Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παίζει κάνα clan στο Titanfall για PC? Να χωθώ κι εγώ ο noobas?
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA..
Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA.. Mην τσακώνεσται βρε γιατί σας βαζω 2vs1 και θα κλαίτε μετά με μαύρο δάκρυ!
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάποιος να του πει ότι το 16xCSAA είναι χειρότερο από το 8xMSAA.. πω-πω ψειρας!!! αυτα τα βλεπεις, τα frames στο fraps που επεφταν στο stream δεν τα βλεπες Παίζει κάνα clan στο Titanfall για PC? Να χωθώ κι εγώ ο noobas? τον Προεδρο των noobαδων , τον εχω quotαρει ακριβως απο πανω. καν'του αιτηση ...και το launch trailer 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 φανταστείτε τί έχει να γίνει με το titanfall...θα αριστεύσουμε ! πίνω και κρασί,νταξ,...ΟΛΟ το πακέτο έχω!
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πω-πω ψειρας!!! αυτα τα βλεπεις, τα frames στο fraps που επεφταν στο stream δεν τα βλεπες τον Προεδρο των noobαδων , τον εχω quotαρει ακριβως απο πανω. καν'του αιτηση Για ποιο stream μιλάς ; Τα υπόλοιπα είναι αμηχανία του πελάτη Με random-άδες δεν ασχολούμαι.Εγώ εδώ είμαι και σε περιμένω σαν καλός μου πελάτης που είσαι
p3tran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 καμια σχεση με τον fatal1ty απο quake 3 εχεις? γιατι μονο ετσι σωζεσαι lolol εφαγες 10 φορες την "16_και_εγγυος" και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ok, πλάκα είχε μέχρι εδώ, αλλά αρχίστε τα ΡΜ πια. 1
p3tran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ελα ghostrider, οτιδηποτε νεο υπαρxει, γραφεται, και επιπλεον σε 5 μερες ξεκιναμε..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Συμφωνούμε απόλυτα, αν και εφόσον το αγοράσει στο PC, θα συνεχίσουμε In-game, το μπλα μπλά εδώ δεν λέει τίποτα. Η τιμή μία πάει 30, μία 32 : http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-cd-key-compare-prices/ ελα ghostrider, οτιδηποτε νεο υπαρxει, γραφεται, και επιπλεον σε 5 μερες ξεκιναμε.. Σε 6 μέρες, 11 Μαρτίου βγαίνει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ok, πλάκα είχε μέχρι εδώ, αλλά αρχίστε τα ΡΜ πια. Αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Titanfall will have free/paid DLC and season pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα