Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παίζει κάνα clan στο Titanfall για PC? Να χωθώ κι εγώ ο noobas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA.. Mην τσακώνεσται βρε γιατί σας βαζω 2vs1 και θα κλαίτε μετά με μαύρο δάκρυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA.. πω-πω ψειρας!!! αυτα τα βλεπεις, τα frames στο fraps που επεφταν στο stream δεν τα βλεπες Παίζει κάνα clan στο Titanfall για PC? Να χωθώ κι εγώ ο noobas? τον Προεδρο των noobαδων , τον εχω quotαρει ακριβως απο πανω. καν'του αιτηση ...και το launch trailer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Οι τιτάνες έχουν eye-finity 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 φανταστείτε τί έχει να γίνει με το titanfall...θα αριστεύσουμε ! πίνω και κρασί,νταξ,...ΟΛΟ το πακέτο έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πω-πω ψειρας!!! αυτα τα βλεπεις, τα frames στο fraps που επεφταν στο stream δεν τα βλεπες τον Προεδρο των noobαδων , τον εχω quotαρει ακριβως απο πανω. καν'του αιτηση Για ποιο stream μιλάς ; Τα υπόλοιπα είναι αμηχανία του πελάτη Με random-άδες δεν ασχολούμαι.Εγώ εδώ είμαι και σε περιμένω σαν καλός μου πελάτης που είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 καμια σχεση με τον fatal1ty απο quake 3 εχεις? γιατι μονο ετσι σωζεσαι lolol εφαγες 10 φορες την "16_και_εγγυος" και κατι τρεχει στα γυφτικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τέτοιος random-άς είσαι και 'συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ok, πλάκα είχε μέχρι εδώ, αλλά αρχίστε τα ΡΜ πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ελα ghostrider, οτιδηποτε νεο υπαρxει, γραφεται, και επιπλεον σε 5 μερες ξεκιναμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Συμφωνούμε απόλυτα, αν και εφόσον το αγοράσει στο PC, θα συνεχίσουμε In-game, το μπλα μπλά εδώ δεν λέει τίποτα. Η τιμή μία πάει 30, μία 32 : http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-cd-key-compare-prices/ ελα ghostrider, οτιδηποτε νεο υπαρxει, γραφεται, και επιπλεον σε 5 μερες ξεκιναμε.. Σε 6 μέρες, 11 Μαρτίου βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ok, πλάκα είχε μέχρι εδώ, αλλά αρχίστε τα ΡΜ πια. Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Titanfall will have free/paid DLC and season pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα