p3tran Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι χρησιμοποιεί source αλλά παρόλα αυτά τα θεματάκια του με το performance τα έχει, ειδικά στη laguna.Πρέπει να βγει patch να τα φτιάξουν. για να ειμαστε και δικαιοι, εχεις δει εσυ πολλα games με source που να ειναι τοσο busy? καποια στιγμη οσο ανεβαινει ο χαμος, μπουκωνει το engine. φυσικα το γνωριζουν και το κοιτανε, αλλα λενε πως ο,τι κανουν θα το κανουν χωρις να αφαιρεσουν τιποτα, μονο με optimizations, και οσο χρονο παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλό είναι το performance γενικά με περιθώρια για βελτιώσεις με optimazition/drivers. Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι το screen tearing! Έλεος, θα μας βγουν τα μάτια... Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο και εθιστικό το game, κάψιμο στο full! Οι πίστες γενικά καλές εκτός από 2-3. Rise και training ground τα χειρότερα imo. Για να δούμε πότε θα βάλουν leaderboards, clans και customizations για να λάμψει πραγματικά αυτό το διαμαντάκι t0ne_de4f είναι το origin μου, όσοι πιστοί κάντε add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πρέπει να φτιάξουν τα τυχόν crashes με alt+tab, και να ρίξουν optimization σε συγκεκριμένα maps όπως η laguna.Από 'κει και πέρα και οι νέοι drivers θα βοηθήσουν, το παιχνίδι γενικά πάει αρκετά καλά απλά όχι όπως θα 'πρεπε για το οπτικό αποτέλεσμά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το alt-tab πρέπει να ισχύει ότι αν δεν έχεις ανοιχτό το Origin overlay εκείνη την στιγμή, δεν στο κολλάει (τουλάχιστον όσο το έχω προσέξει απ' όταν μου το είπαν). Η πίστα λέγεται "lagoon". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Επίτηδες την λέω ''laguna'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Oι τελευταιοι παντως WHQL δεν ηταν για titanfall ? Ετσι εχω την εντυπωση οτι διαβασα στα notes.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Oι τελευταιοι παντως WHQL δεν ηταν για titanfall ? Ετσι εχω την εντυπωση οτι διαβασα στα notes.. Ναι, έτσι είναι. Σε μένα που τους πέρασα είδα να στρώνει κάπως το tearing αλλά υπάρχει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 To tearing δεν το καταλαβα ...Στα 60fps δεν ειναι locked? Eγω πιο πολυ το ειπα για αυτο που ειπε ο Psycho για τα issues στην lamuna.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Oι τελευταιοι παντως WHQL δεν ηταν για titanfall ? Ετσι εχω την εντυπωση οτι διαβασα στα notes.. Το μόνο που έβαλαν είναι υποστήριξη 3D, ούτε SLI support έχει, ούτε performance improvement. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 This 335.23 Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience for Titanfall. Anyway ...Μαλακιες δεν εχει και πολυ μεγαλη σημασια αφου το λετε οτι εχει θεμα θελει νεους .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 To tearing δεν το καταλαβα ...Στα 60fps δεν ειναι locked? Eγω πιο πολυ το ειπα για αυτο που ειπε ο Psycho για τα issues στην lamuna.. Δεν κοίταξα τα fps. Πάντως tearing έχει μπόλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 .....χαχαχχαχαχααχχα....υπονοείς κατι......οι επιδόσεις μου είναι παντός αρκετά πάνω από το μέσο όρο...δεν είπα ότι παίζω το BF4 online με Xbox 360 controler...για το Titanfall...μιλάμε...ετσι δεν είναι?Για τους unofficial drivers το ξέρω...αλλα καλητερα να περιμένω τους official....οσο για τον δέκτη,θα υπάρξει καινούργιος η θα λειτουργεί ο παλιός ?ok ναι,για το titanfall μιλάμε,και; fps+pc+gamepad=FAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Fail όχι, αλλά πιο δύσκολο σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Fail όχι, αλλά πιο δύσκολο σίγουρα.κατα εμέ, fps θέλει mouse/keyboard αλλιώς θα είχα πάρει ήδη κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 γιατι τετοιο μισος για τους "καναπεδακηδες" δεν καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα