HadesGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ....οπα...εδω πας σε άλλες καταστάσεις...παντος δεν είναι πρόβλημα του Origin.....αλλα θέμα με κάποιες τιμές στα windows...μου είχε τύχει πριν 1-2 μήνες με το Battlefield 4 και αυτό που έσωσε την κατασταση ήταν τα back up μου με το Acronis...οτι και να εκανα από διαφορα forum δεν κατάφερα τίποτα....παντος δε έχει να κάνει με το Origin και καλό είναι ΠΑΝΤΑ να κρατάς 1-2 back up για κάθε ενδεχόμενο ....καλη τύχη!! Μίλησα με tech support μία ώρα στο chat...καμία διαφορά δυστυχώς και ότι μου είπαν,το είχα κάνει ήδη...ρε τι έπαθα το κέρατο μου..δεν το βλέπω να βγάζω άκρη και πάω για refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλά τόσο πολύ σε σημείο να μην μπορούν να βοηθήσουν ούτε οι ίδιοι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μίλησα με tech support μία ώρα στο chat...καμία διαφορά δυστυχώς και ότι μου είπαν,το είχα κάνει ήδη...ρε τι έπαθα το κέρατο μου..δεν το βλέπω να βγάζω άκρη και πάω για refund .....ρε συ.....δεν είναι θεμα Origin....εχουν <<πειραχτεί>> καποια δεδομενα στα Windows...αν εχεις back up κανε επαναφορά...τσεκαρισε τη σου εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 The Gooser Challenge Based on recent feedback from the community, the Gen 5 challenge requirement "Gooser", requiring players to kill 50 ejecting pilots, will be reduced to 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 The Gooser Challenge OXI ρε φίλε! ΧΑΧΑΧ! Epic fail ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ε οκ, τα έκανα τα 50 (βιαζόμουν) και είμαι one of the few, the proud, the 50 gooser killers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 χεχε πανω στην ωρα. τα 3 airborne που εχω, τσουπ! γινανε ισα με το 60% του συνολου. 8) βοηθησα κι εγω παντως κατι δικους μου την προηγουμενη βδομαδα να περασουν το gooser (βιαζοντουσαν κι αυτοι σαν κι εσενα ) εαν εχεις καποιον να σου "σερβιρει", δεν ειναι καθολου δυσκολο. επισης, αλλαγες στο matchmaking http://www.titanfall.com/news/titanfall-matchmaking-update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 χεχε πανω στην ωρα. τα 3 airborne που εχω, τσουπ! γινανε ισα με το 60% του συνολου. 8) βοηθησα κι εγω παντως κατι δικους μου την προηγουμενη βδομαδα να περασουν το gooser (βιαζοντουσαν κι αυτοι σαν κι εσενα ) εαν εχεις καποιον να σου "σερβιρει", δεν ειναι καθολου δυσκολο. Όχι, δεν είχε σερβίρισμα, αλλά δεν έκαναν terminate τα titans. Γενικά οι τρόποι για μένα ήταν: 1) Chaingun τον πιλότο από κάτω (το πιο κλασσικό και τα περισσότερα, καμιά φορά πετύχαινα και cloakers -όπως στο video μου-, αλλά έπρεπε να είναι το jetpack / πλάτη προς εμένα γιατί αλλιώς δεν φαίνονταν). 2) Rodeo με LMG (Slammer mod), κάνει κονφετί το Titan και μετά τρως τον πιλότο στον αέρα που είστε και οι 2. 3) Carbine από κάτω. Στην τελική δεν είναι τόσο "δύσκολο", όσο βαρετό και παίρνει ώρα με όλους που κάνουν cloak. Τώρα με 5 kills θα είναι παιχνιδάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 τωρα επομενο σκαλωμα θα εχεις στο 8, οχι γιατι ειναι κατι δυσκολο αλλα γιατι θελει ramp up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Όλα γίνονται μετά τα 50 gooser kills. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ερώτηση.Πως βλέπουμε fps και γραφήματα cpu και gpu όπως στο BF4 ; Ξέρει κανείς πως τα βάζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξέρει κανείς πως τα βάζουμε; Δεν έχω δει κάποιο command γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξέρει κανείς πως τα βάζουμε; Θα κάνεις δεξί κλικ στο Titanfall απο το Origin, ιδιότητες και θα προσθεσεις αυτό : +cl_showfps 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herc2k8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μίλησα με tech support μία ώρα στο chat...καμία διαφορά δυστυχώς και ότι μου είπαν,το είχα κάνει ήδη...ρε τι έπαθα το κέρατο μου..δεν το βλέπω να βγάζω άκρη και πάω για refund σε εμενα ειχε γινει αυτο πριν περιπου 4 μηνες , το antivirus nod32 το εβλεπε σαν ιο , κανε το εξαιρεση στο advanced settings και ολα οκ απο τοτε, (μην κανεις disable το nod32 ακομα και τοτε το κοβει , κανε εξαίρεση ) στο origin καντε με add γιa κανα game, δεν εχω συνατησει κανενα ελληνα εως τωρα στο titanfall παιζω variety pack συνηθως nickname = herc2k8 ki συνηθως παιζω τις ωρες 2100-0100 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από herc2k8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Βρε παιδιά έχει πρόβλημα το παιχνίδι? Μετά τα "εισαγωγικά" βίντεο απο ΕΑ και Respawn μου δείχνει την loading screen και κολλάει σε μαύρη οθόνη.. Έκανα repair game, έλεγχο για updates αλλά τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα