Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 @typhonios εγω λεω οτι πλεον το multiplatform development θα ξεφυγει απο τον περιορισμο του ps360 (και θα παει στον περιορισμο του xboneps4), και δεν θα πρεπει να εκπλαγει κανεις αν σιγα-σιγα ολα τα νεα games που δεν θα εχουν βαση τις παλιες κονσολες, θα εχουνε φτιαχτει πανω σε μηχανακια που εχουν τουλαχιστον 5gb unified μνημη. με οτι σημαινει αυτο. Συμφωνώ και μου αρέσει ότι οι νέες κονσόλες είναι medium budget pc αλλά με στεναχωρεί γιατί ενώ έχω τούμπανο PC θα πρέπει να συμβιβάζομαι με τα μέτρια γραφικά των multiplatform games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ και μου αρέσει ότι οι νέες κονσόλες είναι medium budget pc αλλά με στεναχωρεί γιατί ενώ έχω τούμπανο PC θα πρέπει να συμβιβάζομαι με τα μέτρια γραφικά των multiplatform games. Tωρα εσυ που το εχεις παρει στο pc ή στο One ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτό το ότι οι κονσόλες θα ανεβάσουν απότομα τις απαιτήσεις το έλεγα και το λέω και 'γω, αλλά με αυτά που βλέπω τελευταία μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα.Άμα τρέχει το Titanfall σε 792P καταλαβαίνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτό το ότι οι κονσόλες θα ανεβάσουν απότομα τις απαιτήσεις το έλεγα και το λέω και 'γω, αλλά με αυτά που βλέπω τελευταία μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα.Άμα τρέχει το Titanfall σε 792P καταλαβαίνεις.. Εμ παιχνιδι για το One ειναι επι της ουσιας ..Ματι βγαζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτό το ότι οι κονσόλες θα ανεβάσουν απότομα τις απαιτήσεις το έλεγα και το λέω και 'γω, αλλά με αυτά που βλέπω τελευταία μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα.Άμα τρέχει το Titanfall σε 792P καταλαβαίνεις.. Aπαιτήσεις στα PC...με την καμία, μιας και τα γραφικά αυτά τα έχουμε εδώ και αρκετά χρόνια στα monitors μας. Εμ παιχνιδι για το One ειναι επι της ουσιας ..Ματι βγαζει . Και στο PS4 να ήταν, που δεν είναι , πάλι τα ίδια πράγματα θα βλέπαμε, γραφικά medium pc. Το X1 σε πείραξε εσένα. Tωρα εσυ που το εχεις παρει στο pc ή στο One ? PC φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πως λέγεσαι στο Origin να παίξουμε κάνα match-άκι ; Μόλις είδα ένα ποστ στο Guru3D που έκανε ένα παλικάρι και εξηγεί ακριβώς τις διαφορές του TitanFall και του CoD και γιατί δεν είναι ακριβώς το ίδιο όπως πιστεύουν μερικοί. http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4781738&postcount=407 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πως λέγεσαι στο Origin να παίξουμε κάνα match-άκι ; Μόλις είδα ένα ποστ στο Guru3D που έκανε ένα παλικάρι και εξηγεί ακριβώς τις διαφορές του TitanFall και του CoD και γιατί δεν είναι ακριβώς το ίδιο όπως πιστεύουν μερικοί. http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4781738&postcount=407 Typhonios Ναι είμαι μέσα για λιώσιμο σου λέω Εάν έχεις και κάνα Dead Space 3 τότε πάμε για Co-op. Warning: Είμαι hardcore και βρίζω αέρα πατέρα που να με δεις σε CoD...γλέντια! Κάνε και add στο Steam εάν θέλεις,στην υπογραφή μου έχει το name μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σε έκανα add(ViPFaTaLiTY) αλλά όχι δεν έχω Dead Space, μόνο BF4 και Titanfall. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Για το fps cap δεν λέει κανείς τίποτα ωρε; Κλειστό vsync και είμαι καρφομένος στα 60..στο dxtory δεν έχω βάλει limiter ακόμα γιατί δεν έχω πιάσει να γράφω.. Μόνο γω το αντιμετοπίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν πάει πάνω από 60FPS, είναι κλειδωμένο.Και ελπίζω να το κρατήσουν έτσι, αλλιώς θα παίζουν ''οι έξυπνοι'' σε 800*600 και άντε να τους φας μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σε έκανα add(ViPFaTaLiTY) αλλά όχι δεν έχω Dead Space, μόνο BF4 και Titanfall. και BF4 έχω Γενικά είμαι fan fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μόλις είδα ένα ποστ στο Guru3D που έκανε ένα παλικάρι και εξηγεί ακριβώς τις διαφορές του TitanFall και του CoD και γιατί δεν είναι ακριβώς το ίδιο όπως πιστεύουν μερικοί. αντε ρε? ποιο ουφο πιστευε κατι τετοιο? ;ppPPppPPppP 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ε τι ; Σύμφωνα με την συνταγή του CoD δεν το έφτιαξαν ; Ναι, οπότε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αντε ρε? ποιο ουφο πιστευε κατι τετοιο? ;ppPPppPPppP Ειρήνη αδέρφια μου Τιτάνες! Ειρήνη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εμένα από το μυαλό δεν μου το βγάζεις ότι τα παιδιά της Respawn δεν κουράστηκαν στο να το φτιάξουν.Είχαν μια πετυχημένη συνταγή στο μυαλό τους(CoD) και πάνω σ' αυτή έκαναν το Titanfall με τα έξτρα/διαφορές που έχει για να προωθηθεί όπως πρέπει, αλλιώς δεν θα 'χε νόημα να πας από CoD σε TF.Έξυπνα το χειρίστηκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα