ADHD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 6 vs 6 ειναι μια χαρα για competitive game το ιδανικο θα ελεγα, το counter strike που ειναι/ηταν για χρονια top competitive fps δεν ειχε παραπανω, 5 vs 5 ηταν νομιζω. Στο titanfall ειναι και τα mechs που περιοριζουν λιγο τον αριθμο παιχτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ακριβώς αυτό, ας μην κολλάμε τόσο στο 6v6 γιατί και το Gears Of Wars στο Xbox σε παρόμοια κατάσταση ήταν και είχε φοβερό competitive multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 6 vs 6 ειναι μια χαρα για competitive game το ιδανικο θα ελεγα, το counter strike που ειναι/ηταν για χρονια top competitive fps δεν ειχε παραπανω, 5 vs 5 ηταν νομιζω. Στο titanfall ειναι και τα mechs που περιοριζουν λιγο τον αριθμο παιχτων. Kαλα το counter strike δεν εγινε top επειδη ειχε 6vs6 αν και νομιζω οτι ειχε και με πιο πολλους παιχτες ,δεν θυμαμαι .Μην συγκρινουμε τωρα titanfall με counter strike γιατι ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε .Σου λεω και εγω οτι εχει και τα ιδια παραθυρα στα κτιρια οπως εχει το cod και παει λεγοντας ...Μεγαλες γενικα προσδοκιες για ενα παιχνιδι για μενα χωρις λογο ,τουλαχιστον ακομα .Αυτο ειναι το δικο μου point ... Τωρα πλεον στα games ολοι θελουν φαβουρα με κοσμο και οχι 6 vs 6 ,αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη .Δεν λεω οτι θα ειναι ασχημο παιχνιδι απλα πρεπει να ειναι πολυ καλο σε ολα τα υπολοιπα (netcode,gameplay etc) για να επιβιωσει . Ακριβώς αυτό, ας μην κολλάμε τόσο στο 6v6 γιατί και το Gears Of Wars στο Xbox σε παρόμοια κατάσταση ήταν και είχε φοβερό competitive multiplayer. Αστο μπαινεις σε αλλα χωραφια ,εδω μιλαμε για game που θα εχει κοσμο και σε pc ,αλλο το xbox . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το counter-strike στο PC δεν είναι ; Με πόσα άτομα παίζεις και το απολαμβάνεις ; Μην βιάζεστε λέμε.. ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε Αυτοαναιρείσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Nαι ρε παιδακι μου απαντησα στο πρωτο σκελος για το counter strike .Eγω δεν βιαζομαι αν ειναι καλο θα το τιμησω ,ακομα και ενδειξεις να εχω απλα αλλοι βιαζονται να το βαφτισουν παιχνιδαρα...Ασε γιατι πολλες φορες λεμε λεμε για ενα game και μετα βγαινει πατατα . Αυτοαναιρείσαι.. Γιατι αυτοαναιρουμαι ? Ειπα εγω θα ειναι καλο ή κακο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ε αυτο ισχυει για το 90% των games, το hype ειναι δικαιολογημενο αλλα φυσικα μπορει να βγει και πατατα δε λεμε. Για τον αριθμο των παιχτων ειπα την αποψη μου, αν ο κοσμος θελει βαβουρα και 64 παιχτες μπορει να τα βρει αλλου δεν ειναι αναγκη να βγαινουν ολα τα παιχνιδια ιδια ουτε σημαινει οτι δεν θα πετυχει αν ακολουθησει αλλη συνταγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Στα λόγια μου έρχεσαι εν τέλει, πολλοί λένε ότι θα πάει άπατο λόγω του 6v6 και άλλοι λένε ότι θα είναι competitive και απολαυστικό ακόμα και έτσι(Και 'γω μέσα).Αλλά στον επίλογο μου λέω να περιμένουμε να βγει πρώτα και μετά να βγάλουμε ολοκληρωμένη άποψη.Μπορεί κάτι να αλλάξει στην πορεία και το 6v6 να γίνει 32v32 από το πολύ κράξιμο ή ακόμα να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι θα 'ναι βλακεία.Ακόμα και με patch μελλοντικά αφότου βγει το παιχνίδι θα μπορεί να αλλάξει αυτό.Γι' αυτό ας μην βιαζόμαστε, ας βγει με το καλό και βλέπουμε τι και πως. Hype πάντα υπάρχει για ευνόητους λόγους αλλά το καλύτερο είναι πάντα να κρατάς μικρό καλάθι για να μην απογοητεύεσαι και με τα καλά να ενθουσιάζεσαι. Γιατι αυτοαναιρουμαι ? Ειπα εγω θα ειναι καλο ή κακο ? Κάνω quote εσένα : Αν παντως σε αυτο που βλεπω βαλουν 6vs6 θα μιλαμε για ενα μεγαλο μειον εξαρχης για να μην πω πληρη αποτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημητρη οταν ξεκιναει και σου λεει οτι θα εχει συστημα 6 vs 6 αυτοματως και σε σενα και μενα σου ξινιζει .Εχουμε συνηθισει σε κοσμο ,εγω δεν θελω παντως 64αρια maps θα προτιμουσα να το κανει πχ 12 vs 12 .Δεν ειπα θα βγει κακο απλα σαν πρωτο ακουσμα μου εκανε αρνητικη εντυπωση οπως και σε πολλους .Το τελικο προιον μπορει να βγει καλο παρολαυτα. Το 6 vs 6 προσωπικα για μενα ειναι αποτυχια καλα στο ειπα ,απλα δεν προδικαζω οτι το παιχνιδι θα αποτυχει γενικα γιατι πολυ απλα εγω δεν καθοριζω την συνολικη αποδοχη που θα εχει και την οποια δεν μπορω να ξερω απο πριν .Ολοι μας απο πριν ξερουμε αν θα μας αρεσουν ομως καποια χαρακτηριστικα του παιχνιδιου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνούμε και όπως λες και στο τέλος το τελικό προϊόν μπορεί να 'ναι μια χαρά.Γενικά για όλους ισχύει αυτό, ας βγει πρώτα με το καλό και μετά το κρίνουμε θετικά ή αρνητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Για να στο πω και αλλιως και τα γραφικα του να δεις πχ μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ωραια ,οπως και στο bf4 το china rising τα γραφικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα παιζω συνεχεια δεν με αποτρεπει αυτο .Το οτι μια συνιστωσα ομως ειναι αρνητικη δεν σημαινει οτι θα δωσει αρνητικη συνισταμενη στο παιχνιδι και απλα εγω σαν πρωτη αισθηση το 6 vs 6 το θεωρω κατι το αρνητικο σαν συνιστωσα .Τωρα αν γαμαει τοσο πολυ το παιχνιδι στα υπολοιπα θα με κανει σιγουρα να το ξεχασω το 6 vs 6 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Για τα γραφικά δες την παραπομπή του Mil, τα textures είναι σε πρώιμο στάδιο για την ώρα. Για να σε γλιτώσω και από τον κόπο, όπως ακριβώς το έγραψε ο Privateer : Τα textures είναι στο 25% της κανονικής ποιότητας. Οπότε μην κρίνεται τα γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Nαι το ξερω ,ετσι και αλλιως δεν παιζουν και τοσο ρολο αρκει να μην τα κανουν τελειως χαλια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τα γραφικά δεν τα φοβάμαι από την στιγμή που το παιχνίδι θα βγει και στις ''next-gen'' consoles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ξέρουμε τιποτα για την τιμή του οταν βγει στο PC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τα γραφικά δεν τα φοβάμαι από την στιγμή που το παιχνίδι θα βγει και στις ''next-gen'' consoles. το pc μου είναι ήδη next-gen πριν βγουν οι ''next-gen'' κονσόλες,όπως και πολλών εδώ μέσα. Δεν μπορώ άλλο το παραμύθι του next-gen το οποιό είναι για να φεύγουν φράγκα.. Για τιμές φτινές,βάλτε vpn/proxy πηγαίνετε σε μεξικάνικο,ινδικό,βραζιλιάνικο origin(ΕΑ) και πάρτε το..όπως πήρα το bf4 PREMIUM edition 51€ όταν άλλοι έδιναν 110-120€ την 1η μέρα κυκλοφορίας..Ποτέ ξανά σε αυτή την εταιρία,όλο το ποσό! Με βλέπετε έτσι αρνητικό,γιατί με την ΕΑ εγώ τελείωσα πια,λόγω bf4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα