Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

E ρε και να έχει προβλήματα με pathfinding και τέτοια η ΑΙ, ακόμη και με 6 vs 6. :P

Και μιας και είναι ΕΑ από πίσω, scriptάκια standarάκι το ΑΙ; ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dude δεν νομίζω μετά το epic fail του BF4, ειλικρινά το 6vs6 με bots ίσως να είναι καλο, δεν ξέρω, θέλω να δοκιμάσω, απλά άμα και αυτό είναι unoptimized, buggy, laggish etc, τότε so long EA. Άλλωστε το μοναδικό "next-gen" fps δεν είναι που έχει?! Anyways στην χειρότερη στα κοντά θα είναι και το destiny, so...

πολύ φοβάμαι ότι το 6v6 έχει να κάνει με το νέο Xbox και ως γνωστόν οι κονσόλες δεν σηκώνουν πολλά-πολλά σε MP (αν και το PS2 θα βγει και στο PS4)

Γιατι το bf4 δεν το σηκωνουν μια χαρα ?Μαλακια των developers ειναι αυτο μην το ψαχνεις ...Και ουτε εχουμε να περιμενουμε τιποτα μηπως και αλλαξει  που λεει  ο φιλος μου .Mα 6 vs 6 ???? Στα μηλα πιο πολλοι παιζουν ..Καντο τουλαχιστον με 20 ατομα ..

Dude δεν νομίζω μετά το epic fail του BF4, ειλικρινά το 6vs6 με bots ίσως να είναι καλο, δεν ξέρω, θέλω να δοκιμάσω, απλά άμα και αυτό είναι unoptimized, buggy, laggish etc, τότε so long EA. Άλλωστε το μοναδικό "next-gen" fps δεν είναι που έχει?! Anyways στην χειρότερη στα κοντά θα είναι και το destiny, so...

Δεν ειναι καθολου epic fail το bf4 ,καιει πολυ κοσμο να εισαι σιγουρος .Το αν κρινεται αυστηρα σαν bf σε σχεση και με τον προκατοχο του  ειναι αλλο θεμα αλλα ενα παιχνιδι σαν το titanfall για να φτασει το bf θα ειναι τρομερα δυσκολο και σιγουρα με 6 vs 6 ουτε μια στο εκατομμυριο να το πετυχει .

• Like 2

Μα δεν θα βγει να ανταγωνιστεί το BF σαν παιχνίδι, εξάλλου της ΕΑ είναι και τα δύο.Το Titanfall υποτίθεται ότι είναι κάτι διαφορετικό, αν παίξουν σωστά τα χαρτιά τους(Δύσκολο με ΕΑ από πίσω) θα προσφέρει αλλιώς δεν..

Δεν ειπα οτι θα το ανταγωνιστει καθοτι το bf κακα τα ψεματα εχει τον κοσμο του αλλα τα συγκρινα με βαση αυτο που ειπε ο infc και τελος παντων τα ιδια ατομα πανω κατω που πηγαν και αγορασαν το Bf θα πανε και θα αγορασουν το titanfall .Αν δεν τους προσφερει κατι extra σε multiplayer εμπειρια τι να παει να το παρει ο αλλος ,για να παιζει 6 vs 6 ?

Σε πληροφορώ ότι είναι πολλοί αυτοί που ξενέρωσαν με το BF4 και περιμένουν(αν) το Titanfall για να παίξουν κάτι διαφορετικό αλλά με το 6v6 χαλάει η δουλειά.

Μα δεν λεμε κατι διαφοτερικο ,αν το Titanfall σου βγαλει δυνατο multiplayer με πχ 32 slots maps θα φυγει κοσμος απο το bf απλα επειδη οπως ειπα το Bf οπως και το cod εχει τον κοσμο του θα πρεπει να δειξει το κατι παραπανω και σιγουρα με το  6vs6 οχι μονο δεν το δειχνει αλλα ξενερωνει και τον αλλο που εχει συνηθισει να παιζει σε 64αρια maps.

Εγώ σκέφτομαι το άλλο, θα έχει dedicated servers ? Γιατί με το 6v6 θα πρέπει να έχει αμέτρητους για να χωρέσουν όλοι όσοι θα θέλουν να παίξουν.

υπάρχει και κόσμος που προτιμά περισσότερο τα small scale battles από το μπούγιο

πχ στις κονσόλες το game στο οποίο έγινε της μουρλής στο onine ήταν το Gears of War με 4vs4 στο πρώτο και 5vs5 στα επόμενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...