garrett156 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αν παρω ενα κλειδι που βρηκα σχετικα καλα σε τιμη θα παιξω σημερα η απο αυριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σήμερα, ανάλογα και τη σύνδεσή σου μέχρι να κατεβάσει το παιχνίδι γιατί είναι και 50GB.Αλλά τα περισσότερα έχουν instant delivery time. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 vdsl εχω...ωραια.παω να βαλω να κατεβενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ω καλά, με το σύστημα του Origin παίζει σε 2 ώρες να παίζεις με VDSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αν παρω ενα κλειδι που βρηκα σχετικα καλα σε τιμη θα παιξω σημερα η απο αυριο; Σε τι τιμή και που το βρήκες? Εξηγήσου, γιατί θέλω να το αγοράσω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 μια ωρα και δωδεκα λεπτα δινει estimated ....garrett156 το id για οποιον θελει να με κανει add!το πηρα 29.99 λιρες απο εδω http://www.simplycdkeys.com/origin/titanfall?awc=5443_1394634306_93ce2d58f747766b590d8901c520141c&utm_source=Affiliate_Window&utm_medium=Affiliate_Marketing&utm_campaign=Affiliate_Window_Sale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κάποιος απο Θεσ/νικη που να το έχει κατεβάσει? Τι 50Gb (49.99 για την ακρίβεια)..!! Τρόμαξα μόλις το είδα! JohnVani18 εγώ (όταν με το καλό κατέβει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eγω θα παω να παρω το κουτακι μου απο το public ,σιγα τωρα μην καθομαι να κατεβαζω ..Αν μου δωσουν και το poster οπως βλεπω θα το βαλω πανω απο το κρεβατι μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Pics or it didn't happen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μου θυμιζει εποχες mw2. Αν το παρω θα ξανακυλησω και δεν θελω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πάντως το campaign και τι γίνεται (πρέπει να το παίξετε 2 φορές, μία με κάθε στρατό), αν θέλετε να το καταλάβετε, καλύτερα να το δείτε στο Youtube, γιατί ενώ κυνηγάς άτομα, κλπ, φιλτράρονται πολλά από αυτά που λένε. Εκτός βέβαια αν παίξετε αρκετές φορές τις αποστολές, οπότε παρατηρήσετε περισσότερο τι ήταν οι φωνές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πάντως το campaign και τι γίνεται (πρέπει να το παίξετε 2 φορές, μία με κάθε στρατό), αν θέλετε να το καταλάβετε, καλύτερα να το δείτε στο Youtube, γιατί ενώ κυνηγάς άτομα, κλπ, φιλτράρονται πολλά από αυτά που λένε. Εκτός βέβαια αν παίξετε αρκετές φορές τις αποστολές, οπότε παρατηρήσετε περισσότερο τι ήταν οι φωνές. δεδομενου οτι ειναι βασικα attrition με cutscenes, και παιζουν παλι online multy 6vs6, προβλεπω να παιζουμε και campaign πιστες οπως και τις "κλασικ" επισης βοηθαει η ενεργοποιηση των υποτιτλων για τις στιγμες που ενω πηδας στο κεφαλι ενος εχθρικου τιτανα, κατι εκτυλισσεται απο την αφηγηση της campaign αποστολης σε ενα παραθυρακι πανω δεξια τι παχινιδι κι αυτο! ηδη σχεδον prestige Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κι εδώ lvl 48. Πάει γρήγορα. Και με το regeneration (prestige) +10% xp κάθε φορά. Μου την δίνει όμως που θα θέλουμε κάθε φορά (νομίζω; ) να κάνουμε πάλι το campaign 2 φορές για customisable Stryder / Ogre. ΥΓ. Στο τέλος το στόρυ πολύ Terminator γίνεται με τον άλλον που λέει πρέπει να είμαστε Humans vs Machines και που ο Spyglass άφησε να πεθάνει ο Vice Admiral και πήρε την θέση του. Suddenly Skynet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 χεχε τι σποϊλερας εισαι εχω παιξει και τα δυο σετ του campaign απο δυο φορες εκαστο, και ακομα δεν εχω παρει χαμπαρι τι ακριβως γινεται, εκτος φυσικα απο το οτι τους γ@μ@με φανταστικο story θα ελεγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το κύριο θέμα του campaign: "Είσαι ένας από τους κομπάρσους."Αφού δεν είμαστε κανένας από τους main χαρακτήρες. Edit: Στο Titanfallarcade.com μπήκαν και τα άλλα 2 παιχνιδάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα