Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

κυνηγαω πιλοτους με σατσελς :D

Κι εγώ τους κυνηγούσα και αφού τα μισά kills τα έκανα πάνω μου, τα κατάφερα. Τώρα DMR Longbow happy times. -_-

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

happy times. -_-

ε, ενταξει μωρε.. χαλαρρρα!  ετσι κι αλλιως τα διαφορα hoops για να παρεις gen, εχει νοημα να τα κυνηγας μονο οταν ΔΕΝ παιζεις competitive με την ομαδα σου. σκεψου να σφαζομαστε με τιποτα καλους, και να βλεπουμε τον Κωστα77 αντι να μας βοηθαει, να κυνηγαει τιποτα πεταλουδες με το secondary pistol χαχαχα mvp!

και να βλεπουμε τον Κωστα77 αντι να μας βοηθαει, να κυνηγαει τιποτα πεταλουδες με το secondary pistol χαχαχα mvp!

Για σένα λέει ''Από-Κόλαση-1977'', μουχαχαχαχα

Φυσικά και δεν έχει και καλό είναι να μην βάλουν :)

....aim assist για αυτους που θελουν να παιξουν με pad....

https://www.gamespot.com/forums/pc-mac-discussion-1000004/i-m-loving-the-aim-assist-on-titanfall-31145001/

http://www.gamefront.com/respawn-titanfall-pc-will-have-aim-assist-for-the-controller-crowd/

• Like 1

...και για την ιστορια, δεν ξερω ποσοι απο εσας το ειχατε παιξει, το 2007-2008 υπηρχε ενα αλλο online multiplayer only παιχνιδι,

με αρκετο εως πολυ βαθος και πολυ καλο gameplay, το οποιο επαιζε cross platform  pc-360.

αναφερομαι στο shadowrun, και επειδη μου αρεσε αρκετα και ειχα ασχοληθει, δεν θυμαμαι ουτε μια φορα να ειχα προβληματιστει επειδη ο αντιπαλος ειχε pc και οχι 360.

παρ'ολα αυτα, αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι στο pc πουλησε ..10.000? κομματια, και μετα απο λιγο ως συνεπεια η microsoft εκλεισε την πολυ καλη FASA studios (Mech Commander / MechWarrior / Crimson Skies)

και ετσι φυσικα, το cross platform play εμεινε ενας μυθος να λενε οι pcακηδες οτι εχουνε πλεονεκτημα, ενω τελικα οι ιδιοι το σαμποταραν στα γεννοφασκια του ;)

....εδώ είναι ένα βιντεακι με xbox 360 controller.....και ΝΑΙ υπαρχει (auto) aim assist μολις βαζεις το xbox360 pad

TooMuchCyanide

Here's some Titanfall PC gameplay that I've captured, with a twist... played with the Xbox 360 controller! I'd say the results were better than expected.

Καλα δοκιμασε με 360 controller να κανεις "bridge to rail" στο quake live ή εστω τα μισα απο τα παρακατω κολπα στο hl2dm και ξαναμιλαμε   -> http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143416628 <- 

Το μονο που γινοτανε με ευκολια στο N64 ητανε το grinding στους  τοιχους που δεν ηθελε και κανενα  τρελο συγρονισμο ματιου/χεριου, στα halo υπηρχαν θυμαμαι 2-3 κολπακια σχετικα με το movement  αλλα ηταν τελειως "cheap", πχ το  σπαμαρισμα του crocuh οταν εισαι  στον αερα, επισης αν προσεξεις, οποιος παιζει με gamepad αναγκαζεται να  ευθυγραμιστει με τον αντιπαλο πιεζοντας τον αριστερο μοχλο, ειναι πιο ευκολο να κανεις μικροδιορθωσεις ετσι στο σημαδι σου απο το να προσπαθεις να στοχευσεις μονο με τον δεξιο, τελειως διαφορετικη φιλοσοφια απο το ποντικι που οποιος το κανει αυτο  τον παιρνουν με τις πετρες. 

99% το shadow run θα ειχε aim assist και απλοικο movement για να μην νιωθουν  τελειως αχρηστοι οι κονσολακηδες, δεν θα ειχε και σοβαρους παικτες στο PC ( οι μισοι ακομα και σημερα τους λες για mouse acceleration, sound whoring. raw input, 120hz + polling rate και σε κοιτανε σαν πιθηκοι ) οποτε ... 

Εχω πει και στο αλλο φορουμ πως το καλο με το titanfall ειναι οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερη γκαμα  παικτων αποτι ενα old school arena shooter, σε αυτο βοηθανε τα minions, ο ρυθμος και το "pick up and play" στοιχειο.

Μην λεμε ομως οτι δεν ειναι bottleneck στις επιδοσεις / απολαυση ενος FPS  η 40αρα στον καναπε, τα 792p με το ασταθες framerate  του X1 και τα  2 "βυζακια" , ημαρτον δηλαδη :P 

• Like 1

ε, ενταξει μωρε.. χαλαρρρα!  ετσι κι αλλιως τα διαφορα hoops για να παρεις gen, εχει νοημα να τα κυνηγας μονο οταν ΔΕΝ παιζεις competitive με την ομαδα σου. σκεψου να σφαζομαστε με τιποτα καλους, και να βλεπουμε τον Κωστα77 αντι να μας βοηθαει, να κυνηγαει τιποτα πεταλουδες με το secondary pistol χαχαχα mvp!

Στο one ειμαι wishmaster77 ...

• Like 1

ποιο αλλο φορουμ? δεν ξερω εγω τουλαχιστον..

bottleneck στην απολαυση δεν ειναι το xbone. (lol)

για τεχνικες λεπτομεριες κλπ δεν θα διαφωνησω, αλλα το μεγαλο πλεονεκτημα του xbone ειναι ακριβως αυτο το instant απολαυση με την online παρεα σου.

στο pc οι μισοι που βλεπω μεσα στο steam, μπορει εκεινη την ωρα να φτιαχνουνε excelοφυλλα οι μ$^ακες :D στο xbone οποιον βλεπεις μεσα, ξερεις οτι ειναι μεσα για "δουλεια"!

p.s. "wishmaster77", τι λες για κανα session? σε κανα 20λεπτο θα ειμαι μαχιμος...

Καλα δοκιμασε με 360 controller να κανεις "bridge to rail" στο quake live ή εστω τα μισα απο τα παρακατω κολπα στο hl2dm και ξαναμιλαμε   -> http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143416628 <- 

Το μονο που γινοτανε με ευκολια στο N64 ητανε το grinding στους  τοιχους που δεν ηθελε και κανενα  τρελο συγρονισμο ματιου/χεριου, στα halo υπηρχαν θυμαμαι 2-3 κολπακια σχετικα με το movement  αλλα ηταν τελειως "cheap", πχ το  σπαμαρισμα του crocuh οταν εισαι  στον αερα, επισης αν προσεξεις, οποιος παιζει με gamepad αναγκαζεται να  ευθυγραμιστει με τον αντιπαλο πιεζοντας τον αριστερο μοχλο, ειναι πιο ευκολο να κανεις μικροδιορθωσεις ετσι στο σημαδι σου απο το να προσπαθεις να στοχευσεις μονο με τον δεξιο, τελειως διαφορετικη φιλοσοφια απο το ποντικι που οποιος το κανει αυτο  τον παιρνουν με τις πετρες. 

99% το shadow run θα ειχε aim assist και απλοικο movement για να μην νιωθουν  τελειως αχρηστοι οι κονσολακηδες, δεν θα ειχε και σοβαρους παικτες στο PC ( οι μισοι ακομα και σημερα τους λες για mouse acceleration, sound whoring. raw input, 120hz + polling rate και σε κοιτανε σαν πιθηκοι ) οποτε ... 

Εχω πει και στο αλλο φορουμ πως το καλο με το titanfall ειναι οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερη γκαμα  παικτων αποτι ενα old school arena shooter, σε αυτο βοηθανε τα minions, ο ρυθμος και το "pick up and play" στοιχειο.

Μην λεμε ομως οτι δεν ειναι bottleneck στις επιδοσεις / απολαυση ενος FPS  η 40αρα στον καναπε, τα 792p με το ασταθες framerate  του X1 και τα  2 "βυζακια" , ημαρτον δηλαδη :P

......στο PC το παιζω σε 46" LED Full HD 1920x1080  :P   ....σιγα μην ... αφήσω το γάμο και παω για πουναρια...

βρε αφήστε στις πόσες οθόνες παίζετε,τα ροντέο από μένα θα τα φάτε αβέρτα,γιαυτό μπείτε να παίξουμε..!

Άντε το κουράσατε το θέμα με τα gamepads και τις οθόνες!

το e-penis έφτασε στο όριο του!

• Like 3

πουρναρια ειναι τα 60hz της "LED"  και το μικρο FOV λογω αποστασης απο τον καναπε   :P

edit : θελω να αλλαξω cpu πρωτα βρε mister " δεν θα κανουμε προπονηση σε instagib, δεν εχω στοχο !", ο i3 δεν κλανει, ελα να μου κανεις rodeo, θα βαλω electric smoke να μου κλασεις τα φρυδια :P

Το πήρα και γω το Titanfall, ωραίο παιχνίδι αλλά με ξενέρωσε που στα πιο πολλά παιχνίδια που έχω μπει υπάρχουν 2-3 (και στην ομάδα μου) με wallhacks.

Εντάξει ως νέος και που ακόμα ψάχνω να γνωρίσω το παιχνίδι κάνω λάθη αλλά το να βγαίνω από πόρτα και να με τρώει ο άλλος με το που βγω με headshots και βλέπω μετά το killcam το πως προ-στόχευε το που θα βγω...

Αν εξαιρέσω αυτό το οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να το αποφύγω τότε το παιχνίδι είναι τρομερό!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...