Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ ωραίο game και με εθιστικό gameplay που συνδυάζει CoD και Quake ταυτόχρονα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως είναι αδικαιολόγητα "βαρύ" για τα γραφικά που προσφέρει.

Περιμένω καποιο Patch και κανένα καλό driver απο την nvidia για να το ευχαριστηθώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει levels και unlocks, όπως ας πούμε το Battlefield;

Είναι ακριβός σαν το CoD, οσο ανεβαίνεις levels ξεκλειδώνεις όπλα και όταν φτάσεις στο maximum lvl ξαναξεκινας άμα θέλεις, όπως ηταν τα prestige στο CoD δηλαδή,

αυτο με τα επιπεδα,τι γινεται; πηγα 50 και τωρα ειμαι g2 και παλι απο την αρχη,εχει καποια μπονους ή απλα ετσι διακοσμητικο ειναι;

Είναι ακριβός σαν το CoD, οσο ανεβαίνεις levels ξεκλειδώνεις όπλα και όταν φτάσεις στο maximum lvl ξαναξεκινας άμα θέλεις, όπως ηταν τα prestige στο CoD δηλαδή,

Τι δεν κυκλοφόρησε ; Παίζω από 10 Μαρτίου προσωπικά, πριν καν βγει με ειδικό .exe που είχαν βγάλει και παίζαν πολλοί.Άμα είσαι καλός παίχτης, παίρνεις αρκετό XP από κάθε match, οπότε ανεβαίνεις μπαμ μπαμ, αλλά όσο ανεβαίνεις και στα Generation τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις και στα level.

Πολύ ωραίο game και με εθιστικό gameplay που συνδυάζει CoD και Quake ταυτόχρονα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως είναι αδικαιολόγητα "βαρύ" για τα γραφικά που προσφέρει.

Περιμένω καποιο Patch και κανένα καλό driver απο την nvidia για να το ευχαριστηθώ. 

....και Patch να βγαλουν μην περιμενεις διαφορες πανω από 5-6 FPS.....εγω παντος μετα από 10 χρονια ΠΙΣΤΟΣ οπαδος και υποστηρικτης της Nvidia και μετα από κατι σκαμπανευασματα με τους Drivers για κανα 6 μηνο(κρασαρισματα,κολουσαν τα βιντεο,κο.κ) φετος αποφασησα να παω με AMD(....ειδομεν στο μελλον)... και μα το θεο βρηκα την υγεια μου(εγω προσωπικα).....το παιχνιδι το παιζω σε Insane στο Full νερακι....και οχι μονο αυτό!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...