Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/titanfall/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition-ANW.html ή https://www.origin.com/en-ie/store/buy/titanfall/pc-download/addon/titanfall-season-pass-ANW.html δεδομενου οτι εχουν βρεθει τιμες κοντα στα 30-32ε για το παιχνιδι, νομιζω το season pass μονο του στα 25ε βγαινει πιο φτηνα συνολικα Σε ευχαριστώ! Οπότε δεν είναι κάτι που θα είναι διαθέσιμο από release αλλά preorder για future DLCs. και βγαίνει καλύτερα έτσι σε αντίθεση με μεμονωμένες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ηξερα για δυο πακετα απο χαρτες, ενα στις 40 μερες και ενα στις 90. βεβαια στην επισημη ανακοινωση διαβαζω για 3 dlc, οποτε κατι αλλαξε ή κατι προστεθηκε. οπως και να εχει, 25ε/$ ειναι πολυ καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εχετε γερο στομαχι; εχει βγει εκδοση pre-load στα 49gb... edit:αφου ειναι με πληρωμη το game,γιατι το βγαζουν στους θειους;λετε να παιχτει τπτ με σπασμενους servers οπως στο call of duty? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά το ξέρω σας κουράζω αλλά που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή; είμαι άσχετος, μόνο από προσφορές του στιμ κ χαμπλ μπαντλ, συν τα retail, ξέρω να αγοράζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όχι συζήτηση για θείους και σπασμένες εκδόσεις/servers παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άντε να βγει να μοιράσουμε λίγο πόνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Θα το πάρω όταν πέσει στη σωστή τιμή, ελπίζω μετά την κυκλοφορία να δούμε άλλες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλα κανεις. Πανω απο 30ε, δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πάνω από 25 δεν αξίζει, όχι ότι δεν θα κάψω αρκετές ώρες στο παιχνιδάκι, απλά τα παιδιά δεν κουράστηκαν φτιάχνοντάς το για να τους σκάσω φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πάνω από 25 δεν αξίζει, όχι ότι δεν θα κάψω αρκετές ώρες στο παιχνιδάκι, απλά τα παιδιά δεν κουράστηκαν φτιάχνοντάς το για να τους σκάσω φράγκα. λολ τι χαζαμαρες διαβαζω!! το gameplay αυτο, κατσε εσυ ολη σου τη ζωη, δεν μπορεις να το συγγραψεις-αντιγραψεις! και θα τη δουμε αυτη την αποτυχια και ταχιστα απο πολλους titanfall-wannabe publishers. περα απο αυτο, σε ενα online multi που μιλαμε, τι εχεις να πεις για το netcode? ασημαντο κι αυτο ε? αρα, τι μας λες τωρα οτι ειναι "κουραση" που να δικαιολογει τα ..34ε? τα χορταρια και τα textures? μα αμα δεν το ξερεις, μαθε το να στο πω εγω, τετοια assets τα φτιαχνουνε ινδοι και πακιστανοι remotely για 5 σεντς την οκα. αυτη ειναι η <<κουραση>> που βλεπεις εσυ οτι απουσιαζει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τα παιδιά δεν κουράστηκαν καθόλου όμως, αντέγραψαν το CoD το οποίο είναι δικό τους δημιούργημα και απλά έβαλαν Τιτάνες μέσα.Η μηχανή γραφικών είναι η ίδια ακριβώς, οπότε και τα 25 πολλά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δε ξέρω αν αναφέρθηκε. Titanfall: Enormous Difference in Install Size Between Xbox One and PC Finally Explained Gamers have been wondering why there’s a very large difference in install size between the PC version and the Xbox One version of Titanfall, with Microsoft’s new console taking about 20 GB of space (according to Community Manager Abbie Heppe), while the PC version occupies 50 GB on one’s hard disk. The reason is apparently that the PC version unpacks a whopping 35 GB of audio after you install it, because it includes files from all the languages. Unpacking them also takes an age and a half, incidentally. The detail has been discovered by The Escapist forum user Gone Gonzo, that noticed and screenshotted the unpacking process while the game was installing. A way to select the chosen language before installing and without taking all that needless space would have been welcome, but at least we know that the difference in install size isn’t due to visual differences. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απαράδεκτον να τρώω τον μισό μου δίσκο για να έχω Κινέζικα και μάο μάο πρέπει να βρεθεί μια λύση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τα παιδιά δεν κουράστηκαν καθόλου όμως, αντέγραψαν το CoD το οποίο είναι δικό τους δημιούργημα και απλά έβαλαν Τιτάνες μέσα.Η μηχανή γραφικών είναι η ίδια ακριβώς, οπότε και τα 25 πολλά είναι. Μπραβο ρε Μιτσαρα ,αυτο ακριβως που ελεγα εγω ...Ολοι Naval Strike .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα