Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιση βδομαδα μετα 10ρι απο μενα

μονο αρνητικο μετα απο ενα 2ωρο 3ωρο δεν βλεπω μπροστα μου,θελει τρελη ενεργεια

μια απορια ρε παιδες,παταω view profile αλλων παικτων κ δεν μου βγαζει τπτ,ουτε στο παιχνιδι ουτε στο οριτζιν

σε εσας δουλευει κανονικα?μπορειτε να κανετε inv κλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Εγώ δεν είμαι καλός με τα νούμερα, οπότε θα πω ότι το βρίσκω διασκεδαστικό / εθιστικό.

Αλλά θέλω να έχω τουλάχιστον ένα άτομο μαζί μου που να συνεννοούμαστε.

Edit:

cad-20140317-0f967.png

:P

Edit 2:

Δεν είχα δει ότι υπάρχουν και τέτοια

http://titanfallblog.com/2014/01/30/first-image-of-titanfall-knex-figures/

• Like 3

απο μενα εχει ανετα ενα 9αρακι.πολυ εθιστικο...εχει πολλες ελλειψεις ακομα αλλα περιμενω να ερθουν patchακια....θα ξαναπω οτι με εχει ξενερωσει πολυ η απουσια leaderboards και δεν βλεπω το γιατι πραγματικα δεν υπαρχουν...

To παιχνίδι ώς έχει, τί βαθμολογία παίρνει από εσάς που αφιερώσατε κάποιο χρόνο μαζί του και έφυγε ο αρχικός ενθουσιασμός?

Ε, νομίζω για 9/10 είναι άνετα, αν είχε καλύτερα γραφικά θα έπαιρνε και 9,5άρι.

7/10 απο μενα στο one ομως που το παιζω εγω γιατι δεν θελω να κρινω εκδοσεις που δεν παιζω .Θα του εβαζα 8 αλλα τα bots to 6vs 6 και ειδικα αυτο το smartpistol τα θεωρω απαραδεκτα για multiplayer game .Aν βελτιωθει σε καποια θεματα ισως τσιμπησει λιγο παραπανω αλλα επισης μπορει να τσιμπησει και παρακατω ,δεν ειναι δηλαδη η τελικη μου βαθμολογια .Εγω γενικα θελω να κρινω τετοιου ειδους παιχνιδια στον χρονο γιατι δεν ειναι game που το παιζεις 8-10 ωρες και τελειωσε .

Τράβα γράψτο στο thread για το One γιατί εδώ είναι για PC.Να το δει ο p3tran να σε πλακώσει στη ντοματιά.Και μόνο το γεγονός ότι δεν έχω πετύχει cheater ακόμα, λέει πολλά.

Titanfall Anti-Cheat System Will Be Enabled Soon

http://mp1st.com/2014/03/16/titanfall-anti-cheat-system-will-enabled-soon/#.Uyb7GYXtWUl

“we have anti-cheat but it is not enabled yet – it will be soon. This is important to us.”

He reassured one disgruntled fan that developers at Respawn “are catching them [the cheaters]. We are not yet ENFORCING it.”

--

τώρα είδα ότι λέγετε για cheaters πιο πάνω :P

Θα πρέπει να ξεχωρίζουν τους παιχταράδες όμως με αυτούς που cheat-άρουν όμως.Δηλαδή, μπορεί να κάνει κάποιος κάνα έξαλλο kill ενάεριο με Titan και να γράψει ο άλλος, cheater.Τώρα αν είναι κάποιος που σκοτώνει όλη την αντίπαλη team μέσα από τοίχους αλλάζει το πράγμα.

Titanfall Anti-Cheat System Will Be Enabled Soon

http://mp1st.com/2014/03/16/titanfall-anti-cheat-system-will-enabled-soon/#.Uyb7GYXtWUl

--

τώρα είδα ότι λέγετε για cheaters πιο πάνω :P

Ειναι που ο Μητσαρας καταλαβε οτι δεν εχει cheaters .. :lol: :lol: :lol:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kάτοχος ήδη του BF 3,BF 4 και  COD ghosts, σε PC ,εχθες το πρωι αποφασισα να αγορασω το παιχνιδι.Επειδή δεν εχω λεφτα για πεταμα, κάθε φορα προσπαθω να μην ...παρασύρομα από μερικους(βλ. COD ghosts.....ακομα κλαιω ΕΣΤΩ και τα 20ευρο που εδωσα) και να ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΩΤΑ στα ματια μου και μετα στο πληθος.Στο δια ταύτα τωρα ......από μενα 8/10 .Το παιχνιδι σε γραφικα Ιnsane γ@@@ει ,εγω δεν βρισκω ΤΙΠΟΤΑ το κοινο με COD ghosts(....ευτυχως) και στην τιμη των 28ευρο(από Mexico Origin VPN)  που το πηρα αξιζει και το κάθε ευρο..... το Titanfall είναι ένα χαστουκι σε αρκετα FPS μπας και ξυπνησουν και κανουν κατι διαφορετικο ...παντος εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το συστήνω αφοβα..... καλα ....ξεματιάσματα!!!!

P.s.  1.κριμα που δεν θα το χαρουν αυτοι που εχουν PS4......και ας σταματησουν αυτη την αρνητικη προπαγανδα...ας προσεχε η Sony!!!

2.Επισης ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ HARDCORE FUN κανενος παιχνιδιού .....και κρινω όπως θα το εκρινε το 90+% από εσας....παντος η βαθμολογια στο  metacritic (88/100) δεν είναι τυχαια...με ότι αυτό συνεπάγεται για το μελλον...

Επεξ/σία από ggramenos
  • Like 3

Nαι ,αφου διεκρινες εσυ  οτι δεν υπαρχει cheater οκ...Εγω εδω θελω να το γραφω για να στην σπαω . :P

αστονα, καποια στιγμη θα αναβαθμιστει κι αυτος και θα παρει xbone χεχε προς το παρον χαζευει garden warfare στο twitch

χοντροι cheaters δεν υπαρχουν ακομα , ειναι γεγονος (τουλαχιστον τα παραπονα που εχω διαβασει ειναι του στυλ "με sniperιασε πηδωντας στον αερα απο μιση πιστα μακρια"),  και ειναι ενα απο τα πραγματα για τα οποια προσπαθησε η respawn. δεδομενης ομως της επιτυχιας του game, εγω βλεπω ενα χρονομετρο στην εκδοση pc οσον αφορα cheat-free games.

οσο καλη δουλεια κι αν κανανε αυτοι οι 5-10 που ασχοληθηκανε στη respawn, ειναι πολλα τα συλλογικα μυαλα που ψαχνουν να το cheatαρουνε αρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...