Προς το περιεχόμενο

TitanFall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@xtrmsnpr

αμα ξενερωσω με το παιχνιδι, τι αλλο μπορω να πω εκτος απο το: <<ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ>>? :D

αυτο ειναι το μονο ευκολο (το τι θα πω). το αντικειμενικα δυσκολο ειναι να πετυχει η respawn και να μας καβλωσει ολους μαζι..

εγω λεω θα το κανει. ;)

@mtifosi

αν δεν εχω χασει καποιο επισοδειο, οι δηλωσεις ηταν οτι "δεν ξερουμε για την αναλυση, αλλα ξερουμε οτι σιγουρα θα τρεχει στα 60hz" ?

συμφωνω, αυτο εδω, το destiny και το division ειναι η ...αγια τριαδα του '14 στα fps. (η μεγαλυτερη υπερπαραγωγη ομως ειναι το halo 5 για το '14 μακραν!)

@GhostRiderLSOV

11 Μαρτιου κυκλοφορει. οσο για beta, δεν εχει ακουστει επισημα κατι. πιστευα οτι το xbone θα εμενε πιο πισω στις πωλησεις και θα ειχαμε beta οσονουπω, αλλα πλεον δεν το βλεπω "αμεση αναγκη" της ms.

φανταζομαι οτι εκει που εχει πιο πολυ νοημα να βγαλει ..beta, ειναι εκει που θα εχει και τις μεγαλυτερες πωλησεις (δηλ. στο 360), αλλα απο την αλλη, βαρος ριχνει στο xbone..  λιγοτερες πιθανοτητες απο ολα τα φορμα για beta, δινω στο pc

Επεξ/σία από p3tran
Δημοσ.

@xtrmsnpr

αμα ξενερωσω με το παιχνιδι, τι αλλο μπορω να πω εκτος απο το: <<ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ>>? :D

αυτο ειναι το μονο ευκολο (το τι θα πω). το αντικειμενικα δυσκολο ειναι να πετυχει η respawn και να μας καβλωσει ολους μαζι..

εγω λεω θα το κανει. ;)

μεις δεν φταίμε έτσι;Προσφέρουμε συμπώνια με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί,και μεζεδάκια..έτσι ξεπέρασα το bf4 αλλά ακόμα μεζεδάκια και κρασί πίνω :P

Δημοσ.

όχι και πάλι όχι.Να ναι καλά το video,ΔΕΝ μου άρεσε τίποτα απότι είδα!Μάλλον είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου.

Πώς και δεν σχολίασες αυτά τα low res dextures @Psycho_Warhead ;Σαν το COD,ίδια φάση και ας είναι και alpha,dont care..

Όχι με τίποτα δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό.

Καλή συνέχεια από μένα με το titanFAIL..

Δημοσ.

Για κάποιον που του αρέσει το COD- όχι εμένα πάντως- φαίνεται καλή εναλλακτική. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά σε κάποιους θα αρέσει....

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής το βρίσκω αρκετά competitive αυτό που βλέπω και αρκετά διασκεδαστικό.Αλλά επιμένω στο να δούμε το final product πλέον και ποια στάση θα κρατήσουν με το 6v6.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι με χαλαει καθοτι σε τετοια games δινω βαση στο gameplay και οχι τοσο στα γραφικα ,αν και τα γραφικα ειναι επιπεδου cod βεβαια .Επι της ουσιας δηλαδη αν δεν το πιασεις να παιξεις οτι video και να βαλουν δεν προκειται να καταλαβουμε τιποτα .Αν παντως σε αυτο που βλεπω βαλουν 6vs6 θα μιλαμε για ενα μεγαλο μειον εξαρχης για να μην πω πληρη αποτυχια .Ολα τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...