HadesGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ....και Patch να βγαλουν μην περιμενεις διαφορες πανω από 5-6 FPS.....εγω παντος μετα από 10 χρονια ΠΙΣΤΟΣ οπαδος και υποστηρικτης της Nvidia και μετα από κατι σκαμπανευασματα με τους Drivers για κανα 6 μηνο(κρασαρισματα,κολουσαν τα βιντεο,κο.κ) φετος αποφασησα να παω με AMD(....ειδομεν στο μελλον)... και μα το θεο βρηκα την υγεια μου(εγω προσωπικα).....το παιχνιδι το παιζω σε Insane στο Full νερακι....και οχι μονο αυτό!!! Ειλικρινά , δεν έχει κανένα θέμα το game με nvidia...ίσα ίσα που πετάει με την 780ti. Ρε παίδες, έχει θέμα το Origin ? Δεν μου ανοίγει καν και διαβάζω ότι αρκετοί έχουν θέμα με log in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ειλικρινά , δεν έχει κανένα θέμα το game με nvidia...ίσα ίσα που πετάει με την 780ti. ...προς θεου δεν εχω θεμα με την μια Η την άλλη εταιρια.....απλα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα μα κανενα πρόβλημα σε κανενα παιχνιδι (ειτε τα παλια που ειχα θεμα με την GTX Η ποσο μαλον με τα καινουργια)......αυτος είναι και ο λογος που προς το παρον θα μεινω(......δεν ξερω αν θα είναι μηνες Η χρονια) με την AMD.....το θεμα μας όμως ειναι ότι ένα Patch δεν θα κανει μια καρτα αξιας 100 ευρο να τρεχει σαν μια καρτα των 200ευρο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ...προς θεου δεν εχω θεμα με την μια Η την άλλη εταιρια.....απλα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα μα κανενα πρόβλημα σε κανενα παιχνιδι (ειτε τα παλια που ειχα θεμα με την GTX Η ποσο μαλον με τα καινουργια)......αυτος είναι και ο λογος που προς το παρον θα μεινω(......δεν ξερω αν θα είναι μηνες Η χρονια) με την AMD.....το θεμα μας όμως ειναι ότι ένα Patch δεν θα κανει μια καρτα αξιας 100 ευρο να τρεχει σαν μια καρτα των 200ευρο!!! Μπορείς να μπεiς Origin ή δεν σε αφήνει και εσένα?? Μα πάλι μακακίζονται στην ΕΑ εκεί πέρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μπορείς να μπεiς Origin ή δεν σε αφήνει και εσένα?? Μα πάλι μακακίζονται στην ΕΑ εκεί πέρα??? Εγώ μια χαρά είμαι μέσα στο Origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εγώ μια χαρά είμαι μέσα στο Origin Δεν μου τρέχει κανένα game ή δεν με αφήνει καν να κάνω δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο ....όλα τα άλλα προγράμματα/games τρέχουν άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μπορείς να μπεiς Origin ή δεν σε αφήνει και εσένα?? Μα πάλι μακακίζονται στην ΕΑ εκεί πέρα??? .....μπαινω κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 .....μπαινω κανονικα... Όλα τα άλλα προγράμματα τρέχουν κανονικα...το Origin πεισματικά δεν τρέχει καν....JESUS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δεν μου τρέχει κανένα game ή δεν με αφήνει καν να κάνω δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο ....όλα τα άλλα προγράμματα/games τρέχουν άψογα... Τι να σου πω, δεν μου κάνει κάποιο πρόβλημα ως τώρα και δοκίμασα αυτά που λες ότι δεν σου κάνει αλλά είναι όλα κομπλέ σε μένα... κάνε ένα restart το pc σου και ελπίζω να φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Τι να σου πω, δεν μου κάνει κάποιο πρόβλημα ως τώρα και δοκίμασα αυτά που λες ότι δεν σου κάνει αλλά είναι όλα κομπλέ σε μένα... κάνε ένα restart το pc σου και ελπίζω να φτιάξει Τι restart, τι reinstall το Origin...τίποτα, είναι σαν να μην τρέχει ΚΑΝ το exe και όντως δεν τρέχει, ανοίγω ticket στο Customer Service....κωλο ΕΑ. Δεν με αφήνει ΚΑΝ να κάνω click στο εικονίδιο....Ελεος Έχει γίνει θέμα με το Origin, γίνεται της ΜΠΙΠ στο Customer Service, έγινε κάποιο update εχθές και κρέμασε χρήστες! Κωλο ΕΑ! ΕΛΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και πριν λίγη ώρα: TALK TO ME GOOSE! (δεν ήθελα να το φωνάξω τόσο, μάλλον θα βγήκε με παράσιτα στο μικρόφωνο). Generation 6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Titanfall's Anticheat Is Now Being Enforced Θυμάμαι και κάποιο άλλο game το έκανε αυτό, αλλά δεν θυμάμαι ποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Patch σε 2-3 μέρες είπε ένας από την ΕΑ που επικοινώνησε με ένα μέλος του official forum του παιχνιδιού και έρχονται : Titanfall's Anticheat Is Now Being Enforced Θυμάμαι και κάποιο άλλο game το έκανε αυτό, αλλά δεν θυμάμαι ποιο. Q.) So what happens if I get banned? A.) Great news: you get to keep playing Titanfall! Less-great news: you only get to play with other cheaters. You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you. Good luck. Χαχαχαχαχαχαχαχα, πέθανα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 κατι τετοιο δεν μπορουν να βαλουν κ στο bf4...αυτα ειναι καλα νέα τωρα μένει να πεσει η τιμη του κανα 20αρικο μηπως το παρουμε κ εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εντάξει και τώρα τζάμι είναι η τιμή από Μεξικάνικο Origin.32 ευρώ μαζί με το Season Pass, τι άλλο θες ; Τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εντάξει και τώρα τζάμι είναι η τιμή από Μεξικάνικο Origin.32 ευρώ μαζί με το Season Pass, τι άλλο θες ; Τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω. με season pass θα δώσω 12 ευρώ... άντε 13. το παιχνίδι απλό 10 ευρώ τελική τιμή εννοείται, δεν θέλω κόλπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα