Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λογικα μπορεις να το προσθεσεις στη συλλογη σου στο steam και να τo βλεπει το steam interface. απλα το αγοραζεις και το πληρωνεις στο origin

δεν βλεπω για ποιο αλλο λογο να γρινιαζουν τα μελη του steam ωστε ο gaben να παρει ενα 30% απο τις πωλησεις του titanfall χωρις να εχει κανει τιποτα..? (χειροτεροι απο playstationακηδες τσκ τσκ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες αν έχει πάρει κανείς το game με VPN και έτσι ας μου στείλει κάνα PM γιατί ψάχνομαι και εγώ για χαμηλή τιμή αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

ούτε καν..η ΕΑ έχει τον δικό της client και έχει αποσύρει τα παιχνίδια της απο κει..Μόνο κάτι αρχαία έχουν μείνει ακόμα..

Οπότε αφήστε την στην υσήχια της να μπορούμε να αγοράζουμε από άλλες χώρες και άσε τους άλλους να σκάνε 60-80-100 :P

Πάντως το πως πέφτει ο Τιτάνας, το πως σε αρπάζει κλπ είναι καύλα όλα.

ku-xlarge+(2).gif

από το χεράκι που σε πιάνει είναι το καλύτερο :D

Καλημέρα παιδιά,

Ποιον VPN client χρησιμοποιείτε για αυτή τη δουλεια? Δοκίμασα έναν που είναι plugin στον chrome άλλα δε μπήκε στο μεξικάνικο origin...

έχω ένα πληρωτό vpn, 1,20€ για τρεις μέρες,αλλά δεν έκανα δουλειά με αυτό,αν και παλιότερες αγορές τις έκανα στο μπαμ..Έβαλα proxy και όχι https..foxxyproxy και έτοιμο..

Ααα έπεσες μέσα στο κλείσιμο των χρηματιστηρίων και ήταν πάνω το συνάλλαγμα :P ,σε μένα είχε βγει 32.60€ :P

όσο γιαυτο εδώ είναι site με exploits,νταξ τί περιμένατε;Το ψάχνω να δω αν στέκει,αλλά το μόνο που δείχνει στο vid είναι να κάνει ντραμπολίνο

Παίδες αν έχει πάρει κανείς το game με VPN και έτσι ας μου στείλει κάνα PM γιατί ψάχνομαι και εγώ για χαμηλή τιμή αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

δυο-τρεις σελίδες πιο πίσω αλλιώς

http://dd.reddit.com/r/GameDeals/comments/1ohy1r/origin_mexico_battlefield_4_premium_2831_2281/

Το καλό με το Origin, ή μάλλον το πολύ καλό είναι ότι μπαίνεις με VPN σε άλλη χώρα και ψωνίζεις πολύ πιο φτηνά, στο steam δεν γίνεται αυτό.Και πλέον με το Origin εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα, οπότε γιατί υπάρχει η γκρίνια αυτή ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Καλά δεν θα σκάσουμε για να σε πείσουμε.

Πάντως στο Titanfall θα το αλλάξουν το 60FPS lock είπαν.Άσε που και τώρα όπως είναι αν έχεις 120hz monitor και βάλεις V-sync πάει 120FPS.Βέβαια εντάξει μικρό το κακό, γιατί το V-sync προσθέτει input lag οπότε και να αυξήσει τα FPS ο άλλος δεν κερδίζει κάτι, παρά μόνο πιο σμούθ κίνηση.

• Moderators

Κάτι που είχαμε διαβάσει, αλλά είχα ξεχάσει, είναι πώς για να κάνεις regenerate (prestige) θες και requirements.

Για το πρώτο prestige νομίζω περνάει χωρίς κάτι, εκτός του να πας lvl 50, αλλά για τα άλλα σου ζητάει να κάνεις και κάποια συγκεκριμένα challenges.

Edit: List of Challenges for Unlocking each Generation (Prestige) Level

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...