Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, γιατί το παιχνίδι έπαιζε κανονικά την τελευταία φορά, και ξαφνικά μου κάνει νερά, οπότε υποθέτω οτι κάτι στο PC δεν πάει καλά.

Αλλά τώρα που το λές, ΕΑ είναι αυτή..

edit : μίλησα, και μου προτείνουν system restore (με οδηγείς παρακαλώ :P ), να κοιτάξω για conflict μεταξύ origin και άλλης εφαρμογής και καθαρισμός με CCleaner..

Επεξ/σία από JohnVani18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα..

http://answers.ea.com/t5/Titanfall/Very-Frustrating-Crashing-Issue-UPDATED-May-Have-Uncovered-New/m-p/2503220/highlight/false#M20361

Σας έκανε update το Titanfall btw? Έχω διαβάσει πόσα άρθρα για update, ανοίγω το origin, κάνω έλεγχο και μου λέει πως είναι ενημερωμένο παρόλο που δεν έχει κατεβάσει ποτέ τίποτα.

Βρε παιδιά έχει πρόβλημα το παιχνίδι?

Μετά τα "εισαγωγικά" βίντεο απο ΕΑ και Respawn μου δείχνει την loading screen και κολλάει σε μαύρη οθόνη..

Έκανα repair game, έλεγχο για updates αλλά τίποτα.. :(

Το ίδιο είχα και εγώ, για κάνε όλα τα παρακάτω βήματα και δες εάν επιλυθεί, σε εμένα πάντως λύθηκαν ΟΛΑ, μετά από 3 ημέρες σπαζοκεφαλιάσματος:

Τερμάτισε το Origin. exe πατώντας ctrl+shift+escape 

Τρέξε το παιχνίδι σε Windows XP Service Pack 3, δεξί κλικ στο εικονίδιο του Origin, Ιδιότητες , Συμβατότητα και επιλέγεις εκεί

Επέλεξε ανάλυση οθόνης σε 32 bit χρώματα.

Αφαίρεσε χειροκίνητα το Origin ακολουθωντας ΟΛΕΣ τις οδηγίες σε αυτό το link 

http://help.ea.com/en/article/manually-uninstalling-origin/

Kάνε install το Origin και μετά κάνε ενημέρωση και το beta από αυτό το link

https://www.origin.com/en-in/news/origin-how-tos-opt-in-to-beta-versions-of-the-origin-client

Και τέλος απαραίτητο βήμα είναι η ακόλουθη διαδικασία:

Κράτα πατημένο το πλήκτρο με το εικονίδιο των Windows, στο πληκτρολόγιο σου και το πλήκτρο R

Θα σου βγάλει το Run παράθυρο και εκεί βάλε ότι βλέπεις παρακάτω:

Πληκτρολόγησε cmd και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /flushdns και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /registerdnsκαι πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε ipconfig /release και πάτα Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /renew και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε netsh winsock reset και πάτα  Enter.

Και τέλος πριν τρέξεις πάλι το ORIGIN, δεξί κλικ στο εικονίδιο του , Συμβατότητα και Επίπεδο Δικαιωμάτων , επέλεξε το κουτάκι για να το τρέχεις σαν διαχειριστής!

Εμένα πάντως όλα πάνε ρολόι έτσι!

Καλή τύχη!!!

• Like 1

Το ίδιο είχα και εγώ, για κάνε όλα τα παρακάτω βήματα και δες εάν επιλυθεί, σε εμένα πάντως λύθηκαν ΟΛΑ, μετά από 3 ημέρες σπαζοκεφαλιάσματος:

Τερμάτισε το Origin. exe πατώντας ctrl+shift+escape 

Τρέξε το παιχνίδι σε Windows XP Service Pack 3, δεξί κλικ στο εικονίδιο του Origin, Ιδιότητες , Συμβατότητα και επιλέγεις εκεί

Επέλεξε ανάλυση οθόνης σε 32 bit χρώματα.

Αφαίρεσε χειροκίνητα το Origin ακολουθωντας ΟΛΕΣ τις οδηγίες σε αυτό το link 

http://help.ea.com/en/article/manually-uninstalling-origin/

Kάνε install το Origin και μετά κάνε ενημέρωση και το beta από αυτό το link

https://www.origin.com/en-in/news/origin-how-tos-opt-in-to-beta-versions-of-the-origin-client

Και τέλος απαραίτητο βήμα είναι η ακόλουθη διαδικασία:

Κράτα πατημένο το πλήκτρο με το εικονίδιο των Windows, στο πληκτρολόγιο σου και το πλήκτρο R

Θα σου βγάλει το Run παράθυρο και εκεί βάλε ότι βλέπεις παρακάτω:

Πληκτρολόγησε cmd και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /flushdns και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /registerdnsκαι πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε ipconfig /release και πάτα Enter.

Πληκτρολόγησε  ipconfig /renew και πάτα  Enter.

Πληκτρολόγησε netsh winsock reset και πάτα  Enter.

Και τέλος πριν τρέξεις πάλι το ORIGIN, δεξί κλικ στο εικονίδιο του , Συμβατότητα και Επίπεδο Δικαιωμάτων , επέλεξε το κουτάκι για να το τρέχεις σαν διαχειριστής!

Εμένα πάντως όλα πάνε ρολόι έτσι!

Καλή τύχη!!!

Δυστυχώς δεν δούλεψε, έχω το ίδιο αποτέλεσμα. :(

Δυστυχώς δεν δούλεψε, έχω το ίδιο αποτέλεσμα. :(

Έκανες όλα τα βήματα? Το έτρεξες ως admin ??

Πρέπει να κάνεις επακριβώς όλα τα βήματα..κρίμα ρε γαμώτο όμως...:(

• Moderators

Έχοντας δοκιμάσει καλά όλα τα Titan όπλα (damned challenges), η γνώμη μου:

XO-16 Chaingun

Το καλύτερο για anti-pilots. Δεν πάει να τρέχουν, zig-zag, κάνουν πάνω κάτω, τους λιώνει.

Όχι τόσο καλό ενάντια σε Titan 1 vs 1. Θέλει αρκετό dodge.

Με το accelerator mod γίνεται πιο δυνατό (αν πετυχαίνεις και crits) και πωρωτικό και ακόμα πετυχαίνει πεζούς αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί είναι ασταθές το reticle.

40mm Cannon

Μασάει Titans (ειδικά με crit hits) και σκοτώνει 1-hit kill σε direct χτύπημα pilots, what's not to like?

Γρήγοροι πιλότοι μπορούν να το κάνουν να αστοχεί (ειδικά αν είναι σε ταράτσα), αλλά αν είναι σε μέρος που βλέπεις που πατάνε, τότε βαράτε εκεί και με 2-3 χτυπήματα από το splash damage πεθαίνουν. Δεν είμαι fan του burst fire, προτιμώ το extended magazine.

Arc Cannon

Εφετζίδικο όπλο. Έχει πλάκα να ρίχνεις βολή σε έναν grunt και να κάνει chain lightning (arc) στους άλλους 3. Μερικές φορές θα έλεγα ότι έπρεπε να ονομαστεί "Lucky Killer" γιατί βαράς Titan και μπορεί να σκοτώσει πιλότο που το κάνει support δίπλα. Ή γενικά πιλότους που κάθονται μαζί.

Δεν λέει τόσο για Titan 1 vs 1. Support όμως από μακριά, ειδικά σε μαζεμένα Titans, τους πρήζει.

Quad Rocket

Καλό splash, μεγάλη ζημιά, αλλά θέλει αρκετό leading στους στόχους για direct χτυπήματα σε αντίπαλα Titans.

Καλό και το Rapid Fire για γρήγορους στόχους.

Triple Threat

Πρώτη σκέψη: "Α ωραία, θα είναι σαν grenade launcher -βλέπε διάφορα FPS- και θα τις ρίχνει την μία πίσω από την άλλη.".

Δεύτερη σκέψη: (αφού είδα ότι ρίχνει ταυτόχρονα 3 μπάλες, οριζοντίως) "Τι μπούρδα είναι αυτή; Πέταμα."

Αρκετά generations μετά, αφού το έπαιξα για το challenge του: "3ο favorite Titan weapon".

Κάνει πολύ καλό direct hit damage, είναι spammable, μπορείς να λες "my balls, your face". :P

Ψηλοκρεμαστές βολές κάθονται σε ταράτσες και σκάνε, επίσης από κοντά τις βάζεις και σε δωμάτιο. Συνήθως οι πεζοί το αγνοούν το όπλο και τους κοστίζει.

Βολικό για υποχώρηση ενώ ρίχνεις. Δεν δοκίμασα το minefield mod, γιατί δεν νομίζω ότι θα κολλάει στο playstyle μου. (balls -> face)

Plasma Railgun

Όταν είχα διαβάσει γι' αυτό, περίμενα ότι θα είχαμε Titan snipers συνέχεια. Παίζοντας το, κατάλαβα γιατί δεν έχουμε (ευτυχώς). Στην κανονική του έκδοση, κολλάει σε Stryder, γιατί μπορεί να κάνει 3 dodge ενώ φορτίζει.

Με το Instant Shot γίνεται πιο καλό για Titan 1 vs 1, αλλά και πάλι, δεν με συγκίνησε.

Πάντως είναι ωραίο για anti-sniping (πιλότων :P).

• Like 2

Το Plasma Railgun για Titan Last Standing είναι καλό, γιατί οι μάχες γίνονται από μακριά οπότε το χρειάζεσαι το ''sniping'' που έχει.Αλλιώς σε Atrition δεν πάει πουθενά.Αν εσύ έχεις Raigun και ο αντίπαλος Τιτάνας έχει 40άρι cannon σε κατεβάζει σε χρόνο dt.

Έκανες όλα τα βήματα? Το έτρεξες ως admin ??

Πρέπει να κάνεις επακριβώς όλα τα βήματα..κρίμα ρε γαμώτο όμως... :(

Yeap. Το μόνο που δεν έκανα ηταν ο τρόπος με τον οποίο έκλεισα το origin, που δε νομίζω να είχε διαφορά.

Πάντως update σε beta έκδοση δεν μου έκανε, δεν βρήκε κάτι.

Ρε τι έχω πάθει μ' αυτά τα ζώα..Ο άλλος παίζει Titan last standing και αντί να παίζει με Τιτάνα, τον αφήνει Auto και κόβει βόλτες σαν πιλότος..Και 'γω περιμένω να κάνει eject να κάνω το gooser..

Ρε τι έχω πάθει μ' αυτά τα ζώα..Ο άλλος παίζει Titan last standing και αντί να παίζει με Τιτάνα, τον αφήνει Auto και κόβει βόλτες σαν πιλότος..Και 'γω περιμένω να κάνει eject να κάνω το gooser..

Έτσι παίζω κι εγώ, αφήνω auto Και θερίζω με τον πιλότο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...