p3tran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Titan for the win. Κάτσε εσύ απέξω να τρως τους ροντέο. αστονα, ονειρο ζει μην τον ξυπνας.. ονειρευεται οτι ειναι δεκαοχτουρα οριστε psycho, εδω εισαι ..παντως να πω και την αληθεια μου, το titanfall μου χαλασε αρκετα αλλα games.. πχ βαζω ghosts, και εκει για απροσπελαστα ...εμποδια μου εχει κατι ..ΙΧ αυτοκινητα, και τρελαινομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όλο το ''wow factor'' του παιχνιδιού σε αυτές τις κωλοτούμπες είναι.Θα μπεις και στον Τιτάνα όταν πρέπει, αλλά wall jumps > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 αστονα, ονειρο ζει μην τον ξυπνας.. ονειρευεται οτι ειναι δεκαοχτουρα οριστε psycho, εδω εισαι ..παντως να πω και την αληθεια μου, το titanfall μου χαλασε αρκετα αλλα games.. πχ βαζω ghosts, και εκει για απροσπελαστα ...εμποδια μου εχει κατι ..ΙΧ αυτοκινητα, και τρελαινομαι... Ώπα αδερφέ, ώπα! http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dekaohtoura/stats/178769060/pc/ Για ένα όνομα ζούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 παρεξηγηση συνονοματε, αναφερομουν στο οριτζιναλ αγριοπεριστερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ώπα αδερφέ, ώπα! http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dekaohtoura/stats/178769060/pc/ Για ένα όνομα ζούμε... Εντάξει, οριακά είναι στα stats σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ελα περιστερακι μου εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εσύ πελάτη πάρε την έκδοση για PC αν θες να μιλήσουμε, τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μπα βρε ...κλωσσοπουλο που βγαζεις τοση γλωσσα τι να κανω που την ομαδα στο titanfall την εχω κλεισει απο περσι στο xbone. εκει θα παιζω. ενας ελειπε και εξοπλιστηκε κι αυτος την προηγουμενη βδομαδα. οποτε παρε ενα τραγουδακι να ηρεμησεις http://www.youtube.com/watch?v=PjAmJmXK8E4&feature=youtu.be&t=1m20s ΜΕΧΡΙ να με βρεις μπροστα σου στο pc, γιατι εσυ να παρεις xbone δεν εισαι αρκετα ωριμος ακομα... ;ppPp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πρέπει να παίξετε 1 vs 1, έναν αγώνα στο PC και έναν στο XBONE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αυτές τις ''υπεκφυγές'' περί Xone τις λένε μόνο πελάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παιδια επειδη σας βλεπω πολυ αιμοβορους εγω λεω να αναμετρηθειτε στο plants vs zombies ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ειδες? αυτα ειναι τα καλα με τα 4vs4 και τα 6vs6 που γκρινιαζεις οτι δε σ'αρεσουνε Κωσταντινε: ιτ γκετς περσοναλ 8) παρ'ολα αυτα, πως να τονε ταϊσω και στο pvz garden warfare ρε συ? αφου δεν εχει xbone ο νεωψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικά το αποφάσισα, αντί για ESO, θα πάρω τιτανφολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 παρ'ολα αυτα, πως να τονε ταϊσω και στο pvz garden warfare ρε συ? αφου δεν εχει xbone ο νεωψ Ε τετοιο γιδι που ειναι σιγα μην εχει .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εε είναι και γ*μ* τα τυπάκια..τον αγαπάω και ας χρεισιμοποιεί χίλια-δυο έξτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα