Captain Nemo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Την ηλεκτρική ομίχλη την είχατε δουλέψει; τους σκοτώνει γρήγορα τους καβαλάρηδες;πως την ενεργοποιούσατε με το f όπως και τους πυραύλους; βγαίνει κάποια ποσότητα και μετά περιμένεις να ξαναγεμίσει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Την ηλεκτρική ομίχλη την είχατε δουλέψει; Ναι. τους σκοτώνει γρήγορα τους καβαλάρηδες; Αν την ανοίξεις μόλις ακούσεις τα βήματα πάνω σου, ναι. Προλαβαίνεις να μην φας ζημιά ή τρως λίγη. Αν το ανοίξεις όταν βγει το εικονίδιο ότι σε καβαλάει (και σε βαράει) τότε θα φας πολλή. πως την ενεργοποιούσατε με το f όπως και τους πυραύλους; Όχι, με το Q (νομίζω; ) όπως την ασπίδα. βγαίνει κάποια ποσότητα και μετά περιμένεις να ξαναγεμίσει; Ναι. Βολεύει και να κάνεις ζημιά σε μαζεμένα / στην γωνία Titans ή για να ρίχνεις τον καπνό για να ξεφύγεις. Εdit: Titanfall: All 15 Maps with Full Top-Down Images and Screenshots of Key Landmarks
M@ri0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Eτσι τσακωθειτε ,smart pistol και δεινοσαυροι σε multiplayer fps game ...Το πολυ 15 ευρω για αγορα .. Μακάρι να είχε ingame δεινόσαυρους. Μόνο διακοσμητικοί θα είναι!
p3tran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 χαχα..εισαι τυχερουλης που θα το παιξω στο xbone δεν ξερω αν στο χω πει, εχω κι ενα sensei blops 2 steelseries που με τρωει καμια φορα... ισως αμα/οταν το βρεις σε καμια τιμη ξεφτιλα που ελεγες, να το τσιμπησω κι εγω για παρτη σου. αντι για spectre ρε παιδι μου ;ppPppp
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Και 'συ είσαι τυχερός που θα το παίξεις στο Xbox Θα σε γλένταγα λίγο έτσι για χαβαλέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν ήσουν άξιος αντίπαλος θα άξιζε και παραπάνω
konstantinos77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αληηηηηηητες και οι 2 .....Κλεινουν οι πορτες και τα παραθυρα στο περασμα σας ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Titan for the win. Κάτσε εσύ απέξω να τρως τους ροντέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα