Προς το περιεχόμενο

TitanFall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με season pass θα δώσω 12 ευρώ... άντε 13. 

το παιχνίδι απλό 10 ευρώ

τελική τιμή εννοείται, δεν θέλω κόλπα  B)

σε αυτή την τιμη ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕΣ το βρεις δεν θα παιζει κανεις μεχρι τοτε....γιατι θα εχει βγει το Titanfall 2(μπορει και το 3....) και καμια 100αρια παιχνίδια από αλλες εταιριες.

καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο!!! :P

Mod edited 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ στα 10 ευρώ μαζί με το seasons pass θα το τιμήσω. 

Ωχ ωχ... 10 Galaxy μας επιτίθενται ... πρέπει να κλείσω.....

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα για ενα παιχνίδι που εχει μονο multi δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω πανω απο 20 ευρω max θα δωσω 25, ήδη νευριαζω με το bf4 που εδωσα 30 και εχει και single player γιατι εχω το καθε πιτσιρικι που δεν ξερει να παιζει κ χρησιμοποιει wh/aim αμα είναι να γινω και αλλο νευρικος κ φτασω να κανω λαμπογυαλο το δωματιο μου ασε καλυτερα γιατι μετα το παιχνιδι απο 30 ευρω θα μου παει πολυ παραπανω μονο το m/k να σπασω εκανα ζημια κοντα 200 ευρω....παντως εσυ που ανεφερες μεξικανικο origin κτλ για στειλε πληροφοριες για το πως την κανω την αγορα γιατι ειμαι νεος στα κατατοπια κ δεν τα ξερω τα κολπα...αν δεν γινεται εδω στειλε pm...

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα για ενα παιχνίδι που εχει μονο multi δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω πανω απο 20 ευρω max θα δωσω 25, ήδη νευριαζω με το bf4 που εδωσα 30 και εχει και single player γιατι εχω το καθε πιτσιρικι που δεν ξερει να παιζει κ χρησιμοποιει wh/aim αμα είναι να γινω και αλλο νευρικος κ φτασω να κανω λαμπογυαλο το δωματιο μου ασε καλυτερα γιατι μετα το παιχνιδι απο 30 ευρω θα μου παει πολυ παραπανω μονο το m/k να σπασω εκανα ζημια κοντα 200 ευρω....παντως εσυ που ανεφερες μεξικανικο origin κτλ για στειλε πληροφοριες για το πως την κανω την αγορα γιατι ειμαι νεος στα κατατοπια κ δεν τα ξερω τα κολπα...αν δεν γινεται εδω στειλε pm...

Nαι ενω στο Tf ειναι ολοι οι σοβαροι επαγγελματιες ,ασε μας ρε φιλε τωρα ...

Δημοσ.

Το μεξικανικο origin εχει τιμες σε USD πλεον, και ειναι ακριβοτερο απο πριν...38 ευρω βγαινει το Titanfall deluxe edition αντι για 32.

Δημοσ.

Nαι ενω στο Tf ειναι ολοι οι σοβαροι επαγγελματιες ,ασε μας ρε φιλε τωρα ...

μα αυτο λεω σπανε που σπανε τα νευρα στο bf αν ειναι να δωσω κ στο TF 30+ ευρω κ να μου σπανε κ εκει τα νευρα με τα aim/wh, οχι τιποτα αλλο δεν εχει το ατιμο single player να ξεδωσεις...

Mod edited

Δημοσ.

Το μεξικανικο origin εχει τιμες σε USD πλεον, και ειναι ακριβοτερο απο πριν...38 ευρω βγαινει το Titanfall deluxe edition αντι για 32.

....το Deluxe ναι είναι 4-5 ευρο πανω αλλα το απλο εχει οσο ειχε.....28ευρο!!!!

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ επανήλθε το Origin αλλά και σήμερα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ. Στο tech support της EA γίνεται ο χαμός με το θέμα αυτό...να δω πότε θα το φτιάξουν διαφορετικά πάω για full refund

mod edited

Δημοσ.

Δεν με πειράζει το να μην συμπαθεί κάποιος το game, μπορεί άνετα να τα λέει και για το πόσους παίχτες έχει, (που νομίζω ότι το έχουμε εμπεδώσει πια), αλλά όχι σε αυτό το topic (όχι πάνω από 2-3 φορές, αφού έχει κυκλοφορήσει το game).

Αν θέλετε να κοροϊδεύετε και να λέτε για το PlanetSide 2 πόσο καλύτερο είναι (και ναι, έχει περισσότερους παίχτες) -> that way.

Tώρα αν πρέπει να το αρχίσουμε σε flamebaits, κλπ, κι εγώ δεν γουστάρω μία τα COD, αλλά δεν πήγα ποτέ στα δικά τους topics να τα κοροϊδέψω, δεν ωφελεί τίποτα.

απλα μην ασχολεισαι... Οσο για μενα απλα μιλησα οτι με χαλαει το ποσον για αυτο το παιχνιδι, κατα τα αλλα μου αρεσε αρκετά. Η τιμουλα για αυτα που προσφερει για τα δικα μου δεδομενα ειναι πολλα οταν το βρω 20-25 χωρις να χρειαζεται πατεντες οπως με ρωσικες γλωσσες κτλ λογικα θα το τσιμπησω.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό με το Origin δεν μου έχει τύχει.

Αναρωτιέμαι πώς έχει κάτσει σε πολλούς και τους έχει λιώσει τόσο.

Και ναι, μου έχει τύχει παλιότερα να έχω θέμα με το Origin και ναι, αν χαλάσει, καλή τύχη να βρεις άκρη με ΕΑ support. -_-

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω θέμα με το Origin, το τελευταίο που θυμάμαι είναι ότι δεν κράταγε το Username και το Password και έπρεπε να τα γράφεις κάθε φορά.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να εμπεδώσετε κάποια απλά πράγματα. 

Ό,τι θεωρείτε trolling το αναφέρετε. Δεν κάθεστε να απαντάτε. 

Και δεν βοηθάει ποτέ να αρχίζετε να αποκαλείστε trolls μεταξύ σας ή να "απολογείστε" για τα posts σας, ειδικά όταν είναι εμφανές ότι το thread έχει αρχίσει να ξεφεύγει με αφορμή αυτά.

Σβήστηκαν μηνύματα.

Επιστρέψτε on-topic. Στο επόμενο derail, flaming δεν θα έχουμε μόνο διαγραφές μηνυμάτων.

Δημοσ.

Το Titanfall ειναι απο εκεινες τις περιπτωσεις που λες δεν θελω να δωσω πολλα για να το παρω αλλα οταν το παρεις διαπιστωνεις πως τα αξιζει αν σου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος.

Generation 2 εφτασα τρεχει απροβληματιστα και αυτη τη στιγμη για μενα ειναι το καλυτερο στον τομεα του.

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ επανήλθε το Origin αλλά και σήμερα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ. Στο tech support της EA γίνεται ο χαμός με το θέμα αυτό...να δω πότε θα το φτιάξουν διαφορετικά πάω για full refund

mod edited

http://www.youtube.com/watch?v=nTKHDm1EOTs

....το εχω κανει και εγω 1-2 φορες και όλα πηγαν ρολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...