xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βάλε μια γκόμενα να φαίνεται στη κάμερα ενώ εσύ παίζεις serious shit! να τα φράγκα μετά!Θα πετάει και λίγο το ζιζι έξω,ze money is real! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω....το παίζει κανείς με wireless Xbox 360 controller???Εγώ παντός που το επεξα ΚΟΛΛΗΣΑ και οι επιδόσεις μου ήταν ίδιες με αυτές του keyboard /mouse...ασε που η αισθηση σε 46" full HD LCD σε 1080p είναι όλα τα λεφτά....και τέλος το Xbox one controller ποτε θα είναι ετοιμο...προς χρήση με το PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μπορώ να φανταστώ πως είναι οι επιδόσεις σου με K/M Έχουν βγει ήδη drivers για το controller του Xbox One στο PC, αλλά το rumble δεν δουλεύει ακόμα. Unofficial Xbox One Controller PC Driver Version 1.0 Released 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 .....χαχαχχαχαχααχχα....υπονοείς κατι......οι επιδόσεις μου είναι παντός αρκετά πάνω από το μέσο όρο...δεν είπα ότι παίζω το BF4 online με Xbox 360 controler...για το Titanfall...μιλάμε...ετσι δεν είναι?Για τους unofficial drivers το ξέρω...αλλα καλητερα να περιμένω τους official....οσο για τον δέκτη,θα υπάρξει καινούργιος η θα λειτουργεί ο παλιός ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οκ, έκανα το κακό και έχω κάμερα. Θα stream-άρω κλασσικά (όπως κάνω κάθε μέρα so far). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δώστε ρε kill-εράδες λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Meh... τώρα κολλάει κάθε φορά που πάει να το σηκώσει. Και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση να πεις ότι μου κάνει bottleneck. Εκτός αν το Skype κάπως χαλάει τα πράγματα. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ψιλοδύσκολο το Gen 4, με το Railgun και το R-97 να μην σκοτώνει ούτε μύγα από μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι εννοεις δυσκολο;αλλαζει κατι απο gen σε gen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 List of Challenges for Unlocking each Generation (Prestige) Level Here you go. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 πολυ εξυπνο,εχει να πεσει καψιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Βρισίδι πέφτει, αλλά τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα τα πάρουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ωραια παρουσιαση! μερικες παρατηρησεις: - περιβαλλοντα που καταστρεφονται, αν υπηρχαν, θα αλλαζε ολη η φιλοσοφια των αβανταζ των πιλοτων. μια ομαδα τιτανων θα ηταν τοσο dominant που βασικα δεν θα ειχε νοημα. - πιο δυσκολο να κατεβασεις τιτανα: το νοημα ενος ΑΑΑ, ειναι να εχει γενικη απηχηση. εαν τιτανα επαιρνε μονο ο ενας, ο καλυτερος παιχτης καθε φορα, τοτε καταλαβαινεις οτι η στοχευση του παιχνιδιου θα πηγαινε σε αλλο (μικροτερο) target group. οπως ειναι τωρα, ακομα και καποιος που μισει το cod και το bf μεσα σε 5 λεπτα παιζοντας titanfall μπορει να αισθανθει <<badass>> που λεμε. εστω για ενα λεπτο. μετα περιμενει 2-3 λεπτα, και παλι το ιδιο την ιδια λογικη εχει και η υπαρξη των grunts, με τη διαφορα οτι και τα δυο προσφερουν και επιλογες σε επιπεδο τακτικης για τους καλυτερους παιχτες. - private lobbies: εχει ηδη δηλωσει ο παραγωγος του παιχνιδιου, ειναι πρωτη προτεραιοτητα και "οι καλυτεροι" δυλευουν συνεχεια πανω σε αυτο. αλλωστε κοιτανε και τα επαγγελματικα πρωταθληματα.. - αλλα game modes: θα ηθελα να δω περισσοτερο ενα mode καθαρα αγωνα παρκουρ, oχι πολυ διαφορετικο απο mirrors edge φαση. και με teamwork. το μονο σιγουρο ειναι οτι στην πορεια θα δουμε αρκετα πραγματα. (οι παραγωγοι εχουν hintαρει οτι θα υπαρξουν στην πορεια αρκετες εξελιξεις σε διαφορα πραγματα) θελω να πω κατι: νομιζω το titanfall ειναι ο,τι πιο φρεσκο εχω παιξει τα τελευταια 5 χρονια απο fps. νομιζω λιγο-πολυ την ιδια αισθηση αφηνει στους περισσοτερους. Δεν το βλεπω να το βαριεται κανεις ευκολα. περισσοτερο φτανουμε σε αυτη την ερωτηση/απορια (καλο, αλλα ποσο γρηγορα θα το βαρεθω?), οντας λιγο ξαφνιασμενοι που παιζει τοσο καλα τιποτα δεν ειναι τυχαιο ομως.. και μπορει μερικοι να κατακρινουν τη χρηση του source engine και να κοροϊδευουνε τα γραφικα, ομως μαγκες αυτοι επιλεξανε αυτο το engine ωστε να εχουνε τη μεγαλυτερη ευκολια και το χαμηλοτερο κοστος σε χρημα και χρονο, ωστε να στηνουνε παμπολλα σεναρια παιχνιδιου και ετσι τελικα να καταληξουνε σε αυτη τη φορμουλα. για αυτο και λενε στις περισσοτερες συνεντευξεις τους οτι "το εχουμε δοκιμασει ετσι/αλλιως/γιουβετσι και καταληξαμε εδω" εγω απο οτι βλεπω, και η φορμουλα δουλευει, και η επιλογη αυτης της ομαδας δικαιωνεται. στην πορεια, φανταζομαι θα γινει branching προς πολλες και διαφορες κατευθυνσεις. αλλα και οπως ειναι τωρα, ειναι καλο! edit: οσο για ιδεα του τι βιντεο να ετοιμασεις, ε, ριξε μια ματια σε μερικα απο τα requirements για τα generations (πχ gooser challenge), και νομιζω θα παρεις αρκετες ιδεες ασε που θα το διασκεδασεις κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι χρησιμοποιεί source αλλά παρόλα αυτά τα θεματάκια του με το performance τα έχει, ειδικά στη laguna.Πρέπει να βγει patch να τα φτιάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα