Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κανένα μίσος. Όπως προτιμάει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 γιατι τετοιο μισος για τους "καναπεδακηδες" δεν καταλαβαινω μπορεί να κάθονται και σε καρέκλα.. αλλά πως γίνεται fps με gamepad; δεν γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 μαστερ ρεις στην καρεκλιτσα τωρα? καμπουριτσα/συνδρομο οικονομικης θεσης κλπ? ξαπλα>καθισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ξάπλα και χαλαρότητα στο Titanfall δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 χαλαροτητα θελει βασικα,ειναι παιχνδι που τσακιζει τα νευρα για πλακα καλυτερα καζουαλ παρα τσιτες και ξεσπασματα βιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πρέπει να 'σαι στην τσίτα συνέχεια αν θες να κάνεις καλά σκοράκια, αυτό εννοώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κάποια παιχνίδια θέλουν K/M,άλλα gamepad και κάποια μπορεις(αν θελεις) να τα παίξεις και με τους δυο τρόπους.Δεν ξερω αν το εχεις δοκιμάσει αλλά μην κρίνεις κάτι χωρίς να εχεις ασχοληθεί έστω και για 5 λεπτα...γιατι τοσο μου πήρε για να το συνήθησω.Το PC αυτό το καλό έχει ,που οι κονσόλες δεν το έχουν.Δεν σου αρέσει το Κ/Μ,πιάνεις το gamepad...θες και τα δυο ταυτόχρονα...παιζεις και με τα δυο(ο Titan με gamepad είναι όλα τα λεφτά )...θες καναπέ...πας καναπέ...θες καρεκλα..πας στην καρέκλα...που είναι το περιεργο... ...μου αρέσει που κάποιοι θεώρησαν το Titanfall ένα διάλλειμα από το Battlefield 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κοιταξτε συμφωνω καταρχην οτι με mouse -keyboard κανεις καλυτερα score σε σχεση με pad ,πλην ομως εγω που παιζω χρονια με mouse εχω αρχισει και κανω καλα score στο tf με pad .Επισης πραγματι το παιχνιδι οσο περιεργο και να φαινεται σε μερικους ειδικα στον Τιtan ειναι φτιαγμενο για το gamepad του οne oπως και για το wall running .Oσο αφορα αυτο που λετε με την την τσιτα αλλο τσιτα παιδες και αλλο ανεση καναπε δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο .Εγω που ειμαι στον καναπε μια χαρα στην τσιτα ειμαι οταν παιζω το παιχνιδι ,το παν ειναι να το γουσταρεις ολα τα αλλα ερχονται μονα τους ... Eπισης θα συμφωνησω σε αυτο που ειπαν καποιοι οτι θελει να εχεις καλη ομαδα ειδικα οταν μαζευονται Titans γιατι αλλιως οταν παιζεις με γιδια και αλλου παει ο ενας αλλου ο αλλος σε τρωνε .Αυτο ειναι δηλαδη ενα σημειο που το ειχα εκτιμησει λαθος στην αρχη .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εσείς που παίζετε με gamepad, για δώστε screenshot με το K/D ratio σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 παρα τσιτες και ξεσπασματα βιας Δεν έσπασα τίποτα χθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εσείς που παίζετε με gamepad, για δώστε screenshot με το K/D ratio σας Kαλα ρε καθεσαι και ασχολεισαι στο Τf με Κ/D ratio oταν υπαρχουν bots ? lol man .. Εντωμεταξυ καποιοι ειναι απαραδεκτοι καθονται και καμπερωνουν στο παιχνιδι χαχαχαχα απιστευτοι τυποι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κοιτάς το K/D vs players όχι το άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ααααα καλα οκ ...Εμενα παντως το ματι μου παει στην θεση μου στην τελικη καταταξη ,νομιζω για εκει ειναι το παιχνιδι .Το K/D ratio δεν ειναι το πρωτευον..Παντως εχω βγει μια φορα 2 φορες MVP.. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από konstantinos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 11 pilot kills, 4 titan kills και 2 deaths το καλύτερο score που έχω κάνει μια μέρα που παίζω τώρα σε Attrition. Υπενθυμίζω όποιος θέλει με κάνει add στο όνομα Aimovoros. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Rodeo lvl100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα