Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Γράφουν στο TF forums ότι για τα fps drops, πρέπει σε κάθε γύρο να βάζεις το shadows στο medium και ξανά στο high για να φτιάξουν.Και το priority σε LOW μέσω task manager βοηθάει λένε.Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγει patch γιατί αυτά είναι παπατζιλίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Γράφουν στο TF forums ότι για τα fps drops, πρέπει σε κάθε γύρο να βάζεις το shadows στο medium και ξανά στο high για να φτιάξουν.Και το priority σε LOW μέσω task manager βοηθάει λένε.Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγει patch γιατί αυτά είναι παπατζιλίκια.τι παπάτζες είναι αυτές ωρρρεεεεεεεε! Πάντως δεν έχω σημαντικό πρόβλημα με fps drops,ελάχιστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δεν πάλι καλά που δεν προτείνουν να κλείνεις το μάτι της κουζίνας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Warface & Titanfall Will Get More Eye Candy Thanks To Nvidia’s GameWorks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο μπραβο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εσείς που παίζετε με gamepad, για δώστε screenshot με το K/D ratio σας Ξεκινησα τα fps πριν 15~ χρονια με το goldeneye στο N64, εχω κατσει να βγαλω halo 3 + reach στο legendary, αναγκαστηκα να παρω astro mixamp για να τους ακουω στο slayer pro και στο "swat" γιατι με τα ηχεια της τηλεορασης αισθανομουνα τελειως ξεβρακωτος, τελικα πουλησα την τοστιερα προπερσι γιατι επιανε χωρο Οποτε πιανω gamepad για να παιξω shooter με πιανει καταθλιψη, οποιος πιστευει οτι υπαρχει μεγαλυτερο skill ceiling με το "βυζακι" αποτι με το mouse πολυ απλα ειναι στην κοσμαρα του, σαν τον αμπαλο απο το super retroid που καραφλιασε τους μισους subscriber στο βιντεο "pc vs console gaming" στην beta ειχα βγαλει "last 10 games vs players 4.0" με το 360 controller, το πολυ πολυ να ειχα βγαλει τα ακουστικα και να τα πεταγα στην οθονη ! Μην ξεχναμε βεβαια οτι μιλαμε για public οποτε το KDR δεν λεει και πολλα πραγματα απο μονο του, ειδικα οταν παιζεις σε x1 οπου το επιπεδο ειναι χαμηλοτατο αν κρινω απο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=S9iR9CderPI Χωρια οτι στην τηλεοραση τρως το απειρο tearing στην μαπα, η 4χρονη 2233RZ μου εχει αρκετα λιγοτερο tearring απο οποιοδηποτε 60αρι panel οποτε το 60fps cap στην beta δεν με ενοχλησε ιδαιτερα, πως βολευονται μερικοι και παιζουν multiplayer fps χωρις monitor ακομα δεν το εχω καταλαβει, μαζοχες :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Eγω παντως δεν εχω το παραμικρο tearing στην δικη μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αυτό το railgun θα μας σπάσει τα νεύρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Eγω παντως δεν εχω το παραμικρο tearing στην δικη μου .. ....ουτε εγω εχω Η ειχα θεμα με το tearing...τεσπα....εγω παντος στο Titanfall (...και όχι μονο) γουστάρω αυτή την επιλογή εναλλαγης ...δεν είμαι και ο Hardcore Gamer, αρα ουτε βριζω,ουτε (ξε)σπαω...απλα ΠΑΙΖΩ....και παιζω για να νιώσω ωραια....ειτε στην TV ειτε στο monitor....ειτε με Pad ειτε με K/M... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ....ουτε εγω εχω Η ειχα θεμα με το tearing...τεσπα....εγω παντος στο Titanfall (...και όχι μονο) γουστάρω αυτή την επιλογή εναλλαγης ...δεν είμαι και ο Hardcore Gamer, αρα ουτε βριζω,ουτε (ξε)σπαω...απλα ΠΑΙΖΩ....και παιζω για να νιώσω ωραια....ειτε στην TV ειτε στο monitor....ειτε με Pad ειτε με K/M... Eγω παντως δεν εχω το παραμικρο tearing στην δικη μου .. κλειστε το vsync - δωστε λεφτα για gsync http://www.blurbusters.com/measuring-input-lag-of-g-sync-preview-part-2/ http://renderingpipeline.com/2013/09/measuring-input-latency/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Nαι αμεσως εφυγα για gsync..Στο οne το παιζω εγω και στην τηλεοραση tearing δεν βλεπω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ...παντως ενας φιλος μου εφτασε εδω: και μαλιστα πριν 2 μερες οχι σημερα, ΜΕ JOYPAD ;ppPPPppPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 public χοιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ...παντως ενας φιλος μου εφτασε εδω: και μαλιστα πριν 2 μερες οχι σημερα, ΜΕ JOYPAD ;ppPPPppPP Δεν μου λες ποσα gens εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα