Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ναι και άμα πάνε 60 level κάτι θα αλλάξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ναι,θα εχουνε λιωσει στο παιχνιδι κ εγω θα περιμενω για εβδομαδες σα χαζος να πεσει 2-3 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλά δεν μιλάμε για 2-3 ευρώ, εδώ περιμένουμε να πάει στα ~25.Με τις τωρινές τιμές είναι 10 ευρώ κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Preload σήμερα με χρήση VPN και για να παίξεις : http://www.mediafire.com/download/c41tewm55zwp577/TitanfallEarly.rar Place the file into the titanfall root directory, where Titanfall.exe is located and start the game using TitanfallEarly.exe. Origin also needs to be running. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τελικά αγόρασα από φίλο μου κλειδάκι, 27 ευρώ μου το έδωσε.Δεν το ήθελε γιατί του έτυχε μια δουλειά στο εξωτερικό και θα 'χει τρέξιμο οπότε μου 'κατσε πάλι Ποιος περιμένει να κατέβουν 50GB τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εγω 33.60 κλειδωσα,δεν θα περιμενω να πανε οι αλλοι lvl 60 για3- 4 ευρω.. το level δεν κάνει τον παίκτη! άντε θα έχουν 5-6ώρες παραπάνω μέσα στο παιχνίδι,ε και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τελικά αγόρασα από φίλο μου κλειδάκι, 27 ευρώ μου το έδωσε.Δεν το ήθελε γιατί του έτυχε μια δουλειά στο εξωτερικό και θα 'χει τρέξιμο οπότε μου 'κατσε πάλι Ποιος περιμένει να κατέβουν 50GB τώρα.. ο Petran. btw, αν υπαρχει καπου στα 25ε για Origin, please do tell. για τετοια τιμη, αξιζει μια χαρα. θα το παρει και ενας φιλος μου, αν ειναι τοσο φθηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εντάξει αέρα πάει(4-5MB/s), να 'ναι καλά η cache του Origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το βάλαμε ήδη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το βάλαμε ήδη; ελα μωρε, γραφει καμια χαζαμαρα για να περναει η ωρα (oλοι), αλλα τοσο χαζος να χασει εστω και μια ωρα ΔΕΝ τον εχω οτι ειναι στο διπλα θεμα εχει μερικα βιντεακια με την αμπι (cm) http://www.insomnia.gr/topic/518821-titanfall/page-5 ενω εχει κινηση και στο twitch http://www.twitch.tv/directory/game/Titanfall/live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παίζεις κανονικά από τώρα με χρήση VPN ή με το TitanfallEarly.exe, τώρα τι συμφέρει πιο πολύ από τα δύο δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 The one that doesn't cripple your PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γιατί μας βάζουν σε κόπο να μπλέκουμε με VPN, exe κλπ, αφού έχεις τους servers ανοιχτούς, ξεκλείδωσέ το νωρίτερα..Στο μεταξύ έχουν πει ημερομηνίες για τα DLC ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αφού έχει ξεχωριστό Titanfall Audio Installer, γιατί δεν γίνεται να βάλει μόνο τα αγγλικά μέσα...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 http://www.twitch.tv/kittyplaysgames θα κάνω και γω το κανάλι μου να δίνετε 5€ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα