Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσενα σε θελω στο bf4 ...Eλπιζω να το εχεις σε premium χρωμα ..

Λοιπον πηγα να παρω το Titanfall σημερα απο τα public και ενω πηγα για μαλλι βγηκα κουρεμενος .Καθομουν με τα 2 κουτια στο χερι του Οne και του Pc και δεν αποφασιζα και στο τελος αφου μιλαγα με το παιδι εκει κανονισα για αυριο να του πουλησω το dr3 (το οποιο το τερματισα) που το αγοραζει αυτη την περιοδο τα public με 30 ευρω οποτε θα μου κοψει απο το Τitanfall οπου και να το παρω.Το ερωτημα ομως παραμενει εως αυριο ,pc ή one ?  :-D :-D

PC πάρτο γιωτά να παίζουμε μαζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εε άμα πάρεις για το xboxONE τότε εμας ξέχνας μας :P

Xαλαρωσε ,εγω για συμπληρωμα το παιρνω ετσι και αλλιως το παιχνιδακι .Το βασικο μου εμενα γευμα (γεμιστη γαλοπουλα) ειναι το bf4 και ερχεται το nv. :-)

Εσενα σε θελω στο bf4 ...Eλπιζω να το εχεις σε premium χρωμα ..

Λοιπον πηγα να παρω το Titanfall σημερα απο τα public και ενω πηγα για μαλλι βγηκα κουρεμενος .Καθομουν με τα 2 κουτια στο χερι του Οne και του Pc και δεν αποφασιζα και στο τελος αφου μιλαγα με το παιδι εκει κανονισα για αυριο να του πουλησω το dr3 (το οποιο το τερματισα) που το αγοραζει αυτη την περιοδο τα public με 30 ευρω οποτε θα μου κοψει απο το Τitanfall οπου και να το παρω.Το ερωτημα ομως παραμενει εως αυριο ,pc ή one ?  :-D :-D

PC!

Επίσης κάνε add για BF4 as well

Danke. ^_^

Και δεν παίζω και καλά.

Τώρα θα βγω για λίγο, θα το ανοίξω πάλι όταν επιστρέψω.

Stream is up again. :)

Έχεις έναν follower παλουκάρι! Δώσε πόνο και τραγούδι !

Ερώτηση

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί μου θύμισε λίγο τα νιάτα μου με Quake arena

Πόσο διαρκεί περίπου ένα round στο ΤItanfall?

Και πόσο χρόνο χρειάζεται απο round σε round?

• Like 1

Ερώτηση. Το ping μου είναι 150.Πως το ρείχνουμε;πως βλέπουμε σε ποιον server είμαστε και πως αλλάζουμε;

Να τα χιλιάσεις  :devil:  :P  δεν νομίζω να μπορείς να επέμβεις στο Ping και να το κάνεις Pong εξαρτάται κατά κύριο λόγο από εξωγενείς παράγοντες εταιρείας, γραμμής,κυκλοφοριακού κλπ

• Like 1

λοιπον να πω και εγω τη γνωμη μου μετα την πρωτη μερα ενασχολησης και χενυχτι μεχρι τις 5(!!)το πρωι(ειχα να κατσω τοσο απο εποχες halo 3 cod 4)το παιχνιδι ειναι εξαιρετικα εθιστικο και δεν το περιμενα η αληθεια ειναι.

ειναι γρηγορο αλλα τα grunts μαμανε ολο το θεμα εκει μεσα,σου αποσπανε την προσοχη χωρις λογο πραγματικα

οπλα ηθελα περισσοτερα και χαλαστηκα που στο cloak δεν το ελεγχεις,δηλαδη αμα το ενεργοποιησω αυτο παει μεχρι να τελειωσει δεν μπορω να το διακοψω για να κανω ποιο τακτικη χρηση οσο θελω εγω εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι.

κατι που μου εκανε κακη εντυπωση ειναι η απουσια leaderboards...μα γιατι;ηθελα να δω ποσο χαλια τα παω σε σχεση με φιλους-κοσμο και πουθενα.σε multi oriented τιτλο απαραδεκτη η απουσια leaderboards.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πάει πάνω από 60FPS, είναι κλειδωμένο.Και ελπίζω να το κρατήσουν έτσι, αλλιώς θα παίζουν ''οι έξυπνοι'' σε 800*600 και άντε να τους φας μετά.

Ερώτηση: Τι advantage δίνει η 800*600 resolution έναντι των άλλων ;

Επεξ/σία από black66.gr

Yποτιθεται οτι αν δεν ηταν κλειδωμενο στα 60fps ο αλλος με 800χ600 αναλυση θα εχει μικροτερο delay στην αποκριση του mouse ιn game επειδη θα επαιζε με περισσοτερα fps ..Bεβαια ολα ειναι σχετικα γιατι οταν και ο αλλος παιζει με 60fps και πανω μικρη σημασια εχει .Απο εκει και επειτα ισως παιζει καποιο ρολο και στα fps drops ...

• Like 2

Τι έχει, μικρή σημασία ; Στο Call Of Duty Modern Warfare 2 που έπιανε τρελά νούμερα έβλεπα διαφορές στην απόκριση μεταξύ 150 και 300FPS, οπότε όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο γρήγορη απόκριση έχει το mouse.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...