xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν πάει πάνω από 60FPS, είναι κλειδωμένο.Και ελπίζω να το κρατήσουν έτσι, αλλιώς θα παίζουν ''οι έξυπνοι'' σε 800*600 και άντε να τους φας μετά. πλάκα κάνετε;Εμ θα σκάμε τα φράγκα,εμ θα έχουν fps cap πλέον τα games;Δουλευόμαστε.... :@ Καλά ποιός βλέπει να παίξει με τέτοια ανάλυση;Ούτε back in the days δεν έπαιζα με τόση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εννοειται typhonios! απλα να μαθουν μερικοι να ακουνε το ..θειο Πετραν 40 χρονια φουρναρης.. ρε psycho!! τρια χρονια οι περισσοτεροι απο αυτους δεν πηγαν ουτε σπιτι τους λεμε. αλλο "εχω μια ιδεα" , και αλλο "να, παρε το καλυτερο νεο competitive multiplayer που εχεις παιξει". εχει διαφορα ενα χαος το ενα με το αλλο. το πρωτο το κανω κι εγω κι εσυ και ολοι μας που εχουμε ασχοληθει, και σχετικα ευκολα. το δευτερο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 πλάκα κάνετε;Εμ θα σκάμε τα φράγκα,εμ θα έχουν fps cap πλέον τα games;Δουλευόμαστε.... :@ Καλά ποιός βλέπει να παίξει με τέτοια ανάλυση;Ούτε back in the days δεν έπαιζα με τόση.. Πρέπει να έχουν cap, γιατί στο BF4 μερικοί ανώμαλοι παίζουν σε χαμηλές αναλύσεις για να βαράνε 140FPS, με αποτέλεσμα εσένα που παίζεις με max details και στην σωστή ανάλυση να σε κάνει σκουπίδι. ρε psycho!! τρια χρονια οι περισσοτεροι απο αυτους δεν πηγαν ουτε σπιτι τους λεμε. αλλο "εχω μια ιδεα" , και αλλο "να, παρε το καλυτερο νεο competitive multiplayer που εχεις παιξει". εχει διαφορα ενα χαος το ενα με το αλλο. το πρωτο το κανω κι εγω κι εσυ και ολοι μας που εχουμε ασχοληθει, και σχετικα ευκολα. το δευτερο.... Εντάξει συμφωνούμε εν μέρει, αλλά και 'γω που δεν έχω τις γνώσεις τους μπορώ να σκεφτώ κάποια βασικά πράγματα που θα έπρεπε να έχει η πολύ καλή συνταγή τους και δεν έχει.Για παράδειγμα να ξεχωρίζει το party με τους υπόλοιπους.Και αν το έκαναν και 8v8(Μέχρι εκεί είναι καλά, από 'κει και πάνω σ' αυτά τα maps δεν θα χωρούσαν οι Τιτάνες) και φυσικά να αφαιρεθούν τα ονόματα των bots γιατί τα μπερδεύεις με τους κανονικούς παίχτες.Αυτά όλα συνεισφέρουν στο συνολικό gameplay/experience. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 @xtrmsnpr χαχα, προφανως δεν εχεις δει καποιο απο αυτα τα βιντεα με τις παλιες τηλεορασεις γυρισμενες στο πλαϊ και πατεντες και φουλ μουλτι bf που οι αντιπαλοι φαινονται σαν σε slow motion, ε? καλυτερα, θα σου αλλαξει αρκετα τα μυαλα περι fair play κλπ κλπ @psycho το παιχνιδι απο την πρωτη μερα ειναι εξαιρετικα ευχαριστο και ζυγισμενο. επισης -πολυ σημαντικο για τις "κατηγοριες" που του προσαπτονται- μεχρι και τωρα, δεν εχει τυχει να παρατηρησω κατι απο ολα αυτα που με διαολιζαν στα cod. μα τιποτα! οσο παιζεις θα διαπιστωσεις κι εσυ καποια πραγματα φανταζομαι. επιπλεον, οι τυποι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κατσουνε απο πανω και θα βελτιωνουνε. τα παραπανω, απο το να πουμε οτι πηραν οτι ειχανε ετοιμο απο παλια και ζωγραφισανε και δυο ρομποτ και παρτα μανωλη, ε, εχει διαφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πρέπει να έχουν cap, γιατί στο BF4 μερικοί ανώμαλοι παίζουν σε χαμηλές αναλύσεις για να βαράνε 140FPS, με αποτέλεσμα εσένα που παίζεις με max details και στην σωστή ανάλυση να σε κάνει σκουπίδι. ε τότε δεν χρειάζεται να παίρνουμε high end πράγματα..ας μείνουμε με αυτά που χουμε..και ας πάρουμε κονσόλες να παίζουμε εκεί.. Κάθετος στην άποψη μου! Μποϊκοτάζ στις @@ τους.. με τόσο χαμιλή ανάλυση βλέπεις μόνο pixels btw το game το πήρα πιο φτηνά και από kinguin πλέον με έξτρα καλούδια μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εγώ και εσύ νοιαζόμαστε για το τι βλέπουμε, ο άλλος θέλει απλά να κάνει pew-pew και δεν τον ενδιαφέρει αν βλέπει ps2 γραφικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 @xtrmsnpr χαχα, προφανως δεν εχεις δει καποιο απο αυτα τα βιντεα με τις παλιες τηλεορασεις γυρισμενες στο πλαϊ και πατεντες και φουλ μουλτι bf που οι αντιπαλοι φαινονται σαν σε slow motion, ε? καλυτερα, θα σου αλλαξει αρκετα τα μυαλα περι fair play κλπ κλπ @psycho το παιχνιδι απο την πρωτη μερα ειναι εξαιρετικα ευχαριστο και ζυγισμενο. επισης -πολυ σημαντικο για τις "κατηγοριες" που του προσαπτονται- μεχρι και τωρα, δεν εχει τυχει να παρατηρησω κατι απο ολα αυτα που με διαολιζαν στα cod. μα τιποτα! οσο παιζεις θα διαπιστωσεις κι εσυ καποια πραγματα φανταζομαι. επιπλεον, οι τυποι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κατσουνε απο πανω και θα βελτιωνουνε. τα παραπανω, απο το να πουμε οτι πηραν οτι ειχανε ετοιμο απο παλια και ζωγραφισανε και δυο ρομποτ και παρτα μανωλη, ε, εχει διαφορα δεν είναι λίγο τραβιγμένο αυτό; οΟοΟΟ.. να φέρω το μπαούλο την CRT TV του '84 μια sony trinitron να κάνω παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 twitch.tv/ghostriderlsov (κλασσικά) (ξέχασα να αλλάξω τον τίτλο του stream) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ωραια αναλυση το stream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εμ, με VDSL stream-άρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 διασκεδαστικό παιχνιδάκι το χαζοέπαιξα στο beta αλλά με χαλάει που δεν έχει ενα campaign κ δεν γουστάρω να δώσω λεφτά μόνο για multiplayer έτσι το βλέπω εγω βέβαια...αν πέσει η τιμή του αρκετα ίσως το τσιμπήσω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 twitch.tv/ghostriderlsov (κλασσικά) (ξέχασα να αλλάξω τον τίτλο του stream) Απιστευτος. Το βλεπω και μου ανεβαινουν οι παλμοι στο δευτερολεπτο. Χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Danke. Και δεν παίζω και καλά. Τώρα θα βγω για λίγο, θα το ανοίξω πάλι όταν επιστρέψω. Stream is up again. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Typhonios Warning: Είμαι hardcore και βρίζω αέρα πατέρα Εσενα σε θελω στο bf4 ...Eλπιζω να το εχεις σε premium χρωμα .. Λοιπον πηγα να παρω το Titanfall σημερα απο τα public και ενω πηγα για μαλλι βγηκα κουρεμενος .Καθομουν με τα 2 κουτια στο χερι του Οne και του Pc και δεν αποφασιζα και στο τελος αφου μιλαγα με το παιδι εκει κανονισα για αυριο να του πουλησω το dr3 (το οποιο το τερματισα) που το αγοραζει αυτη την περιοδο τα public με 30 ευρω οποτε θα μου κοψει απο το Τitanfall οπου και να το παρω.Το ερωτημα ομως παραμενει εως αυριο ,pc ή one ? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εσενα σε θελω στο bf4 ...Eλπιζω να το εχεις σε premium χρωμα .. Λοιπον πηγα να παρω το Titanfall σημερα απο τα public και ενω πηγα για μαλλι βγηκα κουρεμενος .Καθομουν με τα 2 κουτια στο χερι του Οne και του Pc και δεν αποφασιζα και στο τελος αφου μιλαγα με το παιδι εκει κανονισα για αυριο να του πουλησω το dr3 (το οποιο το τερματισα) που το αγοραζει αυτη την περιοδο τα public με 30 ευρω οποτε θα μου κοψει απο το Τitanfall οπου και να το παρω.Το ερωτημα ομως παραμενει εως αυριο ,pc ή one ? :-D εε άμα πάρεις για το xboxONE τότε εμας ξέχνας μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα