nomes Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εχω πετύχει έναν με wwallhack αλλα τον εκραζαν όσοι παίζαμε ακόμα και απο την ομάδα του.κριμα να μην μπορείς να κανείς kick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο game και με εθιστικό gameplay που συνδυάζει CoD και Quake ταυτόχρονα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως είναι αδικαιολόγητα "βαρύ" για τα γραφικά που προσφέρει. Περιμένω καποιο Patch και κανένα καλό driver απο την nvidia για να το ευχαριστηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχει levels και unlocks, όπως ας πούμε το Battlefield; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχει levels και unlocks, όπως ας πούμε το Battlefield; Είναι ακριβός σαν το CoD, οσο ανεβαίνεις levels ξεκλειδώνεις όπλα και όταν φτάσεις στο maximum lvl ξαναξεκινας άμα θέλεις, όπως ηταν τα prestige στο CoD δηλαδή, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 αυτο με τα επιπεδα,τι γινεται; πηγα 50 και τωρα ειμαι g2 και παλι απο την αρχη,εχει καποια μπονους ή απλα ετσι διακοσμητικο ειναι; Είναι ακριβός σαν το CoD, οσο ανεβαίνεις levels ξεκλειδώνεις όπλα και όταν φτάσεις στο maximum lvl ξαναξεκινας άμα θέλεις, όπως ηταν τα prestige στο CoD δηλαδή, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Prestige είναι, το G2 θέλει απλά να πας 50 level, τα υπόλοιπα (G3/G4/G5 etc) θέλουν και challenges εκτός από το να πας 50 level πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πότε πρόλαβες και πήγες level 50 - ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά;...Ψιλοεύκολο μου ακούγεται το παιχνιδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τι δεν κυκλοφόρησε ; Παίζω από 10 Μαρτίου προσωπικά, πριν καν βγει με ειδικό .exe που είχαν βγάλει και παίζαν πολλοί.Άμα είσαι καλός παίχτης, παίρνεις αρκετό XP από κάθε match, οπότε ανεβαίνεις μπαμ μπαμ, αλλά όσο ανεβαίνεις και στα Generation τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις και στα level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ωραίος ο παίκτης...Ελπίζω να μου αρέσει και εμένα - σύντομα θα το ξεκινήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δε ξερω ανειναι ευκολο απλα πολλες φορες παιρνω πανω απο 12000ξπ,τωρα ειμαι ξανα 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 twitch.tv/ghostriderlsov (ξέρω, σας πρήζω, αλλά το βάζω για όσους "νέους" θέλουν να το δουν) Στο τέλος θα το βάλω στο signature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εντάξει, άμα νομίζει κάποιος ότι τον πρήζεις, υπάρχει και το ignore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Oh well! server issues.ελπίζω μετά από αυτά να δω ping κάτω από εκατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχει κρεμάσει το σύμπαν! Servers are down! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο game και με εθιστικό gameplay που συνδυάζει CoD και Quake ταυτόχρονα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως είναι αδικαιολόγητα "βαρύ" για τα γραφικά που προσφέρει. Περιμένω καποιο Patch και κανένα καλό driver απο την nvidia για να το ευχαριστηθώ. ....και Patch να βγαλουν μην περιμενεις διαφορες πανω από 5-6 FPS.....εγω παντος μετα από 10 χρονια ΠΙΣΤΟΣ οπαδος και υποστηρικτης της Nvidia και μετα από κατι σκαμπανευασματα με τους Drivers για κανα 6 μηνο(κρασαρισματα,κολουσαν τα βιντεο,κο.κ) φετος αποφασησα να παω με AMD(....ειδομεν στο μελλον)... και μα το θεο βρηκα την υγεια μου(εγω προσωπικα).....το παιχνιδι το παιζω σε Insane στο Full νερακι....και οχι μονο αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα