Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κλασσικά παίζω τώρα και streamάρω (link στο sig μου πια ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nTKHDm1EOTs ....το εχω κανει και εγω 1-2 φορες και όλα πηγαν ρολοι. Δεν ανοίγει καν το Origin όμως, δείχνει στο system tray ότι το exe τρέχει αλλά δεν μπορώ να μπω...έλεος...να δω τι θα κάνω..έτσι στα καλά καθούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δείτε το Outcome ,μπορείς να τρέχεις τα origin παιχνίδια,χωρίς να ανοίγεις το origin, και καταναλώνει λιγότερο μνημη απ'οτι το origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δείτε το Outcome ,μπορείς να τρέχεις τα origin παιχνίδια,χωρίς να ανοίγεις το origin, και καταναλώνει λιγότερο μνημη απ'οτι το origin. Λειτουργεί και μετά error Origin could not start up (-5ef7ffff): The LSX server didn't respond within the set timeout. Τρανή ΕΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Για δες αυτό. http://battlelog.medalofhonor.com/bf4/forum/threadview/2955065670094552791/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Για δες αυτό. http://battlelog.medalofhonor.com/bf4/forum/threadview/2955065670094552791/ Τίποτα...άσε πάω ήδη σε ticket για refund...άλλος έκανε δύο μήνες να τον βοηθήσουν..... Υ.Γ Και όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και δύο ημέρες μετά το last update στο Origin. Eπίσης είναι offline το Origin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Titanfall Gooser Challenge Made Easier Καλύτερα που το πρόλαβα έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Did it with 50 and I got the video to prove it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και ύστερα σου λέει σκληροπυρηνικοί παίχτες και τρίχες σγουρές,Σαν δεν ντρέπονται πάνε και κλαίγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι τα 50 ήταν πολλά.Από τη στιγμή που το 90% έχει auto-eject = cloak, σου σπάει τα νεύρα μέχρι να το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλώς ήλθα στην παρέα του TITANFALL. Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση. Ψώνισα από Μόσχα στα 21,90 eur . Έπαιξα μόνο δυο γύρους. Πρώτες εντυπώσεις θα γράψω αφού παίξω μερικές ώρες . edit: Ερώτηση.Πως βλέπουμε fps και γραφήματα cpu και gpu όπως στο BF4 ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ....οπα...εδω πας σε άλλες καταστάσεις...παντος δεν είναι πρόβλημα του Origin.....αλλα θέμα με κάποιες τιμές στα windows...μου είχε τύχει πριν 1-2 μήνες με το Battlefield 4 και αυτό που έσωσε την κατασταση ήταν τα back up μου με το Acronis...οτι και να εκανα από διαφορα forum δεν κατάφερα τίποτα....παντος δε έχει να κάνει με το Origin και καλό είναι ΠΑΝΤΑ να κρατάς 1-2 back up για κάθε ενδεχόμενο ....καλη τύχη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κατά αρκετούς, το χειρότερο (πιο βαρετό και ακριβώς γιατί κάνουν cloak και δεν τους βλέπεις με το Titan -εκτός αν έχουν την πλάτη προς εσένα και δεις το jetpack-) challenge, οπότε γι' αυτό πωρώθηκα. ΥΓ. Πόσο χάλια φαίνομαι στο stream. ΥΓ2. Όποιος δεν κατάλαβε γιατί φωνάζω "Talk to me, Goose!", δεν κατάλαβε γιατί λέγεται "Gooser" το challenge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Που ήμουν εγώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Που ήμουν εγώ ; Είχες βγει εκείνη την ώρα. (χθες, δεν είναι σημερινό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα