Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδιά, Ποιον VPN client χρησιμοποιείτε για αυτή τη δουλεια? Δοκίμασα έναν που είναι plugin στον chrome άλλα δε μπήκε στο μεξικάνικο origin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πάντως το πως πέφτει ο Τιτάνας, το πως σε αρπάζει κλπ είναι καύλα όλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Petition για να ερθει το Titafall στο Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι αμέ, τρέχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 λογικα μπορεις να το προσθεσεις στη συλλογη σου στο steam και να τo βλεπει το steam interface. απλα το αγοραζεις και το πληρωνεις στο origin δεν βλεπω για ποιο αλλο λογο να γρινιαζουν τα μελη του steam ωστε ο gaben να παρει ενα 30% απο τις πωλησεις του titanfall χωρις να εχει κανει τιποτα..? (χειροτεροι απο playstationακηδες τσκ τσκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Φοράω το sobrero μου και κατεβάζω! Το παρακάνανε με το μέγεθος ρε γμτ, θα αργήσει πολύ... t0ne_de4f είναι το origin name μου! c u at the frontier! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παίδες αν έχει πάρει κανείς το game με VPN και έτσι ας μου στείλει κάνα PM γιατί ψάχνομαι και εγώ για χαμηλή τιμή αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 dimitris21gr εχεις Pm Ένα tnx στο Psycho_Warhead...34 ευρώ το πήρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Petition για να ερθει το Titafall στο Steam ούτε καν..η ΕΑ έχει τον δικό της client και έχει αποσύρει τα παιχνίδια της απο κει..Μόνο κάτι αρχαία έχουν μείνει ακόμα.. Οπότε αφήστε την στην υσήχια της να μπορούμε να αγοράζουμε από άλλες χώρες και άσε τους άλλους να σκάνε 60-80-100 Πάντως το πως πέφτει ο Τιτάνας, το πως σε αρπάζει κλπ είναι καύλα όλα. από το χεράκι που σε πιάνει είναι το καλύτερο Καλημέρα παιδιά, Ποιον VPN client χρησιμοποιείτε για αυτή τη δουλεια? Δοκίμασα έναν που είναι plugin στον chrome άλλα δε μπήκε στο μεξικάνικο origin... έχω ένα πληρωτό vpn, 1,20€ για τρεις μέρες,αλλά δεν έκανα δουλειά με αυτό,αν και παλιότερες αγορές τις έκανα στο μπαμ..Έβαλα proxy και όχι https..foxxyproxy και έτοιμο.. Ααα έπεσες μέσα στο κλείσιμο των χρηματιστηρίων και ήταν πάνω το συνάλλαγμα ,σε μένα είχε βγει 32.60€ όσο γιαυτο εδώ είναι site με exploits,νταξ τί περιμένατε;Το ψάχνω να δω αν στέκει,αλλά το μόνο που δείχνει στο vid είναι να κάνει ντραμπολίνο Παίδες αν έχει πάρει κανείς το game με VPN και έτσι ας μου στείλει κάνα PM γιατί ψάχνομαι και εγώ για χαμηλή τιμή αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο.δυο-τρεις σελίδες πιο πίσω αλλιώς http://dd.reddit.com/r/GameDeals/comments/1ohy1r/origin_mexico_battlefield_4_premium_2831_2281/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλά δεν θα σκάσουμε για να σε πείσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το καλό με το Origin, ή μάλλον το πολύ καλό είναι ότι μπαίνεις με VPN σε άλλη χώρα και ψωνίζεις πολύ πιο φτηνά, στο steam δεν γίνεται αυτό.Και πλέον με το Origin εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα, οπότε γιατί υπάρχει η γκρίνια αυτή ακόμα δεν έχω καταλάβει. Καλά δεν θα σκάσουμε για να σε πείσουμε. Πάντως στο Titanfall θα το αλλάξουν το 60FPS lock είπαν.Άσε που και τώρα όπως είναι αν έχεις 120hz monitor και βάλεις V-sync πάει 120FPS.Βέβαια εντάξει μικρό το κακό, γιατί το V-sync προσθέτει input lag οπότε και να αυξήσει τα FPS ο άλλος δεν κερδίζει κάτι, παρά μόνο πιο σμούθ κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες. Με βοηθήσατε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Κάτι που είχαμε διαβάσει, αλλά είχα ξεχάσει, είναι πώς για να κάνεις regenerate (prestige) θες και requirements. Για το πρώτο prestige νομίζω περνάει χωρίς κάτι, εκτός του να πας lvl 50, αλλά για τα άλλα σου ζητάει να κάνεις και κάποια συγκεκριμένα challenges. Edit: List of Challenges for Unlocking each Generation (Prestige) Level 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Άρα αναγκαστικά καραμπίνα για Gen 3, και βρίζαμε τους άλλους χτες που παίζαν με shotgun. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα