Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα, ανάλογα και τη σύνδεσή σου μέχρι να κατεβάσει το παιχνίδι γιατί είναι και 50GB.Αλλά τα περισσότερα έχουν instant delivery time.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν παρω ενα κλειδι που βρηκα σχετικα καλα σε τιμη θα παιξω σημερα η απο αυριο;

Σε τι τιμή και που το βρήκες? Εξηγήσου, γιατί θέλω να το αγοράσω και εγώ :P

μια ωρα και δωδεκα λεπτα δινει estimated ....garrett156 το id για οποιον θελει να με κανει add!το πηρα 29.99 λιρες απο εδω

http://www.simplycdkeys.com/origin/titanfall?awc=5443_1394634306_93ce2d58f747766b590d8901c520141c&utm_source=Affiliate_Window&utm_medium=Affiliate_Marketing&utm_campaign=Affiliate_Window_Sale

Κάποιος απο Θεσ/νικη που να το έχει κατεβάσει? :P

Τι 50Gb (49.99 για την ακρίβεια)..!! Τρόμαξα μόλις το είδα!

JohnVani18 εγώ (όταν με το καλό κατέβει).

Eγω θα παω να παρω το κουτακι μου απο το public ,σιγα τωρα μην καθομαι να κατεβαζω ..Αν μου δωσουν και το poster οπως βλεπω θα το βαλω πανω απο το κρεβατι μου .. :rolleyes:

• Moderators

Πάντως το campaign και τι γίνεται (πρέπει να το παίξετε 2 φορές, μία με κάθε στρατό), αν θέλετε να το καταλάβετε, καλύτερα να το δείτε στο Youtube, γιατί ενώ κυνηγάς άτομα, κλπ, φιλτράρονται πολλά από αυτά που λένε.

Εκτός βέβαια αν παίξετε αρκετές φορές τις αποστολές, οπότε παρατηρήσετε περισσότερο τι ήταν οι φωνές. :P

• Like 1

Πάντως το campaign και τι γίνεται (πρέπει να το παίξετε 2 φορές, μία με κάθε στρατό), αν θέλετε να το καταλάβετε, καλύτερα να το δείτε στο Youtube, γιατί ενώ κυνηγάς άτομα, κλπ, φιλτράρονται πολλά από αυτά που λένε.

Εκτός βέβαια αν παίξετε αρκετές φορές τις αποστολές, οπότε παρατηρήσετε περισσότερο τι ήταν οι φωνές. :P

δεδομενου οτι ειναι βασικα attrition με cutscenes, και παιζουν παλι  online multy 6vs6, προβλεπω να παιζουμε και campaign πιστες οπως και τις "κλασικ"

επισης βοηθαει η ενεργοποιηση των υποτιτλων για τις στιγμες που ενω πηδας στο κεφαλι ενος εχθρικου τιτανα, κατι εκτυλισσεται απο την αφηγηση της campaign αποστολης σε ενα παραθυρακι πανω δεξια :D

τι παχινιδι κι αυτο! ηδη σχεδον prestige

• Moderators

Κι εδώ lvl 48.

Πάει γρήγορα. Και με το regeneration (prestige) +10% xp κάθε φορά.

Μου την δίνει όμως που θα θέλουμε κάθε φορά (νομίζω; ) να κάνουμε πάλι το campaign 2 φορές για customisable Stryder / Ogre.

ΥΓ. Στο τέλος το στόρυ πολύ

Terminator γίνεται με τον άλλον που λέει πρέπει να είμαστε Humans vs Machines και που ο Spyglass άφησε να πεθάνει ο Vice Admiral και πήρε την θέση του. Suddenly Skynet. :P

χεχε τι σποϊλερας εισαι :D εχω παιξει και τα δυο σετ του campaign απο δυο φορες εκαστο, και ακομα δεν εχω παρει χαμπαρι τι ακριβως γινεται, εκτος φυσικα απο το οτι τους γ@μ@με :D φανταστικο story θα ελεγα! :D

• Moderators

Το κύριο θέμα του campaign: "Είσαι ένας από τους κομπάρσους."

Αφού δεν είμαστε κανένας από τους main χαρακτήρες. :P

Edit: Στο Titanfallarcade.com μπήκαν και τα άλλα 2 παιχνιδάκια. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...