t0ne_de4f Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν είναι μόνο η απόκριση του input. Στη μηχανή του Cod το frame rate επιρεάζει όλες τις παραμέτρους του game πχ κίνηση, fire rate, hit registration κλπ. Για παράδειγμα με 120 fps o παίχτης πηδάει πιο ψηλά απ'ότι με 60 κ.ο.κ Οπότε θεωρώ καλό το να εχει fps cap ένα τέτοιου τύπου game(ανταγωνιστικό) για να μην υπάρχουν exploits. Τι λέει το full version του TF τελικά? Δεν το έχω πάρει ακόμα, έπεσε δουλεια τελευταία και το αμέλησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ακριβώς όπως τα λες, γι' αυτό στο MP τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει cap στα 60FPS.Τούμπανο είναι το παιχνίδι, μέχρι και φίλος μου που δεν παίζει ή τον έβαζα ξέρω 'γω να παίξει BF4 κάποιες φορές, κόλλησε με το Titanfall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Nαι οταν παιζεις με πολλα fps η διαφορα στην αποκριση του mouse και αν θες η επιδραση που εχει στο ποσο γρηγορα σημαδευεις και σκοτωνεις μικραινει αυτο εννοω ..Δηλαδη καπου μπαινει και ο ανθρωπινος παραγοντας μεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τί λέτε βρε παιδιά...πηδάει πιο μακριά με περισσότερα fps; fixed scripted είναι όλες οι κινήσεις... client side όλες οι εντολές.. το να βλέπεις κάποιον να lagαρει άλλο! Μη λέτε ότι θέλετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τί λέτε βρε παιδιά...πηδάει πιο μακριά με περισσότερα fps; fixed scripted είναι όλες οι κινήσεις... client side όλες οι εντολές.. το να βλέπεις κάποιον να lagαρει άλλο! Μη λέτε ότι θέλετε.. Tι εννοεις πηδαει πιο μακρια ? Αλλο ειπαμε εμεις ,οτι οταν παιζεις με περισσοτερα fps η αποκριση του mouse στο σημαδι ειναι πιο γρηγορη .Πχ κανε αποτομη κινηση με το mouse δεξια στα 30fps και στην ιδια χρονικη στιγμη να την κανει ενας αλλος με 60fps ,ποιος θα στοχευσει πιο γρηγορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Κάνει και αυτή τη στροφή στα 300FPS να δεις, νομίζεις ότι γλιστράει το ποντίκι από την ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οι μηχανές γραφικών, όπως της id software από όπου έχουν προέλθει όλες οι μηχανές COD, κάνουν υπολογισμούς που εξαρτώνται από τα fps. Αυτο επιρεάζει το physics κομάτι της μηχανής και το δυκτιακό. Εκτός από την κίνηση του χαρακτήρα, με το framerate αλλάζουν και στοιχεία όπως το weapon spread και το rate of fire. Μπορείς να βρεις πολλά σχετικά αρθρα στο google αν ψάξεις. Πέρα από τη λειτουργία του engine, στο game developement όπου έχεις event handling το οποιο τσεκάρεις ανα frame, θέλει προσοχή για να έχεις gameplay συμπεριφορά ανεξάρτητη από τα framerates. Μιλαώ από την εμπειρία μου στη χρήση box2d και από αυτα που έχω δει στο unity 3d. ορίστε και ένα σχετικό άρθρο: http://www.funender.com/quake/articles/fps.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τί λέτε βρε παιδιά...πηδάει πιο μακριά με περισσότερα fps; fixed scripted είναι όλες οι κινήσεις... client side όλες οι εντολές.. το να βλέπεις κάποιον να lagαρει άλλο! Μη λέτε ότι θέλετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 OH MI GI, 60FPS LOCK και τα μυαλά στα κάγκελα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μήπως να ανοίξουμε κάνα καινούργιο θέμα με τα frames και τα λοιπά αρκετά ξεφύγαμε νομίζω Πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα εκμεταλλεύονται το σύστημα πότε με τα cheat, πότε με τα στημένα τραπέζια στο Πόκερ ,πότε με τα frames,πότε με τις σφαγές και πάει λέγοντας.Δυστυχώς ο κόσμος του on the line gaming όπως και ο πραγματικός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Titanfall DLC could include alien monsters, says Heppe Speculation over combative alien monsters began after these giant beasts were found in the official Titanfall art book. As we now know; Titanfall will receive three major DLC drops and free content in between. When IGN asked Heppe if this additional material could include alien threats, she replied, “We are going to have maps added, and we’re trying to give players as much of a varied look at things as we can so that is definitely a possibility.” 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ξερει κανεις που θα μπορουσα να το βρω φτηνα απο κανενα site πχ αλλα να το εχει οντως αγορασει αυτος που θα μου απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ξερει κανεις που θα μπορουσα να το βρω φτηνα απο κανενα site πχ αλλα να το εχει οντως αγορασει αυτος που θα μου απαντησει. και εγώ αυτό θα έγραφα, αν και σίγουρα τα παιδιά το έχουν ξανααπαντήσει, αλλά ας μας πουν για να μην ψάχνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Mexican origin μέσω VPN, 32 ευρώ η Deluxe Edition που έχει και το Season Pass, μακράν το πιο φτηνό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 thx dude, αυτή είναι δλδ η έκδοση που έχει μέσα και τα dlcs ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα