HadesGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε Titan last standing ; Σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Last Titan Standing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε όλα Είσαι καλός δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Είσαι καλός δηλαδή. Θα μπορούσα να πω , ότι είμαι σχεδόν σε θεικό μονοπάτι Τόσο καλός που σε τυφλώνω. Last Titan Standing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Lol, πρόσεχε μην σε παρασύρει κάνας δαίμονας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Lol, πρόσεχε μην σε παρασύρει κάνας δαίμονας. Μπα...από δαίμονα έχω την σύζυγο μου....αρκετά μου έχει βγάλει την ψυχή Πέρα από το Trolling, είναι ζούδι όποιος παίζει έτσι στο Last Titan Standing 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πάει και το Gooser(50/50).Μου έφαγε όλη τη μέρα, και φυσικά μου έσπασε τα νεύρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κατεβαινει.Ελπιζω να μην κανουν ολοι παρτυ πανω μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να μην nerf-άρουν το gooser στα 5 ρε.Να κουραστούν και να σπαστούν όλοι μέχρι να φτάσουν τα 50, εμείς που το κάναμε ήδη στα 50 και ας βγήκε η Παναγία δηλαδή τι φταίμε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πρωταπριλιατικο βιντεακι http://www.ign.com/videos/2014/04/01/titanfall-optimus-prime-dlc-trailer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 OP-timus Prime indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν και μούφα, περίμενα τον Optimus Prime πιο καλοσχεδιασμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τα σπαει το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8980-Titanfall-Its-Got-Big-Stompy-Robots Κι έχει δίκιο για την τιμή o Yahtzee. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αν και μούφα, περίμενα τον Optimus Prime πιο καλοσχεδιασμένο πλησιάζει καλοκαίρι και άρχισε την γράμμωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα