Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γράφουν στο TF forums ότι για τα fps drops, πρέπει σε κάθε γύρο να βάζεις το shadows στο medium και ξανά στο high για να φτιάξουν.Και το priority σε LOW μέσω task manager βοηθάει λένε.Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγει patch γιατί αυτά είναι παπατζιλίκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράφουν στο TF forums ότι για τα fps drops, πρέπει σε κάθε γύρο να βάζεις το shadows στο medium και ξανά στο high για να φτιάξουν.Και το priority σε LOW μέσω task manager βοηθάει λένε.Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγει patch γιατί αυτά είναι παπατζιλίκια.

τι παπάτζες είναι αυτές ωρρρεεεεεεεε!

Πάντως δεν έχω σημαντικό πρόβλημα με fps drops,ελάχιστο..

Εσείς που παίζετε με gamepad, για δώστε screenshot με το K/D ratio σας :D

HW5fAYt.jpg

Ξεκινησα τα fps πριν 15~ χρονια με το goldeneye στο N64, εχω κατσει να βγαλω halo 3 + reach στο legendary, αναγκαστηκα να παρω astro mixamp για να τους ακουω στο  slayer pro και στο "swat" γιατι με τα ηχεια της τηλεορασης αισθανομουνα τελειως ξεβρακωτος, τελικα πουλησα την τοστιερα προπερσι γιατι επιανε χωρο :P

Οποτε πιανω gamepad για να παιξω shooter με πιανει καταθλιψη, οποιος πιστευει οτι υπαρχει μεγαλυτερο skill ceiling με το "βυζακι" αποτι με το mouse  πολυ απλα ειναι στην κοσμαρα του, σαν τον αμπαλο απο το super retroid που καραφλιασε τους μισους subscriber στο βιντεο  "pc vs console gaming"  στην beta ειχα βγαλει "last 10 games vs players 4.0" με το 360 controller, το πολυ πολυ να ειχα βγαλει τα ακουστικα και να τα πεταγα στην οθονη !

Μην ξεχναμε βεβαια οτι μιλαμε για  public οποτε το KDR δεν λεει και πολλα πραγματα απο μονο του, ειδικα οταν παιζεις σε x1 οπου το επιπεδο ειναι χαμηλοτατο αν κρινω απο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=S9iR9CderPI

Χωρια οτι στην τηλεοραση τρως το απειρο tearing στην μαπα, η 4χρονη  2233RZ μου εχει αρκετα λιγοτερο tearring απο οποιοδηποτε  60αρι panel οποτε το 60fps cap στην beta δεν με ενοχλησε ιδαιτερα, πως βολευονται μερικοι και παιζουν  multiplayer fps χωρις monitor ακομα δεν το εχω καταλαβει, μαζοχες  :S

Eγω παντως δεν εχω το παραμικρο tearing στην δικη μου ..

....ουτε εγω εχω Η ειχα θεμα με το tearing...τεσπα....εγω παντος στο Titanfall (...και όχι μονο) γουστάρω αυτή την επιλογή εναλλαγης ...δεν είμαι και ο Hardcore Gamer, αρα ουτε βριζω,ουτε  (ξε)σπαω...απλα ΠΑΙΖΩ....και παιζω για να νιώσω ωραια....ειτε στην TV ειτε στο monitor....ειτε με Pad ειτε με K/M...

....ουτε εγω εχω Η ειχα θεμα με το tearing...τεσπα....εγω παντος στο Titanfall (...και όχι μονο) γουστάρω αυτή την επιλογή εναλλαγης ...δεν είμαι και ο Hardcore Gamer, αρα ουτε βριζω,ουτε  (ξε)σπαω...απλα ΠΑΙΖΩ....και παιζω για να νιώσω ωραια....ειτε στην TV ειτε στο monitor....ειτε με Pad ειτε με K/M...

Eγω παντως δεν εχω το παραμικρο tearing στην δικη μου ..

κλειστε το vsync - δωστε λεφτα για gsync :P 

http://www.blurbusters.com/measuring-input-lag-of-g-sync-preview-part-2/

http://renderingpipeline.com/2013/09/measuring-input-latency/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...