραψει ηδη? εκει δεν αξιζει? ή στα 35 ευρα (και αμα) που πληρωσες για το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δες τα reviews του Yahtzee και για άλλα games και θα καταλάβεις. Στην τιμή που ζητάει το Origin (βάζω την κανονική, όχι Μεξικού, key sites, κλπ) που και χωρίς το Season pass, πάλι μεγάλη είναι για κάτι που είναι online only. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για να δούμε πως θα πάει το TF με τους νέους 337.50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Απο θειο μπορουμε να το παιξουμε ή αναγκαστικα αγορα για να παιξεις αυτο το game? http://www.insomnia.gr/topic/488706-titanfall/page-84?do=findComment&comment=53070383 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δες τα reviews του Yahtzee και για άλλα games και θα καταλάβεις. Στην τιμή που ζητάει το Origin (βάζω την κανονική, όχι Μεξικού, key sites, κλπ) γιατι οχι τις αλλες? αφου τις δεχεται ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ! φιλος μου αυστραλεζος, κατι εκανε λαθος στην αγορα/εγκατασταση (μεξικανικο κλειδι), επικοινωνησε κανονικα με το support της EA, ζητησε refund, και πηρε πισω αυστραλιανα δολλαρια για αγορα που εγινε σε ..πεσος χωρις αλλη κουβεντα παρα μονο "ευχαριστουμε που καλεσατε". μια χαρα, και μακαρι και αλλοι που απολαμβανουν λατρειας να λειτουργουσαν ετσι.. αλλα ακομα και στα 60ε , για καποιον που αρεσκεται στα fps δεν νομιζω οτι η τιμη δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Γενικά πάνω από 50 για ΑΑΑ τίτλο, πρέπει να έχει κάτι πολύ σπουδαίο μέσα. Η ΕΑ άλλωστε τσιμπάει τις τιμές κανονικά, βλέπε π.χ. το "αδερφό" BF4. Εγώ συνεχίζω να λέω κανονική τιμή αυτή που είναι σε US$ και Eυρώ. Το ότι μου αρέσει το Titanfall και το ότι έχω κάψει αρκετές ώρες πάνω του, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω και στην συγκεκριμένη περίπτωση, την τιμή του. Γιατί παρεξηγιέσαι τόσο; Εdit: Μιλώντας για κριτική, ακόμα περιμένω να δω διαφορετικό χρώμα ή κάποιον indicator για party members όταν παίζουμε. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Είναι πάρα πολλά τα 60Ε για οποιοδήποτε παιχνίδι.Μέχρι 40 ευρώ για ΑΑΑ τίτλο είναι καλά, από 'κει και πάνω ξεφεύγουμε.Και αν θέλουν να μην τσιμπάμε με κλεψιά τα παιχνίδια τους, να βάλουν σωστές τιμές και όχι ισοτιμία $ = €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα