Προς το περιεχόμενο

TitanFall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγα αηδια θα ειναι αν οντως το κανουν 6 vs 6 και τα υπολοιπα bots! Θα πανε να το κανουν κατι σαν το LOL πραγμα το οποιο θα αποτυχει παταγωδως! 

Δημοσ.

Ούτε το έχεις παίξει ούτε έχεις παίξει ποτε κάτι παρόμοιο οποτε να λες ότι phail γιατί 6vs6 δεν βγάζει νόημα, οποτε την επομενη φορα πες τουλάχιστον "μου φαίνεται ότι θα αποτύχει μπλα μπλα για αυτό και για αυτό". ;)

Δημοσ.

Ούτε το έχεις παίξει ούτε έχεις παίξει ποτε κάτι παρόμοιο οποτε να λες ότι phail γιατί 6vs6 δεν βγάζει νόημα, οποτε την επομενη φορα πες τουλάχιστον "μου φαίνεται ότι θα αποτύχει μπλα μπλα για αυτό και για αυτό". ;)

Ok, let's see what it'll happen! (btw ειναι fail) :P

• Like 1
Δημοσ.

Το 6vs6 δεν ειναι απαραιτητα κακο ειδικα απο αυτη την ομαδα που δημιουργει τον τιτλο αν και οι δηλωσεις του στυλ ειναι η καλυτερη εμπειρια προσωπικα τις βρισκω πιο πολυ μακετινγκ για να μπορεσει η κονσολα να το τρεξει στα 60fps.

Οπως και να εχει απο τους πιο αναμενoμενους fps τιτλους.

Δημοσ.

Το 6vs6 δεν ειναι απαραιτητα κακο ειδικα απο αυτη την ομαδα που δημιουργει τον τιτλο αν και οι δηλωσεις του στυλ ειναι η καλυτερη εμπειρια προσωπικα τις βρισκω πιο πολυ μακετινγκ για να μπορεσει η κονσολα να το τρεξει στα 60fps.

Ειναι κακο οτι στην πλειοψηφια θα πολεμας bots!!!

• Moderators
Δημοσ.

"μου φαίνεται ότι θα αποτύχει μπλα μπλα για αυτό και για αυτό". ;)

Μου φαίνεται ότι θα αποτύχει γιατί η ΕΑ διαμάντι πιάνει και το κάνει κάρβουνο. ;)

Άλλο αν μας το πουλάει μετά σε χρυσή συσκευασία και πουλάει.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείτε Ghost απλά ποτε δεν πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι, και εγώ μαζί σου δεν ψωνίζω τίποτα πια από EA, u know το BF ούτε το άγγιξα. Τέσπα προσωπικά όσο περνάει ο καιρός τείνω περισσότερο σε Division και Destiny. Απλά θέλω να δω αυτό το campaign element σε multi.

Δημοσ.

το engine το επιλεξανε με τη λογικη να μπορει να τρεχει ανετα 60hz στο ...playstation 3.

ασχετα αν μετα ηρθανε ετσι τα πραγματα και δεν θα βγει ποτε σε ps3.

δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα...

αντιθετα, οταν ενας απο τους πολυ αγαπητους στο ειδος του (αρχι)dev, βγαινει και λεει "παιδια τι βαρετη και λιγη δραση μου λετε? που καθε δυο γυρους κανω διαλειμμα γιατι δεν αντεχει η καρδια μου", ε , δηλωσεις σαν αυτην δεν μπορουν να πανε στην κατηγορια "general marketing bullshit" με τιποτα..

οπως και να ειναι τα πραγματα... το γαϊδαρο τονε φαγαμε. τωρα πια, μονο η ουριτσα εμεινε...

titan1.gif

ibfGnYYWA1cywT.gif

• Moderators
Δημοσ.

αντιθετα, οταν ενας απο τους πολυ αγαπητους στο ειδος του (αρχι)dev, βγαινει και λεει "παιδια τι βαρετη και λιγη δραση μου λετε? που καθε δυο γυρους κανω διαλειμμα γιατι δεν αντεχει η καρδια μου", ε , δηλωσεις σαν αυτην δεν μπορουν να πανε στην κατηγορια "general marketing bullshit" με τιποτα..

EA από πίσω. ;)

Έχουμε ακούσει γενικά (και δεν λέω μόνο για παιχνίδια της ΕΑ), άπειρα παρόμοια. Σιγά μην βγει ο αρχι-dev και πει κάτι διαφορετικό σε παιχνίδι που πάει για νέο δυνατό ξεκίνημα σειράς.

• Like 4
Δημοσ.

ναι ρε συ αλλα ο DKo5 (Drew McCoy, producer) δεν ειναι ο τυπος που ασχολειται με το μαρκετινγκ, και σε οσα χρονια τονε ξερω ποτε δεν εχει κατσει να κανει damage control σε ο,τιδηποτε. σαν χρηστης του gaf εκανε το σχολιο που εγραψα, απαντωντας σε αυτα που ..φανταζονταν μερικοι αλλοι χρηστες, και οχι σαν εταιρια pr. ασχετως αν μετα, οταν γραφτηκε απο κατω ποιος ειναι ο dkο5 τα πηρανε αυτα τα σχολια τα media sites και τα κανανε... δηλωση :)

στο θεμα xbone ειχα βαλει και τη μεταφραση αλλα και το λινκ.. http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-251?do=findComment&comment=52898338

αν τον εχεις παρακολουθησει στο παρελθον, το ξερεις ηδη οτι δεν ασχολειται με μαρκετινγκ. αλλα και αν δεν τον εχεις παρακολουθησει, ριξε μια ματια στο twitter του και θα καταλαβεις αμεσως οτι πραγματικα ειναι στα @@ του σε αυτα τα θεματα..

Δημοσ.

ναι ρε συ αλλα ο DKo5 (Drew McCoy, producer) δεν ειναι ο τυπος που ασχολειται με το μαρκετινγκ, και σε οσα χρονια τονε ξερω ποτε δεν εχει κατσει να κανει damage control σε ο,τιδηποτε. σαν χρηστης του gaf εκανε το σχολιο που εγραψα, απαντωντας σε αυτα που ..φανταζονταν μερικοι αλλοι χρηστες, και οχι σαν εταιρια pr. ασχετως αν μετα, οταν γραφτηκε απο κατω ποιος ειναι ο dkο5 τα πηρανε αυτα τα σχολια τα media sites και τα κανανε... δηλωση :)

στο θεμα xbone ειχα βαλει και τη μεταφραση αλλα και το λινκ.. http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-251?do=findComment&comment=52898338

αν τον εχεις παρακολουθησει στο παρελθον, το ξερεις ηδη οτι δεν ασχολειται με μαρκετινγκ. αλλα και αν δεν τον εχεις παρακολουθησει, ριξε μια ματια στο twitter του και θα καταλαβεις αμεσως οτι πραγματικα ειναι στα @@ του σε αυτα τα θεματα..

αχ θέλω πολύ να ξενερώσεις με το παιχνίδι όταν βγει :-D  ,για να δούμε τί θα πεις μετά :P ..Φιλικά πάντα.

Get hyped or die trying φάση;όπως είπε ο  GhostRiderLSOV τί θα μπορούσε να έλεγε;Γιατί κάτι άλλο πέρα από αυτό που είπε,θα του έπερναν το κεφάλι.

Ποτέ μα ποτέ ξανά δεν θα ενθουσιαστώ με παιχνίδι,πριν καν το παίξω ή που δεν έχει βγει ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει το engine να σχεδιαζοταν να εχει 60fps στο ps3 αλλα το θεμα ειναι και σε τι αναλυση τα ποιανεις. Στο one αν δεν κανω λαθος ειχαν πει πως θα τρεχει στα 720p/60 αρα δεν μου φαινεται και τοσο ελαφρια για την κονσολα.

Οπως και να εχει αυτο μαζι με το destiny το καθενα με το δικο του τροπο ειναι για μενα οι μοναδικοι τιτλοι που μπορουν να φερουν κατι διαφορετικο στα fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...